Stem op Geldvoorelkaar.nl voor de Cashcow Award 2023

09-10-2023

Geldvoorelkaar.nl is wederom genomineerd voor de Cashcow Awards. De lezers van Cash, Cashcow.nl en de leden van beleggersclub BullUp.nl hebben hun stem uitgebracht. Zij hebben verschillende financials in 10 verschillende categorieën verkozen, die award waardig zijn. Er zijn uiteindelijk vijf genomineerden per categorie overgebleven, die in aanmerking komen voor de prestigieuze ‘Cashcow Awards’. Geldvoorelkaar.nl behoort tot de genomineerden in de categorie: ‘Beste Crowdfundplatform’.

Stemmen
Breng direct hier uw stem uit op Geldvoorelkaar.nl. Door te stemmen maakt u kans op een dinercheque ter waarde van 100 euro. De uitreiking van de winnaars van de Cashcow Awards vindt plaats tijdens de BeleggersFair 2023 op vrijdag 10 november a.s. om 11 uur in de plenaire zaal van de Beurs van Berlage te Amsterdam.

‘’Wij zijn blij en vereerd om te vernemen dat wij voor de zesde maal op rij genomineerd zijn voor de Cashcow Awards. De nominatie is een weerspiegeling van het vertrouwen van investeerders in Geldvoorelkaar.nl. Het is een bevestiging dat we, al ruim 12 jaar een professioneel crowdfundingplatform zijn met aantrekkelijke investeringskansen,’’ licht Ilse Nobel, CEO van Geldvoorelkaar.nl toe.

Er kan tot 4 november 12 uur gestemd worden op de genomineerden via www.cashcowawards.nl.