Hans Kiers

Crowdfundingbeoordelaar

Mijn naam is Hans, en ik ben inmiddels al heel wat jaren werkzaam in de financiële sector. Ik krijg energie van de gesprekken die ik met onze ondernemers voer. Dat maakt mijn werk ook zo leuk, ik kijk namelijk verder dan de cijfertjes.

Een paar vragen aan Hans:

Waar kom je vandaan?

Ik ben geboren, getogen en nog steeds woonachtig in Deventer, 51 jaar oud en woon samen met mijn partner.

Wat is je werkervaring?

Op 21 juni 2021 ben ik gestart als crowdfundingbeoordelaar bij Geldvoorelkaar.nl. Maar voordat ik bij Geldvoorelkaar.nl terecht kwam het ik verschillende functies bekleed in de financiële sector.

In 1996 ben ik terecht gekomen in de financiële wereld. Gestart als baliemedewerker bij een Rabobankkantoor in de Achterhoek, ben ik daarna vanaf 1998 werkzaam geweest als Intern Accountmanager/Financieringsspecialist bij een van de grootbanken. Gedurende deze periode heb ik veel ervaring opgedaan met de commerciële en administratieve kanten van het domein Zakelijk Financieren, en ook de aspecten van Bijzonder Beheer/Intensieve Begeleiding. Een combinatie die nu goed van pas komt in mijn functie hier als crowdfundingbeoordelaar.

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?

Je bent nooit te oud om nieuwe dingen te leren. Door de steeds verder terugtrekkende beweging van het traditionele bankbedrijf op het gebied van financieringsmogelijkheden zie ik een toenemende rol voor andere marktpartijen. Doordat ik nu werk bij Geldvoorelkaar.nl heb ik al veel nieuwe ervaringen opgedaan op het gebied van financieren via Crowdfunding, een wereld die voorheen onbekend terrein voor mij was.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd fiets ik graag, zowel op mijn mountainbike (in de winter) als op de racefiets (in de zomermaanden).