Introductie
Sinds 2018 ben ik, Esmée van Tellingen, werkzaam bij Spare Rib Express. In eerste instantie als maaltijdbezorger en de laatste 4 jaar als vestigingsmanager, eerst bij Spare Rib Express Hoogeveen en daarna bij Spare Rib Express Emmen. De eigenaar van Spare Rib Express Emmen biedt me de mogelijkheid om deze vestiging als zelfstandige franchisenemer over te nemen. De aangevraagde lening wordt aangewend voor de bedrijfsovername van Spare Rib Expres Emmen. Voor deze overname word ik begeleid door een ervaren externe financiële adviseur en de franchisegever.
Via Geldvoorelkaar.nl werden al 16 projecten van Spare Rib Express succesvol gefinancierd, waarvan 12 projecten volledig afgelost zijn. Investeert u mee?
De Spare Rib Express Franchise formule
Spare Rib Express is in 1992 begonnen in Amsterdam met een maaltijd bezorgformule die moest uitblinken in kwaliteit, professionaliteit, uitstraling en snelheid. Door de brede visie op marketing, logistiek, productontwikkeling en het assortiment bleek al snel dat het concept uitermate geschikt was voor een franchiseformule. Als premium maaltijdbezorger biedt Spare Rib Express de consument verse en ambachtelijke maaltijden met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Natuurlijk is Spare Rib Express vooral bekend om de heerlijke spare ribs: het beste deel van de varkensrib, verrukkelijk gemarineerd en perfect verpakt bij de klant bezorgd. Maar Spare Rib Express is meer: ze hebben ook Angus beef, Chicken en Vega burgers, heerlijke kipgerechten en een smakelijk dessertassortiment. Ze zijn een bezorgrestaurant, gespecialiseerd in het leveren van dagverse en ambachtelijk bereide maaltijden.
Spare ribs zijn populair, echter moeilijk vers thuis te bereiden. Door het specialisme en de unieke receptuur kunnen ze lokaal, vanuit meer dan 81 bezorgrestaurants, overheerlijke dagverse spare ribs bereiden. Daarnaast zijn er in heel Europa geen concurrenten die een dergelijk specialistisch concept hebben weten te evenaren. Hierdoor is Spare Rib Express een uniek concept in de Europese horecabranche.
In de bezorgrestaurants worden vlees-, burgers-, kip- en vega-gerechten vers klaargemaakt. Geen fastfood, maar gerechten van hoge kwaliteit en met zorg bereid. Al meer dan 32 jaar werken ze enkel en alleen met verse producten van de beste kwaliteit. Iets wat de medewerkers van Spare Rib Express met veel liefde en zorg zullen blijven doen!