Over Geldvoorelkaar.nl

Geldvoorelkaar.nl is het eerste en meest gebruiksvriendelijke crowdfundingplatform van Nederland. Vanaf 2011 verbinden wij investeerders en ondernemers, waardoor financiering en rendement toegankelijk wordt voor iedereen. Ons platform ging live als antwoord op de krediet- en bankencrisis, waarbij MKB Nederland op zoek was naar alternatieve financieringsmogelijkheden. Geldvoorelkaar.nl beschikt over een Europese crowdfundingvergunning afgegeven door de AFM en is Erkend MKB financier. Vandaag de dag behoort Geldvoorelkaar.nl tot de grootste crowdfundingplatformen van zowel Nederland als de Europese Unie.

Waarom Geldvoorelkaar.nl?
✔️ Eerste zakelijke crowdfundingplatform van Nederland
✔️ Investeer laagdrempelig in MKB Nederland
✔️ Scherpe tarieven & gebruiksvriendelijk platform
✔️ Europese vergunning, afgegeven door de AFM
✔️ Keurmerk Erkend MKB Financier

Onze missie
De missie van Geldvoorelkaar.nl is een positieve en verantwoorde bijdrage te leveren aan de financierbaarheid van MKB-Nederland.  Wij streven ernaar om ondernemers en bedrijven te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities en groeidoelen door middel van toegankelijke en transparante financiering. Bovendien stellen wij investeerders in staat om op een eenvoudige en transparante manier te investeren in MKB Nederland, met de mogelijkheid om zowel financieel rendement als maatschappelijke impact te realiseren. Dit doen wij dagelijks met een toegewijd en integer team van ervaren professionals.

Onze kernwaarden
Onze missie en visie is vertaald naar drie kernwaarden. Deze staan centraal in onze werkwijze en zijn leidend in onze omgang met investeerders, ondernemers, intermediairs, medewerkers en toeleveranciers.

  1. Transparant. Wij streven naar maximale openheid en duidelijkheid in alle aspecten van onze dienstverlening als platform, inclusief financieringsprocessen, kostenstructuren en risicobeoordelingen.
  2. Integer. We handhaven een integere en ethische benadering in onze dienstverlening en activiteiten richting zowel ondernemers als investeerders van ons platform.
  3. Betrokken. We moedigen onze investeerders aan om zich actief te verdiepen in de ondernemingen en projecten die zij ondersteunen, waarbij verantwoord financieren centraal staat.