Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
Investeerders - 12 maart 2020

De maand maart begon goed voor Geldvoorelkaar.nl: er zijn weer veel nieuwe projecten gepubliceerd en succesvol gefund op ons platform! Onder de volgeschreven projecten waren meerdere mkb'ers, zoals foodproducent Maas-Intersales, massagesalon Studio Relexed en webwinkel Woon-Lease.nl. Ook de vastgoedprojecten van Garagebedrijf Jagt en Vastgoedportefeuille Knop konden rekenen op de investeerders.

De bovenstaande projecten werden succesvol gefund met dank aan maar liefst 2.201 investeringen!

Verder in deze nieuwsbrief:

  • Minister-president Mark Rutte op bezoek bij APOC Aviation;
  • Crowdfunding in Nederland blijft groeien;
  • Vastgoedfinanciering via crowdfunding in trek;
  • De nieuwste investeringskansen.

We hopen u ook de komende weken weer te mogen verwelkomen op ons platform!

Minister-president Mark Rutte bezoekt APOC Aviation

Afgelopen weekend kreeg APOC Aviation hoog bezoek: CEO Max Lutje Wooldrik ontving premier Mark Rutte voor een privétour. APOC Aviation werd samen met drie andere Nederlandse bedrijven geselecteerd voor een tour met de minister-president, als onderdeel van een onderzoeksinitiatief van Rutte. 

Tijdens het bezoek spraken Max Lutje Wooldrik en Mark Rutte over ondernemerschap, groei en ontwikkeling. Rutte was met name geïnteresseerd in de software die APOC Aviation ontwikkelde voor het lease-platform.

Vorig jaar won APOC Aviation meerdere awards, waaronder de Antea Award voor Ondernemer van het jaar en de '40 Under 40' Award van Airline Economics. Ook werd APOC genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50. De innovatieve aircraft part-out company financierde reeds 14 projecten via Geldvoorelkaar.nl.

Lees meer
Vastgoedfinanciering via crowdfunding in trek

Het is behoorlijk in trek bij vastgoedondernemers en -beleggers: vastgoed financieren via crowdfunding. Bij Geldvoorelkaar.nl zijn vastgoedprojecten niet meer weg te denken van ons platform. Wim Burger (Business Development Manager) van Geldvoorelkaar.nl: “We zien veel vastgoedbeleggers terugkeren voor financiering om daarmee hun onroerend goed portefeuille succesvol uit te breiden.”

Gemiddeld ligt de geboden rente bij vastgoedprojecten rond de 5%; wat lager dan gemiddeld. Wat maakt investeren in deze projecten dan interessant voor investeerders? Wim Burger: "Dat is het relatief lage risicoprofiel. Vastgoedprojecten worden veelal gedekt door een eerste hypotheekrecht, wat waardevol is voor een goed gespreide investeringsportefeuille. Investeerders van Geldvoorelkaar.nl spreiden hun investeringen bewust over MKB-en vastgoedprojecten."

Op dit moment kunt u investeren in verschillende vastgoedprojecten! In het volgende item leest u welke projecten dat zijn.

Heeft u zelf een vraag over het investeren in of financieren van vastgoedprojecten? Laat het ons weten via sales@geldvoorelkaar.nl en wij nemen contact met u op!

Nieuwe investeringskansen op Geldvoorelkaar.nl

Er staan weer veel projecten op Geldvoorelkaar.nl, waaronder zeer uiteenlopende vastgoedprojecten. U kunt bijvoorbeeld investeren in:

Uitbreiding vastgoedportefeuille Topal

Financiering van een commercieel beleggingsobject in Rotterdam. € 575.000, waarvan reeds 21% is gefund. Investeerders krijgen 6% rente geboden en Eerste Hypotheekrecht. De lening betreft een Vastgoedlening met een LTV (loan-to-value) van 72% bij aanvang.

Bekijk project

Proline Automotive Solutions

Proline is een gevestigde naam in de automotive branche. Het bedrijf groeit hard en heeft een nieuw onderkomen nodig. De lening betreft de aankoop van een nieuw te bouwen bedrijfspand in Berkel en Rodenrijs. € 139.000, waarvan reeds 47% gefund, Eerste Hypotheekrecht en 6% rente. De lening betreft een Vastgoedlening met een LTV van 90%. 

Bekijk project

Eveneens open voor investeringen:

Verbouwing Porto Pino - reeds 68% gefund
Herfinanciering bedrijfspand C.H. van Alphen - reeds 83% gefund
Uitbreiding vastgoedportefeuille Vlissingen - reeds 88% gefund

Ga direct naar Projecten
In het RD: Crowdfunding in Nederland blijft groeien

Crowdfunding als financierings- en investeringsvorm heeft de wind mee. Wereldwijd werden vorig jaar tientallen miljarden euro’s in crowdfunding belegd en ook in Nederland groeit de crowdfundingmarkt nog altijd hard. 

Ronald Kleverlaan, directeur van het onderzoekscentrum naar alternatieve financiering van de Universiteit Utrecht, ziet dat laagdrempeligheid een belangrijke rol speelt bij crowdfunding: "Je kunt op de onlineplatformen snel een projectpagina maken en een bijdrage leveren. Daardoor kun je gemakkelijk investeren en zelf een project starten.”

Volgens Gijsbert Koren van crowdfundingcijfers.nl leidt crowdfunding tot betrokkenheid van investeerders bij het investeringsdoel: "Je bepaalt als investeerder zelf waar je je geld in steek. Dat is een groot contrast met bijvoorbeeld investeringsfondsen, waarbij je geen idee hebt waarvoor je geld nu echt wordt gebruikt."

Lees het volledige artikel
info@geldvoorelkaar.nl
085 - 2733 465
Facebook Twitter LinkedIn
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf uitzetten in uw eigen omgeving bij ‘Mijn gegevens’