Mijn naam is Maxime Bos, ik ben 27 jaar en moeder van Amy. Sinds 1 juni 2022 ben ik werkzaam in de functie van accountmanager bij Geldvoorelkaar.nl. In deze functie hoop ik mijn netwerk te kunnen uitbreiden en onze aanvragers te kunnen helpen met het aanbieden van een passende financiering. 

Een paar vragen aan Maxime:

Waar kom je vandaan?

Ik woon sinds mijn derde in Zeist en het bevalt me tot op heden erg goed. Begin 2022 is mijn Italiaanse vriend bij mij en mijn dochter van vijf jaar ingetrokken. We wonen in het centrum van Zeist, wat voor ons ideaal is. Alles is om de hoek en er zijn veel speelmogelijkheden voor Amy!

Wat is je werkervaring?

Ik ben op veel verschillende plekken werkzaam geweest. Zo werkte ik naast mijn rechtenstudie in de horeca. Na het afronden van mijn rechtenstudie heb ik nog een tijdje als manager bij een mooie horecaketen gewerkt.

De horecabranche heb ik inmiddels achter me gelaten en ik ben nu werkzaam in de financiële sector. Ik ben begonnen bij ING op de Commercial Finance afdeling en daarna heb ik mijn carrière voortgezet als accountmanager bij Impact Factoring. Dit maakt dat mijn kennis binnen het MKB-segment aanzienlijk is. Relaties beheren en communicatie zijn mijn sterkste eigenschappen, waardoor ik enorm veel plezier heb in mijn werk.

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?

De ruimte voor maatwerk en de mogelijkheden die Geldvoorelkaar.nl kan bieden voor geldnemers zijn prachtige kansen binnen de alternatieve financieringswereld. Ik vind het fijn dat we ons niet hoeven te beperken tot de regels van de grootbanken. We kunnen daardoor goed meedenken en ambitieuze ondernemers op maat helpen. En dat vind ik toch wel echt het leukste wat er is!

Wat doe je in je vrije tijd?

Buiten het werk om kun je mij veelal terugvinden bij de paarden. Ik train namelijk paarden van anderen. Vanaf mijn vierde ben ik actief binnen de paardensport en dit doe ik tot de dag van vandaag nog steeds met heel veel liefde en plezier. Een wijntje drinken met vrienden in het zonnetje kan zeker niet ontbreken, maar de tripjes naar Italië maken mij wellicht nog gelukkiger.