Johan-Westra

Johan Westra

Crowdfundingbeoordelaar

Mijn naam is Johan Westra, binnen Geldvoorelkaar.nl ben ik actief als beoordelaar. Samen met de intermediair of ondernemer probeer ik tot een passende oplossing te komen die we onze investeerders aan kunnen bieden. Het vinden van een mooie balans tussen regels, voorwaarden en snelheid, is waar ik naar streef.

In mijn vrije tijd sport ik regelmatig. Momenteel bij voorkeur op de tennisbaan. Daarnaast organiseer ik samen met een aantal jaarlijks ook het zogenaamde ‘open toernooi’ op onze club.

Een paar vragen aan Johan

Waar kom je vandaan?
Ik ben woonachtig in Leeuwarden

Wat is je achtergrond/werkervaring?
Ik heb 15 jaar voor de Rabobank gewerkt en heb sinds 2014 samen met een compagnon ons eigen intermediairskantoor Eijgen finance.

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?
De diversiteit aan bedrijven die we tegenkomen. Van kleine vastgoedondernemers, tot miljoenenbedrijven. Er is voor veel ondernemers plaats op ons platform. Dat is mooi om te zien.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik heb altijd veel gesport. Voetbal, volleybal, kaatsen. De laatste jaren ben ik echter actief op de tennisbaan. Wekelijks trainen en daarnaast regelmatig wedstrijden en soms toernooien. Ik organiseer zelf met een groepje enthousiaste leden jaarlijks een toernooi op onze club. Daarnaast zijn we nog aan het kijken hoe we padel kunnen aanbieden op onze club.