Alem-Martin
Martin-Alem

Martin van Alem

Crowdfundingbemiddelaar

Ik ben Martin van Alem. Ik woon in Zeist, ben gehuwd en heb twee dochters. Ik heb ervaring met het opzetten, beheren en de plaatsing van beleggingsfondsen.

Ik zet mijn ervaring met online- en databasemarketing in bij Geldvoorelkaar.nl om investeerders en MKB ondernemers kennis te laten maken met alternatieve financierings- en investeringsmogelijkheden. Ik heb een brede interesse in wat er in de maatschappij gebeurt en wil met name mijn interesse in ICT inzetten in de groei van Geldvoorelkaar.nl.  

Door mijn netwerk in zowel de beleggingssector als in het bedrijfsleven zie ik snel kansen om mensen met elkaar te laten samenwerken.

Een paar vragen aan Martin

 

Wat is je achtergrond/werkervaring? 
Ik heb een brede, praktische ervaring in het bedrijfsleven met het leiding geven en het organiseren van werk- en commerciële processen.

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?
Ik vind het leuk om mij bij Geldvoorelkaar.nl bezig te kunnen houden met zowel strategie, innovatie en marketing. Door de korte lijnen kunnen wij snel ideeën die wij hebben in de markt zetten.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met sporten en gezonde voeding. Ik ben graag in de natuur en ben regelmatig aan het kamperen. Ik heb een brede interesse en laat mij graag inspireren door kennis uit de antroposofie.