Zakelijke lening aanvragen via Geldvoorelkaar.nl

Wilt u een zakelijke lening aanvragen? Dan bent u bij Geldvoorelkaar aan het juiste adres.
Onze missie is om positief bij te dragen aan de MKB financiering in Nederland. Met ons platform faciliteren we bedrijfsfinancieringen en zakelijke kredieten aan bedrijven. Dit wordt mogelijk gemaakt door duizenden investeerders. Hiermee wordt de 'echte' economie ondersteund, profiteren investeerders van een aantrekkelijk rendement en kunnen ondernemers hun ambities waarmaken.

zakelijke lening aanvragenOf u nu een aanvraag indient voor een verruiming van het werkkapitaal, verbouwing van de winkel of de aankoop van een nieuwe bestelbus; via Geldvoorelkaar.nl is het mogelijk. Of u nu zzp'er of een starter bent, of dat u al enige jaren een eigen onderneming drijft, bij ons bent u welkom. Wel beoordelen we of uw aanvraag verantwoord is. Dit doen we aan de hand van uw businessplan en jaarcijfers.

Bij een zakelijke lening bepaalt u zelf wat de hoogte is van het leenbedrag en de looptijd. U kunt crowdfunding inzetten als een krachtig marketinginstrument met een breed bereik.

Bedrijfsfinanciering en Geldvoorelkaar.nl

98% van de gepubliceerde crowdfundingprojecten wordt succesvol gefund.

Crowdfunding kan uitstekend benut worden als marketinginstrument.

Transparant: u heeft 100% inzage in de kosten.

Wij werken op basis van no cure no pay.

U bepaalt zelf de hoogte van het leenbedrag en de looptijd.

Coaching voor ondernemers die begeleiding wensen.

Samenwerking met meer dan 500 intermediairs (accountants, financieel adviseurs).

Beoordeling Zakelijk krediet

Wanneer uw zakelijke lening aanvraag door ons wordt goedgekeurd wordt het een project op onze website. Zodra uw zakelijke lening online staat is het voor investeerders mogelijk om op uw project in te schrijven. Zodra het project is volgeschreven wordt uw zakelijk krediet zo spoedig mogelijk uitbetaald.

Annuïtaire bedrijfsleningen

Een bedrijfsfinanciering of een zakelijke lening kunt u via Geldvoorelkaar.nl aanvragen. Na ontvangst van uw zakelijk krediet aanvraag zullen wij contact met u opnemen om zo snel mogelijk  uw bedrijfslening in orde te brengen. U kunt uw zakelijke lening aanvraag via onderstaande button indienen.

Duurzame Zakelijke Lening

Met crowdfunding worden ambities van investeerders en ondernemers/particulieren waargemaakt. Financiering wordt mogelijk gemaakt door "The Crowd". Kortom: mensen helpen mensen. Deel daarom uw project via social media met relaties, familie, vrienden en collega's. En stimuleer hiermee dat nog meer mensen elkaar gaan helpen. Share your ambition!

Veel gestelde vragen over zakelijk lenen

Hoe verloopt het aanvraagproces via Geldvoorelkaar.nl?

Om geld te lenen via Geldvoorelkaar.nl begint u met het indienen van de aanvraag. Dit kan via Financiering aanvragen. Nadat u uw aanvraag heeft geregistreerd, vragen wij bij u documenten op, om uw project te kunnen beoordelen. Hierover mailen wij u. Wanneer wij alle gevraagde documenten binnen hebben, nemen wij uw aanvraag in behandeling. U ontvangt hiervan van ons een bevestiging per e-mail.

De documenten zullen door uw crowdfunding beoordelaar worden beoordeeld. Op basis van de beoordeling besluiten wij of uw zakelijke lening aanvraag wordt voorgelegd aan de investeerders. Uw aanvraag wordt pas online geplaatst nadat u akkoord heeft gegeven.

Wordt uw aanvraag online geplaatst? Dan heeft u 30 dagen de tijd om het doelkapitaal bij elkaar te funden. Is het doelkapitaal na 30 dagen niet behaald? Dan komt de gehele aanvraag te vervallen. U kunt dan ook geen aanspraak maken op dat gedeelte dat wel is toegezegd. Is het doelkapitaal behaald? Dan sluit de aanvraag voor investeringen en ronden we deze verder af.

In overleg is het mogelijk om uw propositie eerst 14 dagen open te zetten voor de innercrowd (uw eigen familie/kennissen/netwerk), voordat uw project wordt gepubliceerd op de homepage van Geldvoorelkaar.nl. Na deze periode van maximaal 14 dagen wordt uw project op reguliere wijze gepubliceerd.

Na succesvolle funding wordt uw project afgerond en maken wij het contract aan voor de geldnemer. Wanneer dit contract ondertekend retour is gekomen, versturen we het contract naar de investeerders. Wanneer aan alle overige voorwaarden zijn voldaan maken wij het bedrag in één keer over naar de geldnemer, minus de succesfee. Hiermee wordt het project ‘lopend’.

Wie komt er in aanmerking voor financiering via Geldvoorelkaar.nl?

Om te lenen via Geldvoorelkaar.nl, moeten aanvragers tenminste aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Leeftijd van 18 jaar of ouder
  • Nederlands ingezetene bij aanvraag en gedurende de looptijd van de lening
  • Handelingsbekwaam en -bevoegd
  • Bedrijven dienen ingeschreven te zijn bij de Nederlandse Kamer van Koophandel

Welke zekerheden moet ik overleggen om in aanmerking te komen voor een financiering?

Geldvoorelkaar.nl gaat in beginsel uit van hoofdelijke aansprakelijkheid van de geldnemer. Ook als de geldnemer een rechtspersoon is, tekenen de bestuurder(s), eigenaar(s), vennoten of relevante aandeelhouders in beginsel persoonlijk mee voor hoofdelijke aansprakelijkheid. Als op deze regel een uitzondering wordt gemaakt, wordt dat altijd expliciet in de publicatie vermeld.
Geldvoorelkaar.nl kan daarnaast als voorwaarde stellen dat er aanvullende zekerheden worden verstrekt ten behoeve van de investeerders. Ter zekerheidsstelling kunnen één of meerdere pandrechten en/of één of meerdere hypotheekrechten worden gevestigd op naam van de Stichting Zekerheden.

De definitief te vestigen zekerheden worden per casus bepaald en te allen tijde duidelijk toegelicht in de te publiceren pitch behorende bij het crowdfundingproject.

Hoeveel kan ik maximaal lenen?

Er is geen wettelijk maximum gesteld aan het bedrag dat u kunt lenen. Geldvoorelkaar.nl staat geen overcreditering toe. De zakelijke lening moet vallen binnen de beschikbare afloscapaciteit.

Hoeveel rente betaal ik over mijn lening?

Geldvoorelkaar.nl zal een bandbreedte aangeven, op basis van de risicoclassificatie en (hypothecaire) zekerheden, waarbinnen het rentepercentage dient te vallen.

Zo werkt crowdfunding
Voor ondernemers
Voor investeerders
Stap 1
Financiering aanvragen

U kunt vrijblijvend een zakelijke financiering aanvragen via onze website.

Stap 2
Beoordeling van de aanvraag

Een persoonlijke crowdfunding beoordelaar behandelt uw aanvraag en beoordeelt of de financiering verantwoord is.

Stap 3
Publicatie van de pitch

Groen licht? Uw pitch komt op de website en investeerders kunnen zich inschrijven op uw crowdfunding project.

Stap 4
Succesvolle funding!

Gefeliciteerd, uw project is volgeschreven door investeerders. Na ondertekening van de contracten is de financiering rond.

Stap 1
Een account aanmaken

Maak vrijblijvend een account aan op Geldvoorelkaar.nl, zodat u kunt investeren.

Stap 2
Projecten kiezen

Bekijk de openstaande projecten op de website en kies zelf in welke ondernemers u investeert.

Stap 3
Investeren

Investeer eenvoudig in een project naar keuze vanaf 100,- euro.

Stap 4
Behaal een mooi rendement

U krijgt uw investeringen terugbetaald inclusief rente. Spreid uw investeringen en behaal een mooi rendement.

Investeerder kijkt op crowdfunding platform Geldvoorelkaar
Meer informatie?

Op onze website vindt u toelichting op het proces, de tarieven en onze producten. Heeft u een vraag of wilt u uw project aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!