Muharem Imrihari

Stagiair marketing en communicatie

Mijn naam is Muharem Imrihari en ben sinds 17 januari 2022 marketing en communicatie stagiair bij Geldvoorelkaar. Het bedenken en maken van content zijn een onderdeel van mijn taken die behoren tot mijn stage. Samen met mijn collega's van Sales en Marketing ben ik ook bezig met het verzorgen en het maken van pitches.

Een paar vragen aan Muharem:

Waar kom je vandaan?
Mijn naam is Muharem en ik ben geboren en getogen in hartje Nederland: Utrecht! Met veel plezier woon ik daar nog steeds met mijn familie.

Wat is je achtergrond/werkervaring?
Ik studeer momenteel mediamanagement en marketing bij het Grafisch Lyceum in Utrecht. Ik zit in mijn laatste leerjaar. Het komende halfjaar loop ik stage bij Geldvoorelkaar. Tijdens mijn stage ga ik mij bezighouden met het bedenken en maken van leuke social posts, nieuwsbrieven en mooie pitches.

Naast school en stage doe ik ook ervaring op in sales voor verschillende bedrijven.

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?
Het leuke aan dit bedrijf is dat ik veel mogelijkheden krijg. Als er een lampje boven je hoofd schijnt, wordt hij de goede kant opgedraaid. Dit is ook mogelijk dankzij het toffe teamwork dat hier de stroom draaiende houdt!

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik graag in de sportschool bezig met fitness. Ook ben ik in mijn vrije tijd een artiest die zich bezighoudt met het maken en verkopen van beats. Mijn dag sluit ik meestal af met Netflixen op de bank of gamen op mijn zitzak!