Ontdek de kracht van zakelijke crowdfunding

Als financieringsexpert en bemiddelaar kom je dagelijks diverse financieringsvraagstukken tegen. Van relatief eenvoudige tot (zeer) complexe. Wist je dat crowdfunding via Geldvoorelkaar.nl in veel gevallen dé oplossing kan bieden? Geldvoorelkaar.nl voorziet MKB-ondernemers en vastgoedbeleggers al vanaf 2011 van een passende financiering middels duizenden actieve investeerders op ons platform.

Wij beschikken over een Europese vergunning verstrekt door de AFM onder nummer 32000020.

Wij voldoen aan de hoogste eisen die zijn vastgelegd in de Gedragscode Erkend MKB Financier.

Zakelijke crowdfunding. Snel en eenvoudig.
Bij Geldvoorelkaar.nl regel je in een handomdraai financiering voor MKB-ondernemers en vastgoedbeleggers. Met onze vier financieringsopties kies je zelf hoe de lening wordt terugbetaalt. Zo garanderen we altijd de optimale financiering voor jouw relaties. Als partner van Geldvoorelkaar.nl profiteert u van crowdfunding als financieringsoplossing voor uw relaties met alle bijkomende voordelen waaronder diverse marketingmogelijkheden. Je kunt hierbij denken aan de vermelding van je naam en bedrijfslogo op onze website en diverse kosteloze educatiemogelijkheden. Wij kennen ook een advies- en begeleidingspakket, dit heeft voordelen voor alle betrokkenen. En wist je dat wij:

  • 98% van de gepubliceerde crowdfundingprojecten succesvol funden
  • Financieringsaanvragen behandelen vanaf € 50.000 tot € 5.000.000
  • Beschikken over een Europese crowdfundingverordening (ECSPR) afgegeven door de AFM
  • Verantwoord financieren via Erkend MKB Financier (Keurmerk Stichting MKB Financiering)
  • Werken op basis van no cure, no pay

Direct indienen of een kosteloos vooroverleg?
Direct een financieringsaanvraag indienen voor je relatie? Registreer je dan als zakenpartner van Geldvoorelkaar.nl. Eerst een financieringsaanvraag overleggen? Dat kan. Maak dan gebruik van ons kosteloos vooroverleg. In dit vrijblijvende telefoongesprek kun je een casus voorleggen aan onze crowdfundingexperts en weet je direct welke mogelijkheden wij kunnen bieden. Neem direct contact op met een van onze crowdfundingexperts Wim Burger of Timo Harleman.