nieuws
Op vakantie of op reis en toch investeren?
29-05-2017
U hoeft geen investering te missen!  Gaat u op vakantie of op reis of is er een andere red...
lees verder
De ondernemers van De Energiefabriek in 'Ondernemend Nederland'op RTL7
22-05-2017
De ondernemers van De Energiefabriek Leeuwarden hadden gisteren de hoofdrol in 'Ondernemend Nede...
lees verder
Persbericht - Crowdfundingplatform Geldvoorelkaar.nl start samenwerking met Stichting Crowdfundersbelangen
22-05-2017
 'Wij waren op zoek naar verdere professionalisering van het risicobeheer en versterking va...
lees verder
Seminar alternatief en gecombineerd financieren
16-05-2017
Op 31 mei organiseren wij samen met Claassen, Moolenbeek & Partners en Black Whale een seminar...
lees verder
Hangend gekweekt maar ook heel mooi in een pot – Interview met Chris en John van den Heuvel, Hillplant
15-05-2017
'Natuurlijk houden wij mogelijke concurrentie in de gaten, maar we geloven vooral in onze eigen ...
lees verder
Opstart onderneming
Manege Mileda
Project:
15279 Zakelijk
Leendoel:
Opstart onderneming
Classificatie:
5s
G-PD percentage:
0,05
Creditsafe score:
28
Zekerheden:
Zie pitch
Project is tot stand gekomen
Kredietbedrag:
€ 162.500
Geinvesteerd:
€ 162.500
Product:
Groeilening
Rente per jaar:
9,0%
Looptijd:
72 maanden
Aflosvrij periode
6 maanden
100%
Over mij
Branche:Paardensport en maneges
Producten en/of diensten:Paardrijlessen, verhuur stallen
Aantal medewerkers:2
Oprichtingsdatum:15-7-2016
Leeftijd:34 en 34
Gezinssituatie:Getrouwd, 3 kinderen
WoonsituatieEigen woning
Hobby's:Paarden en Speelgoed- en Kinderkledingbank Haarlem
BKR score:Hoog risico (I)
BKR score:Onbekend
Social media:Facebook
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe Stichting Ponyclub Mileda.pdf
Aanvraag mede mogelijk gemaakt door
 
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
Verstuur
Update per 20-3-2017
Als aanvulling op de financiering wordt er een onderhandse lening ad € 86.000,- verstrekt door een familielid. De stukken hiervan hebben wij in ons dossier. Hiermee is de totaal benodigde financiering voor het plan gerealiseerd. De onderhandse lening wordt verstrekt tegen 3,5% en zonder aflossingsverplichting. 
Het project wordt hiermee afgerond op een bedrag van € 164.900,-.


Profiel_15279_2_145148.jpg

Kunt u een beschrijving geven van uw onderneming (inclusief activiteiten en rechtsvorm) en wat uw onderscheidende kenmerken zijn?
Ponyclub Mileda in Santpoort-Noord is dé ponyclub voor echte paardenmeiden en -jongens. Ponyclub Mileda richt zich op alle kinderen uit Haarlem en omstreken in de leeftijd van 4 tot 16 jaar. Bij ons kunnen álle kinderen paardrijden, arm of rijk. Alle kinderen zijn gelijk en niemand weet wie er wel geld heeft en wie niet. Er zijn speciale regelingen voor kinderen die opgroeien in gezinnen die onder de minimumnorm leven. Deze zullen met doorverwijzing van het Jeugdsportfonds bij ons een schooljaar lang kunnen rijden. 

Tevens zullen wij trainingen gaan geven bij faalangst en gedragsproblemen bij kinderen. Paarden zijn van nature zeer goed in het aanvoelen van buien en gedrag. Door middel van de paarden kunnen wij de kinderen helpen zichzelf te zien en te voelen, waardoor deze kinderen makkelijker gaan leren en beter worden in de omgang met anderen. Wij geven les vanuit het paard gezien en willen de kinderen een fijne en respectvolle manier van paardrijden en paardenverzorging meegeven. 
 
Profiel_15279_2_142222.jpg
 
Wij zorgen voor een hechte club, waarin regelmatig gezellige activiteiten zullen plaatsvinden, zoals een playbackshow, spelletjes op het paard, speurtocht te paard, buitenritten, verjaardagsfeestjes, vrij rijden enz. Ponyclub Mileda wordt een tweede huis voor ieder kind. Een plek waar ze elke dag welkom zijn om te helpen met de paarden en het werk op het erf en waar er een gezellige sfeer hangt waardoor ze er het liefst elke dag de gehele dag rond zouden willen lopen.
 
Tenslotte komt er nog een ruitersportwinkel met tweedehands ruiter- en paarden items volgens hetzelfde concept als de Speelgoedbank en Kinderkledingbank: we zullen items inzamelen en uitgeven aan kinderen die komen rijden met behulp van het Sportfonds, en verkopen voor lage prijzen aan commerciële klanten.
 
Bij aanvang zal Ponyclub Mileda als Stichting van start gaan zodat (ook in de toekomst) toegang bestaat tot verschillende subsidieregelingen en fondsen.
 
Belangrijk om te weten is dat mijn man werkzaam zal blijven als manager bij de supermarkt en ik als directeur van de Kinderkleding- en Speelgoedbank. De inkomens die hieruit voortvloeien zijn genoeg voor ons om als gezin van rond te kunnen komen.
 
Waar wordt de financiering voor aangewend?     

Investeringsbegroting    

Waarborgsom / aanbetaling manege 
€   97.500,-
Plaatsen tijdelijke woning 
€   50.000,-
Ver- en herbouw manege (o.a. overkapping, riool,
 
verlichting, herbestrating, beveiliging) 
€ 102.500,-
Pony's, inventaris etc.
€   20.000,-
Werkkapitaal  
€   54.000,-
Totaal investering 
€ 324.000,-
Af: Eigen inbreng 
€   75.000,- *
Benodigd via Geldvoorelkaar.nl
€ 249.000,-
                            
*) Deze eigen inbreng is voorgefinancierd middels een persoonlijke lening bij onze bank. Bij verkoop van onze woning in Haarlem wordt de hypotheek én deze persoonlijke lening uit de verkoopopbrengst afgelost.
 
 Profiel_15279_2_142449.jpg  Profiel_15279_2_142523.jpg
                                                                          
Overdekte rijbaan
 
Waarom vraagt u de lening aan via Geldvoorelkaar.nl?
Mileda is een ponyclub van en voor mensen; we staan daarmee midden in de maatschappij, net als crowdfunding. Daarom kiezen wij deze vorm van financiering! Wij doen dit vanuit een passie en zullen de komende tientallen jaren het bedrijf gaan uitbouwen.
 
Wat is uw drive om voor u zelf te beginnen?
Dit is een meisjesdroom die uitkomt. Ik (Femke Jacob) ben vanaf mijn 5e jaar druk met paarden: paarden trainen, paarden rijden, leren wat je paard eigenlijk zegt. Ik beschik vanaf mijn 11e jaar over een paard. Mijn eerste pony deelde ik met mijn zusje. Deze pony overleed 7 jaar geleden. Maar het paardenvirus zit te diep in mijn bloed, dus kwam er een nieuw paard. 

Profiel_15279_2_145304.jpg

Mijn man en 3 dochters heb ik aangestoken met het paardenvirus. Onze oudste en jongste dochter rijden ook allebei en hebben een eigen pony. Onze middelste dochter is geen paardrijdster maar een stalhulp. Zij vind het heerlijk om te rommelen op stal. Mijn man (Tom Jacob) deelt vanaf dag één mijn grote droom: een eigen stal. Wij hebben in de loop van de jaren op vele stallen gestaan met ons paard. Maar overal dachten wij: “oh, dat zouden wij zo anders doen”. Ikzelf heb in mijn jeugd paardgereden bij een manege waar alles kon en mocht. Ik voelde me daar thuis en deed graag wat extra werk. Deze eigenares wist de kinderen zo te motiveren dat we hard voor haar liepen maar nooit het gevoel kregen er niet toe te doen.

Mijn werk bij de Kinderkleding- en Speelgoedbank in Haarlem heeft mij doen inzien hoe waardevol mijn werk is. En hoe enorm bevredigend is het als je een vast team ontwikkelt dat het doel van de onderneming met net zoveel passie uitdraagt als jijzelf!
 
Profiel_15279_2_142841.jpg
 
Wat is uw ervaring in deze branche?
Ik ben van jongs af aan al in de weer met paarden. Daarnaast hebben ik de Speelgoed- en Kinderkledingbank in Haarlem opgezet en geleerd hoe ik een bedrijf kan draaien met vrijwilligers.
 
Wat is uw woon- en gezinssituatie?
Wij zijn getrouwd, hebben drie dochters en wonen in een koophuis. Ons huis zal op zeer korte termijn verkocht worden (dit voorjaar nog), zodat wij op het terrein van de Ponyclub kunnen gaan wonen. Hier zullen wij voor onbepaalde tijd een eenvoudige (nog te bouwen) woning betrekken. Na de verkoop van onze koopwoning zijn onze inkomens vrijwel netto beschikbaar. Dit is een stabiele en zekere bron van inkomsten.
 
Wat is uw arbeidsverleden?
Mijn man Tom is al jaren werkzaam als manager bij een landelijk bekende supermarktketen in Haarlem en ik (Femke) als directeur van de Speelgoed- en Kinderkledingbank in Haarlem. 
 
Waarom kiest u voor een uitgestelde aflossing?
Het eerste jaar is voor ons een opstartjaar. Door te beginnen met een (korte) periode van 6 maanden uitgestelde aflossing, kunnen wij alle middelen gebruiken om te investeren in de opbouw en promotie van de manege.
 
Wat is uw verwachte omzetniveau?
Wij zijn al enkele maanden open en hebben inmiddels 52 vaste betalende leden. En dat op een nog incomplete manege. Daarnaast is er een grote groep belangstellenden die wachten met aanmelden tot de binnen rijbaan operationeel is, welke we onder andere met de gevraagde lening via Geldvoorelkaar.nl kunnen realiseren. Dan kunnen we ook tijdens regen en kou doorgaan met onze activiteiten.

Het ledenaantal moet uitgroeien naar tenminste 210. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we dit in de nabije toekomst kunnen bereiken.
We realiseren nu reeds een maandomzet van ongeveer € 6.000,- welke wordt gevormd door:

Lidmaatschapsgelden€ 2.600,-
Pensionpaarden€ 1.500,-
Carrousselrijden€ 1.200,-
Verzorgpony's (4 stuks)€    220,-
Diverse Activiteiten€    360,-

We zijn inmiddels druk in de weer met het organiseren van PR-activiteiten en hebben ons aangemeld voor het Nederlands Kampioenschap in juni. 

De eerste 3 jaar verwachten wij onderstaande resultaten te behalen, waarbij belangrijk is te melden dat wij geen privé-onttrekkingen zullen doen zolang de financiering nog niet is afgelost. Wij kunnen prima leven van onze salarissen. Onze inkomsten bestaan niet alleen uit lesgelden, maar uit vele activiteiten die op de manege plaatsvinden, zoals vrij rijden, activiteiten, stagegelden, lessen via het sportfonds, het stallen van paarden en de kantineverkopen. De prognose is door ons zelf opgesteld waarbij wij geadviseerd zijn door Credion Haarlem.
 
 
Omzet
Winst (voor belasting)
2017
€ 243.000,-
€   85.000,-
2018
€ 255.000,-
€   95.000,-
2019
€ 268.000,-
€ 106.000,-
 
De break-even omzet is berekend op € 164.000,- per jaar, waarbij aan alle lasten en verplichtingen kan worden voldaan.          
 
Onze manege ligt heel strategisch te midden van Haarlem, IJmuiden en Velsen. In de wijde omtrek zijn enkele kleinere maneges. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten omdat wij ons richten op alle kinderen, arm of rijk van 4 tot 16 jaar, waarbij wij toegang hebben tot subsidies en het Jeugdsportfonds. Dit bieden onze concurrenten niet aan. Daarnaast worden met regelmaat speciale activiteiten georganiseerd, zoals workshops, kinderfeestjes en wedstrijden, waardoor de ponyclub extra aantrekkelijk is.

Wij runnen de manege met een heel team van vrijwilligers, zodat mijn man Tom zijn fulltime baan bij de supermarktketen kan uitoefenen. Zelf ben ik met name in de ochtend actief voor de Speelgoed- en Kledingbank in Haarlem en heb ik voldoende tijd over voor de verzorging van mijn gezin en het runnen van de manege.
 
Hoe kunt u na afloop van de uitgestelde aflossing voldoen aan de betaalverplichting?
De break-even omzet ligt op € 164.000,- per jaar. Bij deze omzet kunnen wij aan alle verplichtingen voldoen. Wij zullen de winst geheel in de Stichting laten, waardoor een buffer wordt opgebouwd die mede dient als spaarpot om in de toekomst een groot deel eigen geld te kunnen inbrengen bij aankoop van de manege. Dit vindt contractueel uiterlijk 1 september 2022 plaats.

Profiel_15279_2_143010.jpg
Profiel_15279_2_143047.jpg

Welke specifieke zekerheden kunt u inbrengen?
Wij brengen onderstaande zekerheden in:
  • Pandrecht op debiteuren, banksaldi, overige rechten, bedrijfsinventaris en de voorraden van Stichting Ponyclub Mileda;
  • Een non-onttrekkingsverklaring waarin mevrouw F. Jacob en de heer T. Jacob verklaren dat er geen onttrekkingen aan het eigen vermogen zullen plaatsvinden zonder goedkeuring van Stichting Klantengelden Geldvoorelkaar.nl;
  • Borgstelling van € 100.000,- door de ouders van de heer Tom Jacob, mevrouw M. Jacob en de heer N. Jacob, zolang de lening loopt. Dit bedrag wordt op dit moment afgedekt door de overwaarde op hun huidige woning.
Heeft u uw bedrijfspand in eigendom of huurt u dit?
Momenteel huren wij het gehele complex voor € 2.500,- per maand. Dit zullen wij gedurende een periode van maximaal 6 jaar doen. Aansluitend wordt de gehele manege door ons gekocht.
 
Zijn er naast deze lening nog andere partijen die participeren in het verkrijgen van de benodigde middelen?
Neen.
 
Noot van Geldvoorelkaar.nl
Het in de aanhef weergegeven G-PD% en Creditsafe score zijn van geldnemer Stichting Ponyclub Mileda.
Medegeldnemers zijn de heer T. Jacob en mevrouw F. Jacob-Aukema die hiermee tevens tekenen voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé. Zij vormen samen het bestuur van de Stichting.

Men beschikt over alle relevante vergunningen; de bouwvergunning voor de tijdelijke woning op het manegeterrein is inmiddels aangevraagd. Als extra uitbetalingsvoorwaarde is derhalve vastgelegd dat deze bouwvergunning aanwezig moet zijn.
 
Dit is een groeilening, gedurende de eerste 6 maanden wordt er niet afgelost en alleen rente per kwartaal betaald. Vervolgens wordt gedurende de resterende looptijd (66 maanden) annuïtair rente en aflossing betaald.
 
Zoals in de pitch is opgenomen, is er sprake van pandrecht op de activa bedrijfsinventaris, overige rechten, banktegoeden, debiteuren en handelsvoorraden. Deze zekerheden worden vastgelegd in een pandakte met als pandhouder namens de investeerders de recent opgerichte Stichting Zekerheden Geldvoorelkaar.nl. Uitboeking van de lening zal pas geschieden als de genoemde zekerheden ten behoeve van de Stichting Zekerheden Geldvoorelkaar.nl zijn gevestigd.

Tevens wordt een borgstelling van € 100.000,- afgegeven door de heer N. Jacob en mevrouw M. Jacob. 
 
De BKR melding “I” is ontstaan door afsluiting van de persoonlijke lening ad € 75.000,- om de eerste verbeteringen aan de manege te kunnen realiseren. Deze lening wordt geheel afgelost uit de verkoopopbrengst van de huidige woning, uiterlijk voorjaar 2017.

Update per 20-3-2017
Als aanvulling op de financiering wordt er een onderhandse lening ad € 86.000,- verstrekt door een familielid. De stukken hiervan hebben wij in ons dossier. Hiermee is de totaal benodigde financiering voor het plan gerealiseerd. De onderhandse lening wordt verstrekt tegen 3,5% en zonder aflossingsverplichting. 
Het project wordt hiermee afgerond op een bedrag van € 164.900,-.


Terug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragInvesteerderDatum
€ 2.000025510woensdag 25 januari 2017
€ 500008696woensdag 25 januari 2017
€ 100020146woensdag 25 januari 2017
€ 200019959woensdag 25 januari 2017
€ 100002483woensdag 25 januari 2017
€ 100013694woensdag 25 januari 2017
€ 200025698woensdag 25 januari 2017
€ 100014500woensdag 25 januari 2017
€ 200025120woensdag 25 januari 2017
€ 1.000016726woensdag 25 januari 2017
€ 200023395woensdag 25 januari 2017
€ 300004683woensdag 25 januari 2017
€ 100008720woensdag 25 januari 2017
€ 500023650woensdag 25 januari 2017
€ 100025280woensdag 25 januari 2017
€ 100008656woensdag 25 januari 2017
€ 1.000005381woensdag 25 januari 2017
€ 300022829woensdag 25 januari 2017
€ 100025884woensdag 25 januari 2017
€ 500013794woensdag 25 januari 2017
€ 700004812woensdag 25 januari 2017
€ 500018537woensdag 25 januari 2017
€ 500002621woensdag 25 januari 2017
€ 100022265woensdag 25 januari 2017
€ 100008806woensdag 25 januari 2017
€ 200015028woensdag 25 januari 2017
€ 100025539woensdag 25 januari 2017
€ 200009529woensdag 25 januari 2017
€ 200015148woensdag 25 januari 2017
€ 1.000022146woensdag 25 januari 2017
€ 1.500005997woensdag 25 januari 2017
€ 500022654woensdag 25 januari 2017
€ 500010107woensdag 25 januari 2017
€ 100025105woensdag 25 januari 2017
€ 100025953woensdag 25 januari 2017
€ 500002107woensdag 25 januari 2017
€ 500008542woensdag 25 januari 2017
€ 100021101woensdag 25 januari 2017
€ 500019930woensdag 25 januari 2017
€ 200005822woensdag 25 januari 2017
€ 200000506woensdag 25 januari 2017
€ 100004245woensdag 25 januari 2017
€ 1.000025283woensdag 25 januari 2017
€ 100023437woensdag 25 januari 2017
€ 500007622woensdag 25 januari 2017
€ 100025736woensdag 25 januari 2017
€ 500015135woensdag 25 januari 2017
€ 500024328woensdag 25 januari 2017
€ 100019048woensdag 25 januari 2017
€ 1.000004021woensdag 25 januari 2017
€ 100012564woensdag 25 januari 2017
€ 100012941woensdag 25 januari 2017
€ 100014422woensdag 25 januari 2017
€ 100025950woensdag 25 januari 2017
€ 300016206woensdag 25 januari 2017
€ 200025628woensdag 25 januari 2017
€ 100018353woensdag 25 januari 2017
€ 2.000008211woensdag 25 januari 2017
€ 1.000009931woensdag 25 januari 2017
€ 1.000002934woensdag 25 januari 2017
€ 100013905woensdag 25 januari 2017
€ 100025883woensdag 25 januari 2017
€ 1.000024142woensdag 25 januari 2017
€ 1.000014478woensdag 25 januari 2017
€ 500015065woensdag 25 januari 2017
€ 500001778woensdag 25 januari 2017
€ 200012490woensdag 25 januari 2017
€ 100022726woensdag 25 januari 2017
€ 100024006woensdag 25 januari 2017
€ 100005466woensdag 25 januari 2017
€ 300020283woensdag 25 januari 2017
€ 400025483woensdag 25 januari 2017
€ 500013436woensdag 25 januari 2017
€ 300019461woensdag 25 januari 2017
€ 100025827woensdag 25 januari 2017
€ 200014303woensdag 25 januari 2017
€ 100014263woensdag 25 januari 2017
€ 100025796woensdag 25 januari 2017
€ 200001965woensdag 25 januari 2017
€ 100022881woensdag 25 januari 2017
€ 1.400004384woensdag 25 januari 2017
€ 500014985woensdag 25 januari 2017
€ 200014783woensdag 25 januari 2017
€ 300021266woensdag 25 januari 2017
€ 300013671woensdag 25 januari 2017
€ 100023655woensdag 25 januari 2017
€ 200015285woensdag 25 januari 2017
€ 1.000025955woensdag 25 januari 2017
€ 200025956woensdag 25 januari 2017
€ 100021735woensdag 25 januari 2017
€ 200004393woensdag 25 januari 2017
€ 100005094woensdag 25 januari 2017
€ 2.500003123woensdag 25 januari 2017
€ 500025764woensdag 25 januari 2017
€ 500025423woensdag 25 januari 2017
€ 2.500020178woensdag 25 januari 2017
€ 1.000025291woensdag 25 januari 2017
€ 200024616woensdag 25 januari 2017
€ 1.000013626woensdag 25 januari 2017
€ 500025714woensdag 25 januari 2017
€ 100019221woensdag 25 januari 2017
€ 500025034woensdag 25 januari 2017
€ 200025333donderdag 26 januari 2017
€ 1.000021750donderdag 26 januari 2017
€ 300017478donderdag 26 januari 2017
€ 200021822donderdag 26 januari 2017
€ 200021968donderdag 26 januari 2017
€ 1.000025947donderdag 26 januari 2017
€ 100014198donderdag 26 januari 2017
€ 500016189donderdag 26 januari 2017
€ 200018187donderdag 26 januari 2017
€ 100021679donderdag 26 januari 2017
€ 1.000008835donderdag 26 januari 2017
€ 100015579donderdag 26 januari 2017
€ 100015092donderdag 26 januari 2017
€ 4.000007762donderdag 26 januari 2017
€ 100022667donderdag 26 januari 2017
€ 100023666donderdag 26 januari 2017
€ 100017811donderdag 26 januari 2017
€ 200003963donderdag 26 januari 2017
€ 200003878donderdag 26 januari 2017
€ 500024273donderdag 26 januari 2017
€ 100009693donderdag 26 januari 2017
€ 500018310donderdag 26 januari 2017
€ 500006010donderdag 26 januari 2017
€ 500019991donderdag 26 januari 2017
€ 2.500007634donderdag 26 januari 2017
€ 100023729donderdag 26 januari 2017
€ 100008201donderdag 26 januari 2017
€ 400025965donderdag 26 januari 2017
€ 300025967donderdag 26 januari 2017
€ 100016312donderdag 26 januari 2017
€ 500025885donderdag 26 januari 2017
€ 100011320donderdag 26 januari 2017
€ 200004661donderdag 26 januari 2017
€ 100025059donderdag 26 januari 2017
€ 500002323donderdag 26 januari 2017
€ 100019318donderdag 26 januari 2017
€ 200022552donderdag 26 januari 2017
€ 1.000019682donderdag 26 januari 2017
€ 1.100005944donderdag 26 januari 2017
€ 1.000023806donderdag 26 januari 2017
€ 2.000024363donderdag 26 januari 2017
€ 100025951donderdag 26 januari 2017
€ 500025970donderdag 26 januari 2017
€ 100008987donderdag 26 januari 2017
€ 500025711donderdag 26 januari 2017
€ 100008800donderdag 26 januari 2017
€ 100019315vrijdag 27 januari 2017
€ 100018878vrijdag 27 januari 2017
€ 100021421vrijdag 27 januari 2017
€ 100011310vrijdag 27 januari 2017
€ 200025636vrijdag 27 januari 2017
€ 200025414vrijdag 27 januari 2017
€ 500025594vrijdag 27 januari 2017
€ 500007404vrijdag 27 januari 2017
€ 100018639vrijdag 27 januari 2017
€ 2.500025974vrijdag 27 januari 2017
€ 500025765vrijdag 27 januari 2017
€ 300006438vrijdag 27 januari 2017
€ 1.500007442vrijdag 27 januari 2017
€ 500001998vrijdag 27 januari 2017
€ 200009571vrijdag 27 januari 2017
€ 1.000017030vrijdag 27 januari 2017
€ 500021387vrijdag 27 januari 2017
€ 1.000007496zaterdag 28 januari 2017
€ 100023480zaterdag 28 januari 2017
€ 200004080zaterdag 28 januari 2017
€ 300025653zaterdag 28 januari 2017
€ 200021712zondag 29 januari 2017
€ 2.000005741zondag 29 januari 2017
€ 100017067zondag 29 januari 2017
€ 100017701zondag 29 januari 2017
€ 100025826zondag 29 januari 2017
€ 1.000022137zondag 29 januari 2017
€ 300008584zondag 29 januari 2017
€ 100009191maandag 30 januari 2017
€ 500008948maandag 30 januari 2017
€ 300024731maandag 30 januari 2017
€ 500004987dinsdag 31 januari 2017
€ 200008609dinsdag 31 januari 2017
€ 1.000009235dinsdag 31 januari 2017
€ 200020589dinsdag 31 januari 2017
€ 200010498dinsdag 31 januari 2017
€ 400016135dinsdag 31 januari 2017
€ 100021767dinsdag 31 januari 2017
€ 300014792woensdag 1 februari 2017
€ 1.000007472woensdag 1 februari 2017
€ 500023684woensdag 1 februari 2017
€ 100019020woensdag 1 februari 2017
€ 400022621woensdag 1 februari 2017
€ 500010262woensdag 1 februari 2017
€ 500023215woensdag 1 februari 2017
€ 2.000012751woensdag 1 februari 2017
€ 100023835woensdag 1 februari 2017
€ 100012102woensdag 1 februari 2017
€ 100022645donderdag 2 februari 2017
€ 300025075donderdag 2 februari 2017
€ 100021599donderdag 2 februari 2017
€ 500002217donderdag 2 februari 2017
€ 1.500011648vrijdag 3 februari 2017
€ 500009447vrijdag 3 februari 2017
€ 100014784vrijdag 3 februari 2017
€ 2.000026025vrijdag 3 februari 2017
€ 700014474zaterdag 4 februari 2017
€ 200025831zaterdag 4 februari 2017
€ 100026033zaterdag 4 februari 2017
€ 2.000003646maandag 6 februari 2017
€ 500011723dinsdag 7 februari 2017
€ 400023738dinsdag 7 februari 2017
€ 800017810dinsdag 7 februari 2017
€ 200018030dinsdag 7 februari 2017
€ 100022961dinsdag 7 februari 2017
€ 300015595dinsdag 7 februari 2017
€ 2.000026051woensdag 8 februari 2017
€ 500025068woensdag 8 februari 2017
€ 500006297woensdag 8 februari 2017
€ 500025633woensdag 8 februari 2017
€ 100017236woensdag 8 februari 2017
€ 1.000016757woensdag 8 februari 2017
€ 500014888woensdag 8 februari 2017
€ 200021546donderdag 9 februari 2017
€ 200003412donderdag 9 februari 2017
€ 500026072donderdag 9 februari 2017
€ 100013981donderdag 9 februari 2017
€ 1.000020892vrijdag 10 februari 2017
€ 100009025vrijdag 10 februari 2017
€ 1.000007084vrijdag 10 februari 2017
€ 500013177vrijdag 10 februari 2017
€ 100023466zaterdag 11 februari 2017
€ 2.000026092zaterdag 11 februari 2017
€ 200010935zaterdag 11 februari 2017
€ 200023536zondag 12 februari 2017
€ 100011605zondag 12 februari 2017
€ 200004078maandag 13 februari 2017
€ 200024193maandag 13 februari 2017
€ 400023836dinsdag 14 februari 2017
€ 100002106dinsdag 14 februari 2017
€ 2.000019469dinsdag 14 februari 2017
€ 200025055dinsdag 14 februari 2017
€ 3.000025404dinsdag 14 februari 2017
€ 100001899woensdag 15 februari 2017
€ 100010886woensdag 15 februari 2017
€ 1.000026110woensdag 15 februari 2017
€ 100026116woensdag 15 februari 2017
€ 1.000020774donderdag 16 februari 2017
€ 5.000012980donderdag 16 februari 2017
€ 1.000007473donderdag 16 februari 2017
€ 5.000007274donderdag 16 februari 2017
€ 200026133vrijdag 17 februari 2017
€ 1.000005648zaterdag 18 februari 2017
€ 100026150maandag 20 februari 2017
€ 2.000026113dinsdag 21 februari 2017
€ 200026165woensdag 22 februari 2017
€ 200016733woensdag 22 februari 2017
€ 100015785woensdag 22 februari 2017
€ 100014860woensdag 22 februari 2017
€ 2.000024632woensdag 22 februari 2017
€ 1.000004621woensdag 22 februari 2017
€ 1.900020087woensdag 22 februari 2017
€ 2.500025571woensdag 22 februari 2017
€ 9.700024561woensdag 22 februari 2017
€ 100023940donderdag 23 februari 2017
€ 500021847vrijdag 24 februari 2017
€ 100026204zondag 26 februari 2017
€ 300024576zondag 26 februari 2017
€ 200021025maandag 27 februari 2017
€ 200007713maandag 27 februari 2017
€ 400007876maandag 27 februari 2017
€ 500001055woensdag 1 maart 2017
€ 100014496donderdag 2 maart 2017
€ 500010981vrijdag 3 maart 2017
€ 200014836vrijdag 3 maart 2017
€ 100026258zaterdag 4 maart 2017
€ 500003439zondag 5 maart 2017
€ 100026179maandag 6 maart 2017
€ 300026271maandag 6 maart 2017
€ 300014812dinsdag 7 maart 2017
€ 100012090vrijdag 10 maart 2017
€ 300025674vrijdag 10 maart 2017
€ 1.000003427zaterdag 11 maart 2017
€ 200015710zondag 12 maart 2017
€ 200008485woensdag 15 maart 2017
€ 200017851donderdag 16 maart 2017
€ 1.000017430vrijdag 17 maart 2017
€ 100013615zaterdag 18 maart 2017
€ 200020579zaterdag 18 maart 2017
€ 500015810zaterdag 18 maart 2017
€ 300026398zondag 19 maart 2017
€ 200026402zondag 19 maart 2017
€ 200005695maandag 20 maart 2017