Hans van de Grift

Crowdfundingbemiddelaar

Ik ben actief in West- en Midden-Brabant en zelf woon ik in Oosterhout. Ik ben ruim dertig jaar actief geweest in de bancaire wereld als directeur Zakelijk in diverse delen van het land. Ik heb in verschillende sales-management functies bij de ING gewerkt en daarvoor nog ruim tien jaar bij de Rabobank. Sinds 2017 ben ik ondernemer als coach en adviseur voor het MKB op het gebied van financieren, waaronder alternatieve financiering.

Sinds 2018 ben ik actief als Crowdfundingbemiddelaar bij Geldvoorelakar.nl. Ik onderhoud de contacten met o.a. professionele MKB-adviseurs om samen succesvolle projecten voor hun relaties tot stand te brengen. Daarnaast begeleid ik crowdfundingprojecten in Zeeland en Noord-Brabant.

Financiering buiten de bank zie je steeds meer toenemen waardoor Crowdfunding een steeds belangrijkere rol gaat innemen. Door maatwerk te leveren, in samenwerking met het specialisme van Geldvoorelkaar.nl, weet ik als geen ander hoe een uitdagend project kan worden omgezet in een kans en worden de idee├źn werkelijkheid.