Heeft u al een pitch van één van onze projecten gelezen? Samen met mijn collega’s help ik met de voorbereiding van de pitch voor onze projecten. Als medewerker Risk draag ik ook bij aan een gedegen en verantwoord beleid binnen Geldvoorelkaar.nl. Nadat ik verschillende juridische en commerciële functies heb vervuld bij bedrijven en overheidsinstanties, maak ik sinds 2019 deel uit van een platform waar ondernemers én investeerders bij elkaar worden gebracht via crowdfunding. Ik voel mij blij als ik mensen via dit platform kan helpen!

Een paar vragen aan Kaho

Waar kom je vandaan?
Ik kom uit Utrecht

Wat is je achtergrond/werkervaring?
Vóór Geldvoorelkaar.nl, heb ik de afgelopen negen jaar gewerkt met visum- en immigratievraagstukken en heb ik diverse commerciële functies vervuld.

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?
De collega’s uiteraard (!) en de uitdaging om enerzijds de ondernemer te helpen met een goede pitch en screening én anderzijds de investeerder te voorzien van de juiste objectieve informatie.

Wat doe je in je vrije tijd?
Van kinds af aan ben ik erg visueel ingesteld, daarom ben ik een liefhebber o.a. van alles wat met fotografie en film te maken heeft, daarnaast doe ik aan zaalvoetbal, hardlopen, wandelen, suppen en kan ik enorm genieten van Zuidoost-Aziatisch eten.