Nieuws
13-09-2019
... en u kunt hem hier lezen!   ...
lees verder
12-09-2019
Op vrijdag 1 november 2019 organiseert Flanderijn, het incassobureau waar Geldvoorelkaar...
lees verder
10-09-2019
Erkend MKB Financier- keurmerk bevestigt professionalisering financieringsmarkt Om kwaliteit, p...
lees verder
09-09-2019
Geldvoorelkaar.nl is genomineerd voor de Cashcow Award 2019 in de categorie beste crowdfundplatfor...
lees verder
03-09-2019
Investeerders en ondernemers koppelen via whitelabel crowdfundingtechnologie Verschenen op F...
lees verder
Overname
Nais Brands
Project:
19980 Zakelijk
Leendoel:
Overname
Classificatie:
5
Zekerheden:
HYPRDRHAAVNH
Project is tot stand gekomen
Kredietbedrag:
€ 242.300
Geinvesteerd:
€ 242.300
Product:
Annuïteit
Rente per jaar:
9,0%
Looptijd:
60 maanden
100%
Algemeen
Branche: Groothandel in kinderkleding
Producten en/of diensten: Productie en B2B verkoop kinderkleding
Social media: Facebook  Facebook  Facebook  Facebook
Aanvullende informatie: Download Adobe Reader  Creditsafe rapporten.pdf
Aanvullende informatie: Download Adobe Reader  Aanvullende informatie bij pitch 19980.pdf
Aanvraag mede mogelijk gemaakt door
 
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
Verstuur
Updates
4-7-2019
De ondernemers verhogen de rente van 8,0% naar 9,0%. Deze verhoging geldt voor alle investeerders in het project en heeft geen invloed op de risicoclassificatie.

De Onderneming
Wij zijn Bas en Janneke van den Hurk van Nais Brands kinderkleding. Wij vieren deze maand ons 12,5 jarig jubileum in deze branche. Onze ambitie is om drie succesvolle merken van Zazi Brands over te nemen, een bedrijf dat al ruim 13 jaar actief is in de kinderkledingbranche. Hiermee creëren wij een bedrijf met 4 hippe merken, met daarbij een unieke omruil- en een retourgarantie. Als groothandel en producent zorgen wij hiermee voor diversiteit en vrij ondernemen voor retailers in de kindermodebranche. Met uiteindelijk één ultiem, gezamenlijk doel: blije kids die zichzelf prettig en comfortabel in hun kleding voelen en daardoor onbezorgd kunnen spelen en genieten. Met uw ondersteuning kunnen wij deze ambities waarmaken. Onze lening gaat gepaard met een tweede hypotheekrecht op vastgoed. 

Profiel_19980_2_134059.jpg

Nais Brands is een nieuwe VOF, met een unieke formule in de wereld van de kinderkledingmerken. Wij zijn een groothandel en producent en bieden straks 4 totaal verschillende merken aan, met 2 collecties per jaar, die in eigen beheer ontworpen en geproduceerd worden, en die allen geleverd worden aan kinderspeciaalzaken en webshops in Nederland en met name België. Er wordt al gewerkt aan de markt in Duitsland via nog aan te stellen agenten. De 3 over te nemen merken worden nu al aan 200 verkooppunten uitgeleverd.
 • Nais Kidswear is een relatief nieuw merk dat in februari 2017 door ons is opgericht. Het is een merk dat meegaat in de trends en dat met een wat behoudendere styling veel mensen aanspreekt. 
 • Lovestation22 en Legends22 zijn twee met elkaar vergelijkbare merken van Zazi Brands, opgericht in respectievelijk 2014 en 2016. LS is het meidenmerk en LG het jongensmerk. Deze merken onderscheiden zich door hun kwalitatief goede producten met veelal opvallende prints waarbij veel inspiratie wordt gehaald uit de natuur.
 • LoFff is het oudste merk in de range en inmiddels een gevestigde naam. Dit echte meisjesmerk bestaat al dertien jaar en ‘is still going strong’! Het stond aan de wieg van Zazi Brands en heeft het mede gebracht tot waar het nu is.
Naast eigenaren van Nais Kidswear zijn wij ook vennoten van Kinderkleding Partytime. Kinderkleding Partytime is nu al ruim 12 jaar zeer succesvol op het gebied van homeparty's voor kinderkleding. Vanuit deze onderneming wordt voor het merendeel outlet merkkleding verkocht. Partytime zal ook de restvoorraden van de 4 te voeren merken verkopen. Deze ondernemingen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

USP’s:
 • Nais Brands onderscheidt zich door een sterk en heel divers aanbod van 4 merken. 
 • Op voorwaarde dat er voor het volgende seizoen weer een bestelling wordt geplaatst, kan door onze B2B klanten aan het einde van het seizoen een deel van de bestelling (max. 25%) aan ons geretourneerd worden. 
 • Het deel dat eventueel geretourneerd wordt, zal verkocht gaan worden in outletbedrijf Kinderkleding Partytime. 
 • Winkels krijgen de mogelijkheid om binnen het lopende verkoopseizoen een artikel om te ruilen. Wanneer blijkt dat een artikel dat zij besteld hebben niet goed verkocht wordt kunnen zij, tegen geringe kosten, dat artikel omruilen tegen een ander artikel met een minimaal gelijke waarde. 
 • Met een aantrekkelijke betalingskorting van 8% bij betaling van de factuur in een keer worden de marges voor de winkels gemiddeld 3% hoger dan bij andere merken die zij aanbieden.
Profiel_19980_2_134159.jpg
Profiel_19980_2_134218.jpg

Verdienmodel
Wij verkopen onze producten aan retailers en webshops (B2B). Een ander deel wordt rechtstreeks aan de consument verkocht via onze eigen webshops (B2C). De producten die aan het einde van het seizoen door de retailers retour gestuurd worden, worden verkocht in Kinderkleding Partytime, met een nog steeds courante marge.

Markt en strategie
Er wordt op dit moment aan meer dan 200 retailers geleverd. De outletkleding bieden wij bewust niet aan via online kanalen, zodat we retailers een eerlijk speelveld geven en daarmee de mogelijkheid om een mooie marge op hun voorraad te realiseren. 

Volgens cijfers van onder andere verschillende banken wordt er voor 2019 een groei voorzien van 3,5% voor de detail- en groothandel in zijn algemeen en vergelijkbare groei voor kinderkleding in het bijzonder. Wel is er sprake van margedruk en toenemende concurrentie. Om daar mee om te kunnen gaan is het belangrijk om een toegevoegde waarde te leveren en eventueel nieuwe afzetmarkten te onderzoeken. 

Op basis van de trends en ontwikkelingen en een uitgebreide SWOT-analyse hebben we een duidelijk beeld welke positie Nais Brands in de markt heeft. 
 • Op dit moment hebben we aan de creatieve kant al een slag geslagen door 4 ontwerpers op freelancebasis aan ons te verbinden. Zij zorgen voor de ontwerpen van de verschillende merken.
 • op marketinggebied zullen wij nog een jaar lang gegarandeerd, en daarna op afroep, een beroep kunnen doen op de expertise van de huidige eigenaresse van Zazi Brands. Zij heeft reeds bewezen daar goed in te zijn en zal haar kennis overdragen.
 • Wij bieden toegevoegde waarde door bijvoorbeeld:
  • een rubriek op sociale media met (was)tips voor kleding te publiceren
  • de eindconsument te betrekken bij enkele ontwerpen voor komende collecties 
  • klanten voorstellen te laten doen voor lokale goede doelen
  • een halfjaarlijks event te organiseren, waarbij de retailers worden uitgenodigd om workshops te volgen (bijv. over adverteren op social media)
Idealiter zouden wij een brand store willen, maar in deze fase willen we het risico niet lopen om een fysiek pand te openen met bijbehorend huurcontract. Daarom werken we met twee (reeds bestaande) showrooms in Nijverdal en Rotterdam, waar de collectie goed gepresenteerd kan worden. 

Profiel_19980_2_134311.jpg
Organisatiestructuur

Profiel_19980_2_190311.jpg

Zowel de eenmanszaak Nais Kidswear en het over te nemen Zazi Brands worden ingebracht in de nieuw opgerichte Nais Brands V.O.F.
 
Vanuit Zazi Brands zal een deel van het personeel worden overgenomen om de kwaliteit en continuïteit van de merken te behouden. Het gaat hier om de productiebegeleiders en twee accountmanagers. Zij hebben allen reeds te kennen gegeven graag mee over te gaan en zullen in hun huidige functie werkzaam blijven binnen de nieuwe VOF. 

Jaarcijfers en prognoses - betreft samengevoegde cijfers van Nais Kidswear (eenmanszaak), Kinderkleding Partytime (vennootschap onder firma) en in de prognoses tevens Nais Brands (vennootschap onder firma)

Boekjaar Omzet Resultaat voor belasting Vrij beschikbare cashflow Betaalverplichting Geldvoorelkaar.nl t.o.v. vrij beschikbare cashflow
2017 €    278.000,- €   22.000,- €   24.000,-
2018  €    371.000,- €   45.000,- €   47.000,-
Prognoses*        
2019 €    431.000,- €   49.000,- €   18.000,- 172%**
2020 € 1.384.000,- € 115.000,- €   89.000,-   69%
2021 € 2.112.000,- € 418.000,- € 398.000,-    16%

* De prognose voor 2019 is in lijn met voorgaande jaren. In 2019 worden de voorbereidingen getroffen voor het ontwerpen en produceren van de nieuwe kledinglijnen, die pas 1,5 jaar later in de markt gezet worden. De huidige collectie wordt nog door de verkopende partij verkocht, waardoor de omzetten hiervan in 2019 nog niet in Nais Brands VOF zullen vallen. Tussen 2019 en 2020 is hierdoor wél een forse omzetstijging zichtbaar. Pas vanaf 2020 zullen de omzetten vanuit de over te nemen merken zichtbaar zijn, die over 2018 een omzet vertegenwoordigden van € 1,3 miljoen. De prognose voor 2020 wordt het eerste volledig jaar met alle merken, waarbij we deze conservatief hebben ingezet. 

** Het deel van de betaalverplichting dat wij niet uit de vrij beschikbare cashflow van de onderneming kunnen betalen, wordt door de overige inkomsten uit loondienst opgevangen. Bas heeft een vaste baan voor 32 uur per week. Naar mate het bedrijf groeit, zal hij dit gaan afbouwen. 

De jaarcijfers zijn opgesteld door Administratiekantoor Simape. De prognoses zijn opgesteld door Brabant Accountants in samenspraak met de ondernemers en SmartFunding. Meer financiële informatie over ons bedrijf leest u in de bijlage ‘Aanvullende informatie bij pitch 019980’.

Profiel_19980_2_135546.jpg

De Lening
Ruim 12 jaar richtten wij Kinderkleding Partytime op. We zijn kleinschalig begonnen met het geven van thuisparty’s in outlet-merkkinderkleding. Dat heeft altijd goed gelopen en er was altijd meer vraag naar deze party’s dan we konden bieden. Sinds 6 jaar is er dan ook een tiental consulenten die voor Kinderkleding Partytime kleding verkoopt, om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen. 

Na lange tijd vol enthousiasme in deze branche actief te zijn, begon ook de interesse te komen om een eigen merk op te starten: Nais Kidswear. Wij kwamen via Kinderkleding Partytime in contact met de eigenaresse van Zazi Brands. Zij hielp ons met de productie en het begeleiden bij het productieproces van de eerste collectie voor Nais Kidswear. 

Onlangs heeft zij wegens persoonlijke redenen (leeftijd) besloten te stoppen. De eigenaar wil zich vanwege leeftijd gaan terugtrekken en heeft de 3 best lopende merken ter overname aangeboden. Deze merken realiseren gezamenlijk een omzet van ca € 1,3 miljoen op jaarbasis. Ons enthousiasme voor haar merken, het kunnen voortzetten van deze merken en het gedachtegoed van Zazi Brands, maken dat wij deze succesvolle merken graag willen overnemen. 

De totale investering die gedaan moet worden is € 600.000, - en is opgebouwd uit een overnamesom, de voorfinanciering voor de opstart van de productie en een investering in de voorraad. Er wordt alleen geproduceerd op basis van bestellingen die binnen komen vanuit de retailer. Uiteraard wordt er wel een klein deel meer geproduceerd voor eventuele nabestellingen of webshopverkopen. Hierdoor wordt de voorraad en het voorraadrisico beperkt. 

Investeringsbegroting

Bestedingsdoel
Bedrag
Overname (merk en roerende zaken)
€ 160.000,-
Opstartkosten productie
€   90.000,-
Voorraden
€ 325.000,-
Financieringskosten en depotregeling
€   25.000,-
Totaal
€ 600.000,-
Af: Eigen middelen €   40.000,-
Af: Achtergestelde lening verkoper
€ 160.000,-
Af: Achtergestelde lening vrienden €   50.000,
Af: Lening Funding Circle € 100.000,-
Benodigd via Geldvoorelkaar.nl 
€ 250.000,-

Profiel_19980_2_135647.jpg
Profiel_19980_2_135704.jpg

In de huidige tijd is een bancaire lening steeds moeilijker te realiseren. Zij kijken in eerste instantie naar zekerheden voor de lening en kijken pas in de tweede plaats eventueel naar de ondernemer en het concept. Wat ons daarom ook zo aanspreekt in crowdfunding is dat dit in onze beleving precies andersom werkt. Hier spreekt vertrouwen en geloof in de onderneming uit. Bij crowdfunding wordt er geluisterd naar de ondernemer, gekeken naar het concept en wordt er vervolgens gekeken hoe de financiering in te kleden is, op basis van dit vertrouwen en uiteraard financierbaarheid. Omdat wij als Nais Brands ook waar mogelijk ondernemers/retailers willen helpen, spreekt dit concept ons enorm aan.

Toelichting van Geldvoorelkaar.nl
De lening wordt aangevraagd als Annuïtaire Lening met een looptijd van 60 maanden en een bruto jaarrente van 9,0% (lees meer over uw effectieve rendement). Investeerders ontvangen vanaf de start van de lening maandelijks een vast bedrag, dat opgebouwd is uit een deel rente en een deel aflossing.

Bepalingen omtrent vervroegde aflossing: standaard (zie productpagina)

Geldnemer is Nais Brands V.O.F. (externe creditratings zijn vanwege de recente oprichting van deze entiteit nog niet bekend; zodra de ratings beschikbaar zijn, zal Geldvoorelkaar.nl deze publiceren). Dit is de vennootschap onder firma van de heer B. van den Hurk (BKR score B - laag risico) en mevrouw J.A.B. van den Hurk - Geven (BKR score C - laag risico), die hiermee tekenen voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé.

Medegeldnemers zijn:
 • De eenmanszaak Nais Kidswear (Graydon 0,05% PD / Creditsafe score 44)
 • De vennootschap onder firma Kinderkleding Partytime (Graydon 0,18% PD / Creditsafe score 44)
De classificatie van dit project is berekend op basis van de uit de prognoses resulterende betaalcapaciteit. In dat geval hanteert Geldvoorelkaar.nl standaard een risicoclassificatie 5 / 5s. Meer uitleg hierover leest u op de pagina Onze Werkwijze

Onderstaande zekerheden zijn van toepassing op deze lening.

Zekerheid (meer uitleg)
Toelichting
1. Hoofdelijke aansprakelijkheid in privé
B. van den Hurk (op dit moment van morele waarde)
 
J.A.B. van den Hurk - Geven (op dit moment van morele waarde)
2. Depotregeling
2 maandtermijnen
3. Tweede Hypotheek
ten bedrage van € 250.000,- op de eigen woning te Veldhoven, met een marktwaarde van € 360.000,- (taxatiedatum 3-6-2019), een eerste hypothecaire inschrijving van € 260.000,- en een restschuld op de eerste hypothecaire lening van € 250.000,-. De overwaarde is € 360.000,- minus € 250.000,- = € 110.000,-. Bij de start van de looptijd is 44% van de leensom gedekt door het tweede hypotheekrecht. 
4. Negatieve hypotheekverklaring Ter aanvulling op het hypotheekrecht wordt vastgelegd dat er (1) geen additioneel hypotheekrecht aan overige financiers verstrekt wordt naast de bestaande hypothecaire inschrijving (2) binnen de huidige eerste hypothecaire inschrijving niet aanvullend geleend zal worden. 
5. Pandrecht (1e rang) op
Debiteuren van Nais Brands V.O.F.
 
Bedrijfsinventaris van Nais Brands V.O.F.
  Bankrekeningen van Nais Brands V.O.F.
  Voorraden van Nais Brands V.O.F.
 
Overlijdensrisicoverzekering op het leven van B. van den Hurk en J.A.B. van den Hurk - Geven, voor een verzekerd bedrag van € 250.000,-.
6. Achterstellingsverklaring
Gedurende de eerste drie jaren van de looptijd van de lening via Geldvoorelkaar.nl wordt betaling van aflossing op een lening van de verkoper (€ 160.000,-) en een lening van vrienden (€ 50.000,-) achtergesteld. In deze periode mag hierop uitsluitend rente betaald worden. 

#ShareYourAmbition
Wij bieden u de kans om te investeren in een bijzonder bedrijf met een unieke formule en gedreven door ervaren, ambitieuze ondernemers. Nais Brands wil niet alleen winst maar ook het verschil maken. Verschil in die zin dat wij retailers willen helpen om hun bedrijf te runnen. Door ze lucht te geven met een goede betalingskorting, zorgen dat zij hun klanten diversiteit kunnen aanbieden vanuit één leverancier en ze niet te laten zitten met restvoorraden die ze tegen dumpprijzen weg moeten doen. Verschil ook op maatschappelijk vlak. Nais Brands voelt vanuit het verleden met Zazi Brands niet alleen een enorme verbondenheid met kinderen, maar ook met de natuur. Wij willen daarom een steentje bijdragen door bijvoorbeeld samenwerkingen met en donaties aan goede doelen. Niet alleen aan landelijk bekende, maar juist ook aan kleinschalige lokale goede doelen. Daar kan zelfs een klein gebaar al een enorm verschil maken.

Profiel_19980_2_143900.jpg

Incentive
En natuurlijk willen we ook u niet vergeten, degenen die het mogelijk maken dat wij onze droom kunnen verwezenlijken. Wij willen alle investeerders daarom bedanken met een uitnodiging voor een van onze halfjaarlijkse VIP-avonden. Wij nodigen u uit op onze locatie voor een hapje en een drankje en voor een kijkje 'in de keuken'. U maakt kennis met ons enthousiaste team, krijgt een rondleiding door het bedrijf, uitleg van de processen (van design tot productie) en profiteert van een VIP shop event. U bent de eerste die de nieuwe collectie zal kunnen kopen, uiteraard met een aantrekkelijke korting:
 • Bij een investering vanaf €    100,- krijgt u 10% korting tijdens de VIP-avond
 • Bij een investering vanaf €    500,- krijgt u 20% korting tijdens de VIP-avond
 • Bij een investering vanaf € 1.000,- krijgt u 30% korting tijdens de VIP-avond
 • Bij een investering vanaf € 2.000,- krijgt u 40% korting het hele jaar door
 • Bij een investering vanaf € 5.000,- krijgt u 50% korting het hele jaar door


Terug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragDatum
€ 100zondag 30 juni 2019
€ 100zondag 30 juni 2019
€ 100zondag 30 juni 2019
€ 400zondag 30 juni 2019
€ 500zondag 30 juni 2019
€ 100zondag 30 juni 2019
€ 100zondag 30 juni 2019
€ 400zondag 30 juni 2019
€ 100zondag 30 juni 2019
€ 300zondag 30 juni 2019
€ 1.000zondag 30 juni 2019
€ 100zondag 30 juni 2019
€ 100zondag 30 juni 2019
€ 100zondag 30 juni 2019
€ 500zondag 30 juni 2019
€ 100zondag 30 juni 2019
€ 200zondag 30 juni 2019
€ 500zondag 30 juni 2019
€ 1.000maandag 1 juli 2019
€ 500maandag 1 juli 2019
€ 1.000maandag 1 juli 2019
€ 200maandag 1 juli 2019
€ 500maandag 1 juli 2019
€ 1.000maandag 1 juli 2019
€ 500maandag 1 juli 2019
€ 500maandag 1 juli 2019
€ 200maandag 1 juli 2019
€ 1.000maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 500maandag 1 juli 2019
€ 200maandag 1 juli 2019
€ 1.000maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 1.000maandag 1 juli 2019
€ 500maandag 1 juli 2019
€ 300maandag 1 juli 2019
€ 500maandag 1 juli 2019
€ 500maandag 1 juli 2019
€ 5.000maandag 1 juli 2019
€ 200maandag 1 juli 2019
€ 500maandag 1 juli 2019
€ 200maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 300maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 200maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 200maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 200maandag 1 juli 2019
€ 200maandag 1 juli 2019
€ 500maandag 1 juli 2019
€ 500maandag 1 juli 2019
€ 200maandag 1 juli 2019
€ 200maandag 1 juli 2019
€ 2.500maandag 1 juli 2019
€ 500maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 500maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 200maandag 1 juli 2019
€ 100maandag 1 juli 2019
€ 200maandag 1 juli 2019
€ 500maandag 1 juli 2019
€ 200maandag 1 juli 2019
€ 300maandag 1 juli 2019
€ 500maandag 1 juli 2019
€ 300maandag 1 juli 2019
€ 1.000dinsdag 2 juli 2019
€ 100dinsdag 2 juli 2019
€ 100dinsdag 2 juli 2019
€ 100dinsdag 2 juli 2019
€ 100dinsdag 2 juli 2019
€ 100dinsdag 2 juli 2019
€ 200dinsdag 2 juli 2019
€ 500dinsdag 2 juli 2019
€ 100woensdag 3 juli 2019
€ 500woensdag 3 juli 2019
€ 100woensdag 3 juli 2019
€ 500woensdag 3 juli 2019
€ 100woensdag 3 juli 2019
€ 100woensdag 3 juli 2019
€ 200donderdag 4 juli 2019
€ 300donderdag 4 juli 2019
€ 300donderdag 4 juli 2019
€ 100donderdag 4 juli 2019
€ 100donderdag 4 juli 2019
€ 600donderdag 4 juli 2019
€ 100donderdag 4 juli 2019
€ 300donderdag 4 juli 2019
€ 200donderdag 4 juli 2019
€ 1.000donderdag 4 juli 2019
€ 1.200donderdag 4 juli 2019
€ 200donderdag 4 juli 2019
€ 200donderdag 4 juli 2019
€ 500donderdag 4 juli 2019
€ 200donderdag 4 juli 2019
€ 500donderdag 4 juli 2019
€ 200donderdag 4 juli 2019
€ 5.000donderdag 4 juli 2019
€ 500donderdag 4 juli 2019
€ 1.000donderdag 4 juli 2019
€ 200donderdag 4 juli 2019
€ 1.500donderdag 4 juli 2019
€ 2.500donderdag 4 juli 2019
€ 500donderdag 4 juli 2019
€ 200donderdag 4 juli 2019
€ 200donderdag 4 juli 2019
€ 500donderdag 4 juli 2019
€ 100donderdag 4 juli 2019
€ 400donderdag 4 juli 2019
€ 300donderdag 4 juli 2019
€ 100donderdag 4 juli 2019
€ 500donderdag 4 juli 2019
€ 100donderdag 4 juli 2019
€ 500donderdag 4 juli 2019
€ 100vrijdag 5 juli 2019
€ 2.000vrijdag 5 juli 2019
€ 100vrijdag 5 juli 2019
€ 100vrijdag 5 juli 2019
€ 200vrijdag 5 juli 2019
€ 100vrijdag 5 juli 2019
€ 200vrijdag 5 juli 2019
€ 2.000vrijdag 5 juli 2019
€ 5.000vrijdag 5 juli 2019
€ 100vrijdag 5 juli 2019
€ 500vrijdag 5 juli 2019
€ 500vrijdag 5 juli 2019
€ 100vrijdag 5 juli 2019
€ 100zaterdag 6 juli 2019
€ 200zaterdag 6 juli 2019
€ 200zaterdag 6 juli 2019
€ 1.000zaterdag 6 juli 2019
€ 100zaterdag 6 juli 2019
€ 200zaterdag 6 juli 2019
€ 500zaterdag 6 juli 2019
€ 500zaterdag 6 juli 2019
€ 200zaterdag 6 juli 2019
€ 100zaterdag 6 juli 2019
€ 100zaterdag 6 juli 2019
€ 1.000zondag 7 juli 2019
€ 300zondag 7 juli 2019
€ 100zondag 7 juli 2019
€ 1.000zondag 7 juli 2019
€ 200zondag 7 juli 2019
€ 200maandag 8 juli 2019
€ 300maandag 8 juli 2019
€ 1.000maandag 8 juli 2019
€ 100maandag 8 juli 2019
€ 100maandag 8 juli 2019
€ 100maandag 8 juli 2019
€ 100maandag 8 juli 2019
€ 200dinsdag 9 juli 2019
€ 400dinsdag 9 juli 2019
€ 200dinsdag 9 juli 2019
€ 200dinsdag 9 juli 2019
€ 200dinsdag 9 juli 2019
€ 200dinsdag 9 juli 2019
€ 100dinsdag 9 juli 2019
€ 1.000dinsdag 9 juli 2019
€ 500dinsdag 9 juli 2019
€ 100dinsdag 9 juli 2019
€ 500woensdag 10 juli 2019
€ 500woensdag 10 juli 2019
€ 1.000woensdag 10 juli 2019
€ 25.000woensdag 10 juli 2019
€ 100woensdag 10 juli 2019
€ 200woensdag 10 juli 2019
€ 100woensdag 10 juli 2019
€ 600donderdag 11 juli 2019
€ 100donderdag 11 juli 2019
€ 100vrijdag 12 juli 2019
€ 500vrijdag 12 juli 2019
€ 200vrijdag 12 juli 2019
€ 100vrijdag 12 juli 2019
€ 500vrijdag 12 juli 2019
€ 1.000vrijdag 12 juli 2019
€ 500vrijdag 12 juli 2019
€ 100vrijdag 12 juli 2019
€ 1.000vrijdag 12 juli 2019
€ 100vrijdag 12 juli 2019
€ 100vrijdag 12 juli 2019
€ 300vrijdag 12 juli 2019
€ 100vrijdag 12 juli 2019
€ 200vrijdag 12 juli 2019
€ 100vrijdag 12 juli 2019
€ 500vrijdag 12 juli 2019
€ 100vrijdag 12 juli 2019
€ 100vrijdag 12 juli 2019
€ 2.000vrijdag 12 juli 2019
€ 1.000vrijdag 12 juli 2019
€ 200vrijdag 12 juli 2019
€ 1.000vrijdag 12 juli 2019
€ 5.000vrijdag 12 juli 2019
€ 2.000vrijdag 12 juli 2019
€ 200zaterdag 13 juli 2019
€ 300zaterdag 13 juli 2019
€ 300zaterdag 13 juli 2019
€ 100zaterdag 13 juli 2019
€ 1.000zaterdag 13 juli 2019
€ 300zaterdag 13 juli 2019
€ 10.000zaterdag 13 juli 2019
€ 300zaterdag 13 juli 2019
€ 200zaterdag 13 juli 2019
€ 100zondag 14 juli 2019
€ 1.000zondag 14 juli 2019
€ 100zondag 14 juli 2019
€ 200zondag 14 juli 2019
€ 200zondag 14 juli 2019
€ 200zondag 14 juli 2019
€ 100zondag 14 juli 2019
€ 400zondag 14 juli 2019
€ 100maandag 15 juli 2019
€ 2.000maandag 15 juli 2019
€ 200maandag 15 juli 2019
€ 500maandag 15 juli 2019
€ 100maandag 15 juli 2019
€ 500maandag 15 juli 2019
€ 100maandag 15 juli 2019
€ 3.000maandag 15 juli 2019
€ 600maandag 15 juli 2019
€ 100maandag 15 juli 2019
€ 500maandag 15 juli 2019
€ 200maandag 15 juli 2019
€ 200dinsdag 16 juli 2019
€ 1.000dinsdag 16 juli 2019
€ 200dinsdag 16 juli 2019
€ 200dinsdag 16 juli 2019
€ 100woensdag 17 juli 2019
€ 300woensdag 17 juli 2019
€ 100donderdag 18 juli 2019
€ 200donderdag 18 juli 2019
€ 100donderdag 18 juli 2019
€ 2.000donderdag 18 juli 2019
€ 200donderdag 18 juli 2019
€ 100donderdag 18 juli 2019
€ 200donderdag 18 juli 2019
€ 100vrijdag 19 juli 2019
€ 100vrijdag 19 juli 2019
€ 200vrijdag 19 juli 2019
€ 200zaterdag 20 juli 2019
€ 100zaterdag 20 juli 2019
€ 1.000zaterdag 20 juli 2019
€ 100zondag 21 juli 2019
€ 300zondag 21 juli 2019
€ 100zondag 21 juli 2019
€ 200maandag 22 juli 2019
€ 100maandag 22 juli 2019
€ 100maandag 22 juli 2019
€ 200maandag 22 juli 2019
€ 100maandag 22 juli 2019
€ 1.500dinsdag 23 juli 2019
€ 500dinsdag 23 juli 2019
€ 100dinsdag 23 juli 2019
€ 600dinsdag 23 juli 2019
€ 300dinsdag 23 juli 2019
€ 100woensdag 24 juli 2019
€ 100woensdag 24 juli 2019
€ 100woensdag 24 juli 2019
€ 200woensdag 24 juli 2019
€ 100woensdag 24 juli 2019
€ 500woensdag 24 juli 2019
€ 100woensdag 24 juli 2019
€ 10.000donderdag 25 juli 2019
€ 200donderdag 25 juli 2019
€ 2.500donderdag 25 juli 2019
€ 100donderdag 25 juli 2019
€ 4.600donderdag 25 juli 2019
€ 100donderdag 25 juli 2019
€ 100vrijdag 26 juli 2019
€ 300vrijdag 26 juli 2019
€ 100vrijdag 26 juli 2019
€ 100vrijdag 26 juli 2019
€ 100vrijdag 26 juli 2019
€ 200vrijdag 26 juli 2019
€ 300vrijdag 26 juli 2019
€ 300vrijdag 26 juli 2019
€ 500zaterdag 27 juli 2019
€ 300zaterdag 27 juli 2019
€ 300zaterdag 27 juli 2019
€ 2.000zaterdag 27 juli 2019
€ 100zaterdag 27 juli 2019
€ 5.000zaterdag 27 juli 2019
€ 100zondag 28 juli 2019
€ 100zondag 28 juli 2019
€ 100zondag 28 juli 2019
€ 200zondag 28 juli 2019
€ 1.500zondag 28 juli 2019
€ 500zondag 28 juli 2019
€ 100zondag 28 juli 2019
€ 1.100zondag 28 juli 2019
€ 100maandag 29 juli 2019
€ 200maandag 29 juli 2019
€ 500maandag 29 juli 2019
€ 100maandag 29 juli 2019
€ 200maandag 29 juli 2019
€ 200maandag 29 juli 2019
€ 500maandag 29 juli 2019
€ 700maandag 29 juli 2019
€ 25.000maandag 29 juli 2019
€ 100dinsdag 30 juli 2019
€ 5.000dinsdag 30 juli 2019
€ 500dinsdag 30 juli 2019
€ 100dinsdag 30 juli 2019
€ 100dinsdag 30 juli 2019
€ 5.000dinsdag 30 juli 2019
€ 200dinsdag 30 juli 2019
€ 1.000dinsdag 30 juli 2019
€ 100dinsdag 30 juli 2019
€ 100dinsdag 30 juli 2019
€ 100dinsdag 30 juli 2019
€ 1.000dinsdag 30 juli 2019
€ 5.000dinsdag 30 juli 2019
€ 3.000dinsdag 30 juli 2019
€ 500dinsdag 30 juli 2019
€ 500dinsdag 30 juli 2019
€ 300dinsdag 30 juli 2019
€ 2.000dinsdag 30 juli 2019
€ 100dinsdag 30 juli 2019
€ 100dinsdag 30 juli 2019
€ 600dinsdag 30 juli 2019
€ 900dinsdag 30 juli 2019