Yvette Jager

Medewerker Klant Contact Centrum

Sinds 1 maart 2020 ben ik werkzaam bij Geldvoorelkaar.nl op de afdeling Klant Contact Centrum (KCC). Samen met de andere commerciële medewerkers zorg ik ervoor dat alle crowdfunding aanvragen op de juiste wijze en volledig worden ingediend. Samen zorgen we ervoor dat de kansen optimaal benut kunnen worden. Het is geweldig om een positieve bijdrage te leveren aan de mogelijkheden, kansen en toekomst van (beginnende) ondernemers.

Een paar vragen aan Yvette...

Waar kom je vandaan?
Ik ben geboren in Zuidlaren, getogen in Groningen en woon nu alweer enkele jaren, na een omzwerving van 13 jaar in Londen, met veel plezier in Veenendaal.

Wat is je achtergrond/werkervaring?
Vóór Geldvoorelkaar.nl heb ik als accountmanager voor verschillende commerciële bedrijven gewerkt in het Verenigd Koninkrijk in “Investor Relations Information” en Software Security. In 2012 ben ik als accountmanager IT in Nederland verder gegaan.

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?
Bij Geldvoorelkaar.nl werk je in een bedrijf dat groeiende en volop in ontwikkeling is. Het is een heel positief en flexibel bedrijf. Er wordt vooral gekeken naar mogelijkheden en kansen en om deze volledig te benutten. Het is mooi om daar deel van uit te maken. Het werk is afwisselend; ik ga dan ook iedere keer met veel plezier naar mijn werk.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd geef ik graag dansles (stijldansen) op recreatief gebied en wedstrijdniveau. Ook geef ik als vrijwilliger sinds 2012 dansles aan mensen met een verstandelijke beperking bij dansgroep Plezier voor Allen.