Maritte Smans

Marketing & Communicatie

Ik word blij van goeie content. Content die raakt, en ervoor zorgt dat je meer wil lezen, horen en zien over het onderwerp. Crowdfunding is bij uitstek hét onderwerp waar ik dan ook nooit over uitgepraat raak. Samen met mijn collega’s van Sales en Online Marketing probeer ik dan ook altijd een interessante nieuwsbrief, artikel of social post voor u klaar te hebben staan.

Een paar vragen aan Maritte:

Waar kom je vandaan?

Samen met mijn partner en hondje woon ik in Doetinchem. Dat klinkt ver weg, maar met de auto is het prima te doen naar Veenendaal.

Wat is je werkervaring?

Ik heb Communicatie en Multimedia Design gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Daar heb ik mijn liefde voor content(marketing) ontdekt. Na het voltooien van mijn studie heb ik verschillende marketing functies bekleed, en na een jaar wonen en werken in Nieuw-Zeeland ben ik nu werkzaam op de marketing afdeling van Geldvoorelkaar.nl

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?

Het leuke aan werken bij Geldvoorelkaar.nl is dat alles kan en mag. Goed, we hebben ons natuurlijk aan regels en wetgeving te houden, maar heb je een goed idee dan word je aangemoedigd dat uit te voeren. Zo kun je dus mooie stappen maken in je carrière. Ben je ambitieus, dan zit je hier op de goeie plek.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten met ons hondje, en je kunt me ook altijd blij maken met ergens lunchen of dineren. Ik spreek graag af met vrienden, maar kan ook genieten van het kijken van een goeie film.