Wie is Geldvoorelkaar.nl?

In 2011 ging Geldvoorelkaar.nl live als eerste crowdfunding platform in Nederland. In reactie op de krediet- en bankencrisis had de markt behoefte aan alternatieve routes voor financiering. De missie van Geldvoorelkaar.nl is om het financiële landschap op een positieve wijze te veranderen door bij te dragen aan de financierbaarheid van (MKB) Nederland.

Geldvoorelkaar.nl verschijnt regelmatig in het landelijke nieuws. Wilt u meer weten over Geldvoorelkaar.nl? Bekijk dan eens de pagina Geldvoorelkaar in de media!

Enthousiast en ervaren team

Crowdfunding doe je niet alleen. Achter Geldvoorelkaar.nl zit een heel team van medewerkers. Het team is goed gediplomeerd op het gebied van alle benodigde bankopleidingen waaronder FFP, compliance, WFT, MBA, zakelijke kredietverlening, consumptief krediet, fiattering en risico inschatting.

Medewerkers hebben ervaring opgedaan als financieel adviseur, senior accountmanager, business facilitator, senior kredietspecialist, rayon- of algemeen directeur, DGA, erkend hypothecair planner, Chartered Financial Analyst, docent Small Business & Retailmanagement of Preffered Banker en ze hebben een HEAO, HBO of WO opleiding bedrijfseconomie of bedrijfskunde.

De meeste crowdfunding beoordelaars werken naast Geldvoorelkaar.nl als zelfstandig adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overnames, groei en strategie voor MKB ondernemers. We hebben medewerkers aan boord met specifieke kennis op het gebied van verzekeringen, woningfinanciering, hypotheken, Security Awareness, Klantintegriteit Sanctiewet- en regelgeving, schuldhulpverlening, beschermingsbewindvoering en Nederlands recht.

De medewerkers van Geldvoorelkaar.nl zijn opgeteld goed voor 320 jaar ervaring met financiële dienstverlening aan het MKB in de meest brede zin van het woord. De gezamenlijke werkervaring bedraagt zo'n 270 jaar bij de bank en ruim 220 jaar in de overige financiële dienstverlening.

Wij brengen ondernemers en investeerders samen

Door alternatieve financiering krijgen MKB ondernemers de mogelijkheid om te kunnen groeien. Hierbij heeft de samenleving kans om geld te beleggen en zo bij te dragen aan maatschappelijke projecten. Inmiddels heeft Geldvoorelkaar.nl door dit samenspel van lenen en investeren meer dan 2.200 projecten gefinancierd met een totale funding van meer dan 490 miljoen euro.

Geldvoorelkaar.nl hanteert een gedegen kredietbeoordeling en beschikt over een vergunning van de AFM. Vandaag de dag is Geldvoorelkaar.nl één van de grootste crowdfunding platformen in Nederland en één van de grootste van de EU.

geldvoorelkaar-over-ons
Onze kernwaarden

✔ Transparantie in kosten en rendement. Wij publiceren crowdfundingprojecten met rentes tussen 4% en 9%. Op onze statistiekpagina vindt u onze actuele (netto) rendementen.

✔ Integer zakendoen. Het is onze missie om een positieve en verantwoorde bijdrage te leveren aan de financierbaarheid van mkb-Nederland.

✔ Sustainable financieren. Een goede kredietbeoordeling is belangrijk voor zowel de kredietnemer als de investeerders. Wij werken met een deskundig team van kredietbeoordelaars.