Derde editie Geldvoorelkaar.nl kennislunch wederom succesvol

13-11-2023

Iedere maand organiseert Geldvoorelkaar.nl een kennislunch voor financiers, intermediairs, accountants, corporate finance adviseurs en andere geïnteresseerden. Tijdens deze bijeenkomst, die gepaard gaat met een heerlijke lunch, worden aanwezigen in 1,5 uur ondergedompeld in de wereld van op maat gemaakte financieringsmogelijkheden die crowdfunding te bieden heeft. Zo ook afgelopen donderdag 9 november tijdens de derde editie van deze kennislunch op kantoor van Geldvoorelkaar.nl.

Derde editie
Tijdens alweer de derde editie van de Geldvoorelkaar.nl kennislunch op donderdag 9 november waren er vier intermediairs aanwezig. Bert de Koning van De Koning Financieel Advies, René Baars en Wim Lodder van BXL Adviesgroep en Sander Smits van de Boekhoudersfabriek. Zij werden onder leiding van crowdfundingexpert Timo Harleman meegenomen door de meest recente actualiteiten binnen Geldvoorelkaar.nl en de ontwikkelingen in het crowdfundingslandschap. Het verkrijgen van de ECSPR was gezien de deadline een hot topic. Uiteraard was er ook tijd voor het bespreken van diverse praktijkcasuïstiek.

Deelnemen?
Wilt u de kracht van zakelijke crowdfunding ontdekken om zo de perfecte oplossing te vinden voor uw MKB-ondernemingen? Meld u dan nu aan voor onze exclusieve en kosteloze kennislunch, die maandelijks op woensdag plaatsvindt op ons kantoor in Veenendaal. Stuur een e-mail naar sales@geldvoorelkaar.nl met onderwerp ‘aanmelding kennislunch’. Vermeld in de e-mail welke maand u wilt komen. U ontvangt snel de bevestiging per e-mail.