Nieuws
21-06-2018
Gehoord? Vrijdagmorgen 22 juni was Hennepplaza.com te gast bij BNR Nieuwsradio. "Wij willen heel ...
lees verder
21-06-2018
Sinds vandaag staan de bijgewerkte statistieken over de rendementen van de gehele portefuille van ...
lees verder
21-06-2018
Nieuw op Geldvoorelkaar.nl: nadere uitleg over converteerbare leningen. Ook van toepassing op het ...
lees verder
11-06-2018
Cruise Travel: koers op een zonnige toekomst Fleur Broer (49) is terug op de brug van Cruise Trav...
lees verder
05-06-2018
De Kamer van Koophandel inspireert groeiende ondernemers, en daar dragen wij graag aan bij. Tijden...
lees verder
Opstart onderneming
CWM Service
Project:
17041 Zakelijk
Leendoel:
Opstart onderneming
Classificatie:
5s
G-PD percentage:
3,04
Creditsafe score:
23
Zekerheden:
DRHAAVNO
Project is tot stand gekomen
Kredietbedrag:
€ 199.900
Geinvesteerd:
€ 199.900
Product:
Groeilening
Rente per jaar:
8,5%
Looptijd:
60 maanden
Aflosvrij periode
9 maanden
100%
Over mij
Branche:Automotive / carwash
Producten en/of diensten:Non-Stop Carwash, washcard, pay as you go
Aantal medewerkers:2
Oprichtingsdatum:07-04-2017
Leeftijd:35
Gezinssituatie:Samenwonend
Woonsituatie:Koopwoning
Opleiding:HBO
Hobby's:Mijn bedrijf, ICT-techniek, puzzelen, lezen, lekker eten, reizen
BKR score:Gemiddeld risico (G)
Social media:LinkedIn  LinkedIn
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe CWM Service B.V.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe Cloud9 Holding B.V.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe BelleVille Holding B.V.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe Like Friday.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Update CWM Service.pdf
Aanvraag mede mogelijk gemaakt door
 
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
Verstuur
Update 9 januari 2018:
Dit project zal vandaag de publicatieperiode van 60 dagen volmaken. Van het doelbedrag is op dit moment van schrijven € 205.100,- (82%) geïnvesteerd. De geldnemer heeft in overleg met de intermediair en Geldvoorelkaar.nl aangetoond dat een herzien investeringsplan met een minimaal investeringsbedrag van € 200.000,- mogelijk is. De onderbouwing van dit plan leest u in de bijlage bij deze pitch.

Geldvoorelkaar.nl heeft de herziene uitgangspunten getoetst en de investering van eigen middelen geverifieerd. Op basis hiervan kunnen wij instemmen met de afronding van dit project op het behaalde investeringsbedrag. Doordat het leenbedrag lager is, zal de betalingsverplichting ook dalen. De verwachte exploitatie blijft gelijk, dus de daling van de betaalverplichting is gunstig voor de betaalcapaciteit.

Per 30 november heeft er een update van de pitch plaatsgevonden. 
Graag zetten wij de belangrijkste aanpassingen voor u op een rij:

1. De rente is verhoogd van 8,0% naar 8,5%.
2. De omzet is geactualiseerd. In november heeft de onderneming een omzet gerealiseerd van € 60.000,-.
3. Er is een pilot van start gegaan met Total tankstations. Indien de pilot een succes is, zal het concept worden uitgerold bij alle Total vestigingen met een wasstraat.
4. De onderbouwing van de vooruitzichten van de onderneming is uitgebreid.

Kunt u een beschrijving geven van uw onderneming?
CWM Service B.V. (hierna CWM) richt zich op de carwash markt en heeft innoverende producten en diensten om autowassen vooral eenvoudiger te maken. Denk hierbij aan wassen met kentekenherkenning, onbeperkt  autowassen voor een vast bedrag per maand, en contactloos betalen met je eigen was pas. Tevens leveren wij betaalterminals voor het faciliteren van (contactloze) betalingen voor allerlei diensten op locatie, en hebben wij een platform gebouwd voor onder andere AVIA en Falcon Carwash, waar men met eigen waspassen kan betalen, online alle transacties kan inzien en tegen een mooie korting de was pas kan opwaarderen. Naast deze producten ondersteunen wij bij marketing, sales en vangen we alle eerstelijns service af. Dit complete pakket van diensten en producten is absoluut uniek in de markt.

Unique Selling Points

Voor de wasstraathouder
Voor de consument
 • Klantenbinding
 • Meer omzet
 • No cure, no pay
 • Sales support
 • Het verkrijgen van klantinformatie voor gerichte PR
 • Onderhoud, klantenservice en marketing wordt uitbesteed aan CWM
 • Betaalgemak
 • Efficiëntie door volautomatisch proces
 • Maatwerk en waspassen met eigen logo
 • Betaalgemak door verschillende betaalmogelijkheden (pre- en postpaid) en betaalmiddelen (factuur, iDeal, contactloos pinnen)
 • Gemak en tijdswinst door efficiënte en gebruiksvriendelijke carwash
 • Mogelijkheid tot onbeperkt wassen voor een vast maandbedrag
 • Persoonlijke kortingen
 • 1 overzicht van alle uitgaven

Profiel_17041_2_091746.jpg

CWM heeft gekozen voor een partner approach, dat wil zeggen dat wij de wasstraathouder als een businesspartner zien. Samen met de businesspartner bepalen we hoe we de markt (bedrijven en consumenten) gaan benaderen en welke producten en diensten daar voor nodig zijn. Tevens werken wij vanaf februari 2018 samen met tankpasbedrijven (MKB Brandstof) en benaderen wij dan deze klantendatabase om lid te worden van onze diensten. Dat houdt in dat we daadwerkelijk nieuwe klanten aanbrengen bij de wasstraathouders.

“Wij zijn al drie jaar op zoek naar een stabiel platform dat naast alle huidige systemen kan functioneren, CWM levert die producten” - Kees Jan Hoekman (Total Nederland)

“Je moet vernieuwen om klanten gemak te bieden en meer omzet te maken, de Carwash Wallet van CWM Service voorziet in die behoefte” - Rob Reijne (Carwash Tango Havendreef Almere)

Omdat CWM de enige partij is die deze mix van producten en diensten levert, hebben we toegang tot ruim 85% van de wasstraten en roll-overmarkt. Inmiddels zijn we actief voor 17 locaties van Shell, AVIA en Tango en independents. Het is voor de technische partijen die momenteel in deze markt opereren lastig om ook marketing en sales op zich te nemen. Verder is het huidige servicelevel in de markt erg laag. CWM is in dat “gat” gedoken.

Profiel_17041_2_091828.jpg
Profiel_17041_2_091847.jpg
Profiel_17041_2_091913.jpg
Profiel_17041_2_091928.jpg

Verdienmodel

Hardware
CWM zorgt ervoor dat de juiste hardware wordt besteld voor een locatie. Wij leveren NFC passen, Payters (contactloze units), pinterminals, camera’s (ten behoeve van kentekenherkenning) en andere benodigdheden. CWM sluit daarbij onderhoudscontracten voor deze hardware af.

WashCard
Als de locatie de hardware heeft aangeschaft, moet voor het afhandelen van waspassen onze cloudoplossing worden afgenomen. Dat wil zeggen dat de transacties op locatie moeten worden geregistreerd en consumenten moeten met pre- of postpaid waspassen kunnen betalen. Wij ontvangen hiervoor een aansluitvergoeding en tevens een doorlopende stroom van commissies van de wastegoeden.

Non-Stop Carwash
Dit verdienmodel bestaat uit de bovenstaande pijlers aangevuld met een platform waarin wij non-stop carwash faciliteren. De klant betaalt een vast bedrag per maand en kan hierdoor zijn auto onbeperkt wassen. Voor deze service generen wij inkomsten middels verkoop van hardware, commissie en inschrijfgeld per abonnee.  

De Carwash Wallet is het slimme digitale platform waarin de wasstraathouder, de klanten, CWM Service en de diensten samenkomen. 

Profiel_17041_2_092105.jpg

Waar wordt de financiering voor aangewend?

Investeringsbegroting

Bestedingsdoel
Bedrag
Ontwikkeling software / platform
€ 150.000,-
Hardware
€   20.000,-
Sales team
€   30.000,-
Werkkapitaal
€   22.500,-
Kosten financiering
€   17.500,-
Depotregeling
€   10.000,-
Benodigd via Geldvoorelkaar.nl
€ 250.000,-

Om de start van CWM te faciliteren is er reeds € 200.000,- geïnvesteerd: 
 • In Like Friday is circa € 100.000,- aan kosten gemaakt ten behoeve van CWM (personeel, huur, algemene kosten e.d.)
 • Door twee aandeelhouders is € 102.000,- ingebracht als achtergestelde lening. Het betreft een advocaat met ruim 20 jaar ervaring in ondernemingsrecht op een groot internationaal kantoor en een directeur / ondernemer die leiding geeft aan een multinational. Beide aandeelhouders zijn medeverantwoordelijk voor de interne operatie en voor alle contractuele afspraken met onze klanten.
Wat is uw professionele achtergrond?
Na de afronding van mijn HBO-opleiding Communicatie heb ik diverse werkgevers gehad. Uiteindelijk heb ik bij KPN (YES Telecom) als marketeer veel ervaring opgedaan in het positioneren van diverse nieuwe diensten. Tevens heb ik mij het organiseren van grote evenementen eigen gemaakt. Na 5 jaar ben ik vervolgens voor mijzelf begonnen als project- / marketingmanager, omdat ik zag dat vooral kleinere bedrijven zoals start-ups daarom verlegen zaten.
 
CWM vindt zijn oorsprong in Like Friday, een onderneming waar ik eerst als freelancer voor werkte, en naderhand voor 40% mede-eigenaar van ben geworden. Met Like Friday ondersteunen wij bedrijven in voornamelijk sales en marketing. Binnen dit bedrijf hield ik mij voorheen bezig met het in goede banen leiden van marketingtrajecten en zo maakte ik kennis met de carwash branche. Ik zag dat hier nog mogelijkheden waren om verder te automatiseren en te innoveren. Ongeveer 3 jaar geleden werden de eerste plannen gemaakt om een totaalproduct te ontwikkelen voor de carwash branche. Vanuit deze activiteit is inmiddels CWM Service B.V. ontstaan. In deze nieuwe onderneming ben ik enig bestuurster en kan ik al mijn kwaliteiten kwijt. Binnen Like Friday zorg ik momenteel alleen nog voor een laatste boekhoudingcheck en kijk ik mee met grote marketingtrajecten.

Waarom kiest u voor crowdfunding?
Op aanraden van onze accountant ben ik in contact gekomen met Geldvoorelkaar.nl. Omdat CWM wil groeien met het huidige team en we geen nieuwe aandeelhouders willen, is het een logisch gevolg dat er vreemd vermogen wordt aangetrokken. Doordat onze diensten en producten uiteindelijk heel dicht bij de consument (de crowd) staan, leek ons deze stap de beste. Verder verwachten wij dat de mensen die ons gaan steunen direct ambassadeurs worden (als ze een auto hebben) en om dat te promoten geven we ook twee maanden gratis onbeperkt autowassen weg bij een investering van € 500,- of meer. 

Hoe zal de organisatorische structuur van de onderneming worden ingericht? 
Er is gekozen voor een B.V. met daarnaast een Stichting. De Stichting is er om vertrouwen te geven aan wasstraathouders dat de geldstroom veilig en goed is geregeld. In deze Stichting Derdengelden worden de wastegoeden van de klanten ontvangen. De gelden worden doorgestort naar de wasstraathouders minus de fee voor CWM. Momenteel zijn er drie aandeelhouders van de B.V. De Stichting staat los van de B.V.

Profiel_17041_2_092146.jpg

Wat is het verwachte omzetniveau en resultaat van de onderneming?

Boekjaar
Omzet
Resultaat na belasting
2017 t/m oktober*
€    132.000,-
€     2.500,-
2018 prognose
€ 1.160.000,-
€   11.000,-
2019 prognose
€ 2.180.000,-
€   61.000,-
2020 prognose
€ 2.860.000,-
€ 106.000,-
*In de maand november 2017 is tot op heden een omzet van ruim € 60.000,- gerealiseerd. 50% van deze maandomzet kwam voort uit Non-Stop Carwash aansluitingen, 42% uit verkoop van hardware voor nieuwe locaties en de rest komt uit marketingondersteuning, zoals het bouwen van websites en het maken POS materiaal.

De prognoses zijn opgesteld in samenwerking met Teamcaptains. De omzet stijgt in de prognose relatief hard, wat wordt veroorzaakt door de geplande aansluitingen van wasstraathouders. Na aansluiting van de wasstraathouders volgen de inkomsten uit Non-Stop Carwash aansluitingen (voor ondernemingen, we benaderen dan wagenpark beheerders, autodealers etc) en het verspreiden van waspassen (voor particuliere en zakelijke klanten). De inkomsten voor wasstraathouders uit wastegoeden voor klanten verlopen via de Stichting CWM Derden Gelden, waarbij een commissie wordt ingehouden ten behoeve van CWM. Ons businessmodel kent dus meerdere verdienmodellen die elkaar versterken en ondersteunen. 

Wat zijn de korte- en lange termijn vooruitzichten van de onderneming?
CWM is in april 2017 gestart met de daadwerkelijke verkoop van hardware. CWM draait momenteel circa € 60.000,- omzet per maand en de pijplijn (€ 650.000,- t/m Q1 2018) vult zich flink. De omzet is de laatste paar maanden op gang gekomen. Momenteel is er € 192.000,- aan omzet gegenereerd, waarvan de meeste omzet afkomstig is van aanbetalingsfacturen. Nadat de hardware geleverd is, kunnen we de tweede helft factureren en starten met de verkoop van abonnementen en het uitgeven van waspassen. Het is dus eigenlijk een soort tweetrapsraket. Dit is tevens de reden dat we om een aflosvrije periode vragen. De abonnementen en het betaalverkeer op de waspassen moeten nu immers opgebouwd worden om straks voor een constante omzetstroom te zorgen (recurring omzet). We verwachten na Q1/Q2 2018 flink te kunnen besparen in de ontwikkelkosten aangezien ons platform dan klaar moet zijn.

De vervangingsmarkt van wasstraten is ongeveer 120 machines per jaar en wij verwachten hiervan zeker een groot deel aan te kunnen sluiten op onze systemen, aangezien de huidige wasstraten niet zijn voorzien van kentekenherkenningssystemen en betaalterminals van deze tijd. Dat betekent dat we onze prognoses ruimschoots moeten gaan halen. Er is een sterke vraag naar onbemande was stations en daar sluiten de producten van CWM Service perfect bij aan. Verder zitten alle kosten (buiten de inkoop) in mijn andere bedrijf Like Friday. Doordat Like Friday deze kosten draagt, kan CWM Service B.V. sneller groeien. Er wordt momenteel geen management fee onttrokken. De afspraak met Geldvoorelkaar.nl is dat de maandtermijn voorrang heeft op de management fee. Uit mijn andere onderneming kan ik aan mijn privé verplichtingen voldoen. 

Er zijn reeds 17.000 waspassen in omloop. De commissie die wij hierover ontvangen loopt door zonder inspanningsverplichting. Op basis van deze inkomsten kan de aflossing en rente verplichtingen al betaald worden.

Profiel_17041_2_092302.jpg
 
Zijn er nog overige vaste bronnen van inkomsten?
De inkomsten binnen Like Friday worden aangewend om de salarissen te betalen. Op deze manier houdt CWM alle marge binnen CWM, zodat er blijvend geïnvesteerd kan worden in de groei.

Heeft u uw bedrijfspand in eigendom of huurt u dit?
CWM is gevestigd in Scheveningen – Den Haag in hetzelfde huurpand als Like Friday. Like Friday betaalt hiervoor huurkosten.

Welke specifieke zekerheden kunt u inbrengen?
Voor de lening teken ik voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé. Door twee aandeelhouders is een lening verstrekt van € 102.000,-. Deze lening zal worden achtergesteld ten opzichte van de lening van Geldvoorelkaar.nl. Tevens is de depotregeling van 2 maandtermijnen van toepassing, voor het geval ik tijdelijk niet aan de betaalverplichting kan voldoen.

Naast deze zekerheden vinden wij het belangrijk te melden dat vrijwel de enige kosten die CWM heeft de inkoopkosten zijn. De andere kosten worden door Like Friday gedragen. De inkoopkosten van CWM staan in direct verband met de omzet. Als er geen omzet gedraaid wordt, zal er niks worden ingekocht. Daarnaast heeft CWM geen lopende verplichtingen. De annuïteit die betaald zal moeten worden na de aflosvrije periode kan betaald worden uit de reeds verkochte waspassen; hierover krijgen wij een vaste commissie.

Incentive
Bij een investering van € 500,- of meer bieden wij u 2 maanden gratis onbeperkt autowassen voor 1 kenteken aan.

Noot van Geldvoorelkaar.nl
De in de aanhef weergegeven G-PD% en Creditsafe score zijn van geldnemer CWM Service B.V. 
Met betrekking tot het G-PD% van C.W.M. Service B.V.: deze score houdt verband met het gemiddelde van de branche (autodiensten). Geldvoorelkaar.nl heeft contact opgenomen met Graydon, welke heeft bevestigd dat er voor C.W.M. Service B.V. geen negatieve ervaringen zijn geregistreerd.

Medegeldnemers zijn:
 • Cloud9 Holding B.V. (G-PD% 0,05% en Creditsafe score 60)
 • BelleVille Holding B.V. (G-PD% 0,06% en Creditsafe score 56)
 • Mevrouw S.N. van Zijl, die hiermee tekent voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé. Deze is op dit moment van morele waarde.
Als bijlage bij deze pitch is tevens ter informatie het Creditsafe rapport van Like Friday toegevoegd. Deze V.O.F. is géén medegeldnemer. 

Dit is een Groeilening. Gedurende de eerste 9 maanden wordt alleen rente betaald, die per kwartaal wordt uitgekeerd. De betaling van de annuïtaire rente en aflossing start vanaf maand 10.

Door twee aandeelhouders is een lening verstrekt van totaal € 102.000,-. Beide leningen zullen worden achtergesteld ten opzichte van de lening van Geldvoorelkaar.nl.

Inzake een eventuele management fee is het volgende afgesproken. Eerst wordt per maand de annuïteit aan de investeerders uitbetaald. Indien er dan nog ruimte over is, is het toegestaan om een management fee te onttrekken. Deze afspraak zal worden vastgelegd in een Non-onttrekkingsverklaring.

Op deze lening is de Depotregeling van toepassing (twee maandtermijnen). De Stichting Klantengelden Geldvoorelkaar.nl houdt dit bedrag in Depot voor het geval de Geldnemer kortstondig niet aan zijn verplichting kan voldoen. Bij de Geldnemer rust de verplichting het Depot onmiddellijk aan te zuiveren.

Update 30-11-2017:
De cijfers in de pitch zijn aangevuld met de omzet van november. Tevens is de rente verhoogd van 8,0% naar 8,5%. 


Terug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragInvesteerderDatum
€ 500027731vrijdag 10 november 2017
€ 1.000028174vrijdag 10 november 2017
€ 2.000008211vrijdag 10 november 2017
€ 200003497vrijdag 10 november 2017
€ 500027340vrijdag 10 november 2017
€ 200016312vrijdag 10 november 2017
€ 200013632vrijdag 10 november 2017
€ 100027980vrijdag 10 november 2017
€ 200006679vrijdag 10 november 2017
€ 100027473vrijdag 10 november 2017
€ 100020146vrijdag 10 november 2017
€ 100025698vrijdag 10 november 2017
€ 400021448vrijdag 10 november 2017
€ 200019959vrijdag 10 november 2017
€ 1.000018599vrijdag 10 november 2017
€ 100028074vrijdag 10 november 2017
€ 1.000028143vrijdag 10 november 2017
€ 500024111vrijdag 10 november 2017
€ 500027263vrijdag 10 november 2017
€ 500021117vrijdag 10 november 2017
€ 500004186vrijdag 10 november 2017
€ 2.500025571vrijdag 10 november 2017
€ 500025038vrijdag 10 november 2017
€ 100021599vrijdag 10 november 2017
€ 1.000009969vrijdag 10 november 2017
€ 100005320vrijdag 10 november 2017
€ 1.000028183vrijdag 10 november 2017
€ 100027542vrijdag 10 november 2017
€ 1.000010712vrijdag 10 november 2017
€ 500025823vrijdag 10 november 2017
€ 1.000021616vrijdag 10 november 2017
€ 500025900vrijdag 10 november 2017
€ 100027881vrijdag 10 november 2017
€ 500006916vrijdag 10 november 2017
€ 200003963vrijdag 10 november 2017
€ 1.000012759vrijdag 10 november 2017
€ 1.000027487vrijdag 10 november 2017
€ 500021834vrijdag 10 november 2017
€ 200001403vrijdag 10 november 2017
€ 200026561vrijdag 10 november 2017
€ 100015721vrijdag 10 november 2017
€ 500021896vrijdag 10 november 2017
€ 2.000010726vrijdag 10 november 2017
€ 200005829vrijdag 10 november 2017
€ 100028125vrijdag 10 november 2017
€ 600020933vrijdag 10 november 2017
€ 200021900vrijdag 10 november 2017
€ 500008546vrijdag 10 november 2017
€ 200018187vrijdag 10 november 2017
€ 500002621vrijdag 10 november 2017
€ 200016348vrijdag 10 november 2017
€ 4.000024561vrijdag 10 november 2017
€ 100007100vrijdag 10 november 2017
€ 500014985vrijdag 10 november 2017
€ 100013615vrijdag 10 november 2017
€ 200005094vrijdag 10 november 2017
€ 100027633vrijdag 10 november 2017
€ 200025797vrijdag 10 november 2017
€ 500007921vrijdag 10 november 2017
€ 500028119vrijdag 10 november 2017
€ 1.000026937vrijdag 10 november 2017
€ 500017359vrijdag 10 november 2017
€ 500027027vrijdag 10 november 2017
€ 200016428vrijdag 10 november 2017
€ 1.000017654vrijdag 10 november 2017
€ 500017736vrijdag 10 november 2017
€ 500025711vrijdag 10 november 2017
€ 100028127vrijdag 10 november 2017
€ 100010785zaterdag 11 november 2017
€ 100024565zaterdag 11 november 2017
€ 3.000009783zaterdag 11 november 2017
€ 1.600027578zaterdag 11 november 2017
€ 500012649zaterdag 11 november 2017
€ 500023819zaterdag 11 november 2017
€ 200002441zaterdag 11 november 2017
€ 100021735zaterdag 11 november 2017
€ 500024338zaterdag 11 november 2017
€ 5.000004422zondag 12 november 2017
€ 100023835zondag 12 november 2017
€ 1.000014164zondag 12 november 2017
€ 200004680zondag 12 november 2017
€ 100015028maandag 13 november 2017
€ 300011477maandag 13 november 2017
€ 500027346maandag 13 november 2017
€ 500023395maandag 13 november 2017
€ 500021847maandag 13 november 2017
€ 100025796maandag 13 november 2017
€ 500013177maandag 13 november 2017
€ 100025883maandag 13 november 2017
€ 1.000025291maandag 13 november 2017
€ 100018639maandag 13 november 2017
€ 500026820dinsdag 14 november 2017
€ 500014158dinsdag 14 november 2017
€ 300015470dinsdag 14 november 2017
€ 700001386dinsdag 14 november 2017
€ 200012943dinsdag 14 november 2017
€ 300025743dinsdag 14 november 2017
€ 100016915dinsdag 14 november 2017
€ 100009551woensdag 15 november 2017
€ 100019020woensdag 15 november 2017
€ 500027926woensdag 15 november 2017
€ 100023437woensdag 15 november 2017
€ 1.200027549woensdag 15 november 2017
€ 100010531donderdag 16 november 2017
€ 100024616donderdag 16 november 2017
€ 100008201donderdag 16 november 2017
€ 500018310vrijdag 17 november 2017
€ 100023666vrijdag 17 november 2017
€ 100001899zondag 19 november 2017
€ 1.000027195maandag 20 november 2017
€ 200020087maandag 20 november 2017
€ 200014384maandag 20 november 2017
€ 1.000028255maandag 20 november 2017
€ 500016966dinsdag 21 november 2017
€ 200007752dinsdag 21 november 2017
€ 500009082woensdag 22 november 2017
€ 200027901woensdag 22 november 2017
€ 200028270donderdag 23 november 2017
€ 500010347donderdag 23 november 2017
€ 1.000022532donderdag 23 november 2017
€ 100013788donderdag 23 november 2017
€ 500006021vrijdag 24 november 2017
€ 500013298vrijdag 24 november 2017
€ 500007447zaterdag 25 november 2017
€ 500013167zaterdag 25 november 2017
€ 100011382zaterdag 25 november 2017
€ 200012541zaterdag 25 november 2017
€ 100011016zaterdag 25 november 2017
€ 5.000021262zaterdag 25 november 2017
€ 1.000013858zondag 26 november 2017
€ 100027780maandag 27 november 2017
€ 1.000028303maandag 27 november 2017
€ 500028190dinsdag 28 november 2017
€ 1.500028307dinsdag 28 november 2017
€ 300008987woensdag 29 november 2017
€ 500028315woensdag 29 november 2017
€ 500026630woensdag 29 november 2017
€ 200015480woensdag 29 november 2017
€ 1.000011054woensdag 29 november 2017
€ 500008416woensdag 29 november 2017
€ 500028323woensdag 29 november 2017
€ 2.500028324woensdag 29 november 2017
€ 100018353donderdag 30 november 2017
€ 2.000010981donderdag 30 november 2017
€ 100017237donderdag 30 november 2017
€ 100019533donderdag 30 november 2017
€ 500010236donderdag 30 november 2017
€ 100008508donderdag 30 november 2017
€ 2.500024341donderdag 30 november 2017
€ 100025451donderdag 30 november 2017
€ 300005466donderdag 30 november 2017
€ 300003001donderdag 30 november 2017
€ 500015685donderdag 30 november 2017
€ 500024119donderdag 30 november 2017
€ 1.000003794donderdag 30 november 2017
€ 500010966donderdag 30 november 2017
€ 500020495donderdag 30 november 2017
€ 1.000010164donderdag 30 november 2017
€ 400028105donderdag 30 november 2017
€ 100027311donderdag 30 november 2017
€ 200005527donderdag 30 november 2017
€ 300026650donderdag 30 november 2017
€ 1.000028215donderdag 30 november 2017
€ 1.000024592donderdag 30 november 2017
€ 500028192donderdag 30 november 2017
€ 500004308donderdag 30 november 2017
€ 500024328donderdag 30 november 2017
€ 500007507donderdag 30 november 2017
€ 5.000027034donderdag 30 november 2017
€ 500007622donderdag 30 november 2017
€ 1.500026092donderdag 30 november 2017
€ 1.000019175vrijdag 1 december 2017
€ 200013374vrijdag 1 december 2017
€ 700007300vrijdag 1 december 2017
€ 100009350vrijdag 1 december 2017
€ 200012087vrijdag 1 december 2017
€ 2.000025586vrijdag 1 december 2017
€ 1.000027853vrijdag 1 december 2017
€ 300002128vrijdag 1 december 2017
€ 2.000023741vrijdag 1 december 2017
€ 200027658vrijdag 1 december 2017
€ 1.000023528vrijdag 1 december 2017
€ 500011724vrijdag 1 december 2017
€ 2.000028258vrijdag 1 december 2017
€ 2.500027813vrijdag 1 december 2017
€ 1.500027470vrijdag 1 december 2017
€ 500012232vrijdag 1 december 2017
€ 300028205vrijdag 1 december 2017
€ 2.000026330vrijdag 1 december 2017
€ 200005818vrijdag 1 december 2017
€ 100012921vrijdag 1 december 2017
€ 500020365zaterdag 2 december 2017
€ 500021369zaterdag 2 december 2017
€ 200026072zaterdag 2 december 2017
€ 1.000022526zaterdag 2 december 2017
€ 600010476zaterdag 2 december 2017
€ 100020191zaterdag 2 december 2017
€ 500026252zondag 3 december 2017
€ 600010036zondag 3 december 2017
€ 100028346zondag 3 december 2017
€ 100028347zondag 3 december 2017
€ 100022309zondag 3 december 2017
€ 500028216zondag 3 december 2017
€ 200018894zondag 3 december 2017
€ 1.000016273maandag 4 december 2017
€ 200004661maandag 4 december 2017
€ 100019985maandag 4 december 2017
€ 100016013maandag 4 december 2017
€ 200016721maandag 4 december 2017
€ 500025406maandag 4 december 2017
€ 100028361dinsdag 5 december 2017
€ 1.000019537dinsdag 5 december 2017
€ 100021421dinsdag 5 december 2017
€ 100006472dinsdag 5 december 2017
€ 100023559dinsdag 5 december 2017
€ 2.000019453dinsdag 5 december 2017
€ 100017482dinsdag 5 december 2017
€ 100027453woensdag 6 december 2017
€ 2.600023980woensdag 6 december 2017
€ 1.000027847woensdag 6 december 2017
€ 1.000026952woensdag 6 december 2017
€ 100028378woensdag 6 december 2017
€ 2.000028130woensdag 6 december 2017
€ 1.000002670donderdag 7 december 2017
€ 500010731donderdag 7 december 2017
€ 100010390donderdag 7 december 2017
€ 1.000025341donderdag 7 december 2017
€ 200002340donderdag 7 december 2017
€ 100008093vrijdag 8 december 2017
€ 400007721vrijdag 8 december 2017
€ 500014312vrijdag 8 december 2017
€ 2.000005295vrijdag 8 december 2017
€ 100019685vrijdag 8 december 2017
€ 1.000028375vrijdag 8 december 2017
€ 1.000028401vrijdag 8 december 2017
€ 100019689vrijdag 8 december 2017
€ 100028405vrijdag 8 december 2017
€ 3.000009530zaterdag 9 december 2017
€ 100028414zondag 10 december 2017
€ 100017580zondag 10 december 2017
€ 200028417zondag 10 december 2017
€ 1.000027297maandag 11 december 2017
€ 500012907maandag 11 december 2017
€ 500024406maandag 11 december 2017
€ 500028082maandag 11 december 2017
€ 300009235maandag 11 december 2017
€ 100017241maandag 11 december 2017
€ 100025827maandag 11 december 2017
€ 1.000018421dinsdag 12 december 2017
€ 100011413dinsdag 12 december 2017
€ 500021750dinsdag 12 december 2017
€ 200028441dinsdag 12 december 2017
€ 200017481woensdag 13 december 2017
€ 200026322woensdag 13 december 2017
€ 100028136woensdag 13 december 2017
€ 500027190woensdag 13 december 2017
€ 200015785woensdag 13 december 2017
€ 400008778donderdag 14 december 2017
€ 500008605donderdag 14 december 2017
€ 200026340donderdag 14 december 2017
€ 100012564donderdag 14 december 2017
€ 500028467vrijdag 15 december 2017
€ 300022133vrijdag 15 december 2017
€ 500016700zaterdag 16 december 2017
€ 1.000028473zaterdag 16 december 2017
€ 200022514zondag 17 december 2017
€ 100014646zondag 17 december 2017
€ 100027128maandag 18 december 2017
€ 100014165maandag 18 december 2017
€ 2.500028493dinsdag 19 december 2017
€ 200007924dinsdag 19 december 2017
€ 500012932dinsdag 19 december 2017
€ 100021101dinsdag 19 december 2017
€ 200015925dinsdag 19 december 2017
€ 200025547dinsdag 19 december 2017
€ 100004530dinsdag 19 december 2017
€ 300026997dinsdag 19 december 2017
€ 100028504woensdag 20 december 2017
€ 400022961woensdag 20 december 2017
€ 300021580woensdag 20 december 2017
€ 700017661woensdag 20 december 2017
€ 400008584donderdag 21 december 2017
€ 500011723vrijdag 22 december 2017
€ 500003683vrijdag 22 december 2017
€ 100007954vrijdag 22 december 2017
€ 100013208zaterdag 23 december 2017
€ 2.500028528zaterdag 23 december 2017
€ 100028529zaterdag 23 december 2017
€ 300028381zaterdag 23 december 2017
€ 500025405zaterdag 23 december 2017
€ 5.000025407zondag 24 december 2017
€ 200012177zondag 24 december 2017
€ 500028559dinsdag 26 december 2017
€ 100028562dinsdag 26 december 2017
€ 2.000022080woensdag 27 december 2017
€ 100017667woensdag 27 december 2017
€ 200028582woensdag 27 december 2017
€ 100028359donderdag 28 december 2017
€ 300028596vrijdag 29 december 2017
€ 200010757vrijdag 29 december 2017
€ 300028604zaterdag 30 december 2017
€ 300020406zaterdag 30 december 2017
€ 100015130zondag 31 december 2017
€ 100007024zondag 31 december 2017
€ 200008437zondag 31 december 2017
€ 1.000027446zondag 31 december 2017
€ 2.000028618zondag 31 december 2017
€ 200014408zondag 31 december 2017
€ 1.000004847maandag 1 januari 2018
€ 1.000014223maandag 1 januari 2018
€ 100027197dinsdag 2 januari 2018
€ 100020497dinsdag 2 januari 2018
€ 1.000015070dinsdag 2 januari 2018
€ 100028591dinsdag 2 januari 2018
€ 100020153dinsdag 2 januari 2018
€ 1.000027838woensdag 3 januari 2018
€ 100028641woensdag 3 januari 2018
€ 200028333donderdag 4 januari 2018
€ 1.000028574donderdag 4 januari 2018
€ 500005001donderdag 4 januari 2018
€ 100016135donderdag 4 januari 2018
€ 100017236donderdag 4 januari 2018
€ 100001592donderdag 4 januari 2018
€ 100001212donderdag 4 januari 2018
€ 200028642donderdag 4 januari 2018
€ 200007754vrijdag 5 januari 2018
€ 100028585vrijdag 5 januari 2018
€ 100028681zaterdag 6 januari 2018
€ 500028680zaterdag 6 januari 2018
€ 200025636zondag 7 januari 2018
€ 2.500028690zondag 7 januari 2018
€ 2.500028691zondag 7 januari 2018
€ 200028693zondag 7 januari 2018
€ 300000546maandag 8 januari 2018
€ 500006544maandag 8 januari 2018
€ 200028392maandag 8 januari 2018
€ 100011298maandag 8 januari 2018
€ 100005850maandag 8 januari 2018