Wilma van Dijk

Medewerker Klantenservice

Waar kom je vandaan?
Ik ben Wilma van Dijk, 55 jaar oud en ik woon in Veenendaal samen met mijn partner Cor en onze twee puberdochters van 15 en 18 jaar. Ons gezin wordt compleet gemaakt door onze Duitse Dog genaamd Jones.

Wat is je werkervaring?
Ik heb mijn opleiding in Dierverzorging en Veterinaire Ondersteuning afgerond. Vanuit mijn liefde voor dieren heb ik bij verschillende werkgevers gewerkt, waaronder Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Later heb ik een carrièreswitch gemaakt en ben ik gaan werken bij de Rabobank als Adviseur Particulieren. Ik heb dit 12 jaar lang gedaan voordat ik aan de slag ging bij FreeVoice Antwoordservice. Als onderdeel van mijn taken werkte ik op dinsdagen als receptioniste bij Vonk360, waar ik in contact kwam met Geldvoorelkaar.nl.

Wat vind je het leukst aan werken bij Geldvoorelkaar.nl?
Tijdens mijn werk als receptioniste op dinsdagen bij Vonk360 ben ik in contact gekomen met het team van Geldvoorelkaar.nl. Dit klikte goed en zij vroegen mij om bij hen te komen werken op de afdeling klantenservice en als ondersteuning voor de backoffice. Na een gesprek werd ik meteen enthousiast en kreeg ik weer interesse in de financiële wereld. De sfeer bij Geldvoorelkaar.nl spreekt mij erg aan, ik ben hartelijk ontvangen en kijk ernaar uit om aan de slag te gaan.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd geniet ik van lekker eten en gezelligheid met familie en vrienden. Ik kan ook erg genieten van een goede theatervoorstelling.