Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
Nieuw jaar, nieuwe site, nieuwe investeringskansen

Januari 2020 was een bijzondere maand voor Geldvoorelkaar.nl. Na meer dan een jaar van voorbereiding is op 8 januari onze nieuwe website gelanceerd. Ook ontvingen we begin deze maand maar liefst twee awards: die van Crowdfunding Marktleider en Marktleider Leningen 2019. 

Verder in deze nieuwsbrief: Dirkjan Vis van Investeerders.nl schreef een review over Geldvoorelkaar.nl; nieuws over de spaarrentes en nieuwe investeringskansen op Geldvoorelkaar.nl.

We hopen u ook de komende weken weer te mogen verwelkomen op ons platform! 

In het nieuws: spaarrente naar nul

ABN Amro verlaagt per 1 april voor de meeste spaarders de rente van 0,01 procent naar 0 procent. De bank zegt daar zelf geen keus in te hebben door het beleid van de ECB. Die verplicht banken om het overtollige kasgeld 's nachts in Frankfurt te stallen, waar de banken tegenwoordig voor moeten betalen. Bron: NOS

Wat kan je nog wel met je spaargeld?
Eén van de mogelijkheden is investeren in crowdfundingprojecten. Daarbij is het belangrijk om investeringen goed te spreiden en alleen te investeren met geld dat u voor langere tijd kunt missen. De AFM adviseert om niet meer dan 10% van het vrij belegbare vermogen te investeren.

Bent u benieuwd naar de spreiding in uw portefeuille? In Mijn Statistieken wordt de spreiding van uw portefeuille over verschillende leenvormen en risicoclassificaties in beeld gebracht. 

Bekijk uw persoonlijke statistieken
De nieuwe website

De afgelopen weken ontvingen we veel positieve reacties op de website. Met name de frisse, moderne uitstraling en de verbeterde mobiele versie worden gewaardeerd door investeerders. Dat horen we natuurlijk graag!

Naast de positieve reacties ontvingen we ook kritische feedback. We noteren alle verbeterpunten en suggesties en bespreken ze met de softwareontwikkelaar. De komende periode zullen verschillende verbeteringen worden geïmplementeerd.

Daarnaast werken we aan het vergroten van onze servercapaciteit, zodat de website ook bij zeer zware belasting optimaal functioneert. Binnenkort stappen we over naar een schaalbare server, die bij een hoge websitebelasting extra servercapaciteit inzet. Zo kan de website (veel) meer investeringen tegelijkertijd verwerken. 

Heeft u nog feedback voor ons?
Wij waarderen het zeer als investeerders met ons meedenken. Heeft u nog wensen/verbeterpunten voor de website? We ontvangen ze graag via info@geldvoorelkaar.nl!

Investeerders.nl: Geldvoorelkaar.nl heeft zaken goed op orde

Wat onderscheidt Geldvoorelkaar.nl van andere crowdfundingplatforms? Volgens Dirkjan Vis, de oprichter van Investeerders.nl, heeft dat alles te maken met de pionierspositie van het platform: "Geldvoorelkaar.nl was als een van de eersten toch degene die een bepaalde standaard heeft neergezet. Daarnaast is de drive om iets te betekenen voor mensen met een financieringsbehoefte bij Geldvoorelkaar.nl heel sterk aanwezig."

Investeerders.nl richt zich op particuliere investeerders. Zodoende houdt Vis de crowdfundingmarkt al jaren in de gaten. Geldvoorelkaar.nl heeft volgens hem een bewezen trackrecord: "Als een van de marktleiders ben je al snel de eerste die op zaken wordt aangesproken, maar als we de cijfers erbij pakken kun je niet ontkennen dat Geldvoorelkaar.nl de afgelopen jaren veel heeft bereikt."

 

Lees de review van Investeerders.nl
Crowdfunding Marktleider & Marktleider Leningen 2019

De crowdfundingmarkt groeide hard in 2019. In totaal werd in 2019 387,1 miljoen euro geïnvesteerd in crowdfundingprojecten van ondernemers; 30% meer dan in 2018 (crowdfundingcijfers.nl). Geldvoorelkaar.nl heeft in 2019 een groei van 73% gerealiseerd ten opzichte van 2018.

Via Geldvoorelkaar.nl werd vorig jaar het meest gefund van alle Nederlandse platforms: meer dan 51 miljoen euro. Daarom ontvingen wij maar liefst twee Awards: die van Crowdfunding Marktleider én Marktleider Leningen 2019!

Investeringskansen op Geldvoorelkaar.nl

We sluiten de maand januari af met nieuwe investeringskansen!

Voorpublicaties

Domaplasma III
Domaplasma ontwikkelt en produceert innovatieve luchtzuiveringssystemen. Voor de ontwikkeling en productie van hun unieke plasmafilter, haalden ondernemers Bert Sok en Robert de Graaf tweemaal eerder financiering op via de crowd. Deze derde aanvraag betreft onder andere werkkapitaalfinanciering om verdere groei te realiseren.

Live op 29 januari om 12:00 uur

Uitbreiding Vastgoedportefeuille II
Na het succes van project 20254 wendt ook deze vastgoedbelegger zich opnieuw tot de crowd. Het project betreft de aankoop van een beleggingspand, waarmee de vastgoedportefeuille wordt uitgebreid. Daarnaast wordt de lening gebruikt voor de herfinanciering van een eerder aangekocht pand.

Live op 29 januari om 13:00 uur

Binnenkort op Geldvoorelkaar.nl

Nog niet voorgepubliceerd, maar wél op het programma voor deze week: het project Freebike! Freebike is de eerste aanbieder van e-bikes waarbij de consument zelf online zijn eigen e-bike kan samenstellen. Deze sympathieke nieuwkomer op de fietsenmarkt lanceert binnenkort een crowdfundingcampagne op Geldvoorelkaar.nl!

Bekijk de projecten op Geldvoorelkaar.nl
info@geldvoorelkaar.nl
085 - 2733 465
Facebook Twitter LinkedIn
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dit kunt u zelf uitzetten in uw eigen omgeving bij ‘Mijn gegevens’