Nieuws
22-01-2019
Onze Algemene Voorwaarden zijn gewijzigd! In het kort: De Flexlening en de Vastgoedlening zijn ...
lees verder
15-01-2019
Wat zoeken investeerders in een crowdfundingpitch? Wat willen ze bereiken met hun inves...
lees verder
10-01-2019
De investeerdersnieuwsbrief van januari is verstuurd. U kunt hem hier lezen. ...
lees verder
08-01-2019
Wat zoeken investeerders in een crowdfundingpitch? Wat willen ze bereiken met hun investeringen? ...
lees verder
02-01-2019
Vijf jaar geleden richtten Dick Visch en Robert Panman De Kapitaalfabriek op in Groningen. Dagelij...
lees verder
Opstart onderneming
Delrey Distillery
Project:
18451 Zakelijk
Leendoel:
Opstart onderneming
Classificatie:
5s
G-PD percentage:
0,05
Creditsafe score:
44
Zekerheden:
PRDRHANH
Project is tot stand gekomen
Kredietbedrag:
€ 164.300
Geinvesteerd:
€ 164.300
Product:
Groeilening
Rente per jaar:
8,5%
Looptijd:
60 maanden
Aflosvrij periode
6 maanden
100%
Algemeen
Branche:Destilleerderij
Producten en/of diensten:Whisky en Gin
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe rapporten.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Aanvullende informatie bij pitch 18451.pdf
Aanvraag mede mogelijk gemaakt door
 
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
Verstuur
De Onderneming
De laatste jaren is er een sterke opkomst van ambachtelijke, lokale bierbrouwerijen. Op kleine schaal produceren zij originele en betaalbare bieren, die populair zijn bij de liefhebbers. Maar hoe zit dat met sterkere dranken? Hoe mooi zou het zijn als whisky en gin van hoge kwaliteit plaatselijk gekocht kan worden, met een mooi verhaal én een betaalbare prijs!

Delrey Distillery gaat hiervoor zorgen. In onze eigen distilleerderij in Hengelo produceren wij een aantal standaardproducten, die aangevuld zullen worden met trend- of seizoengevoelige producten. In de basis treft u natuurlijk de traditioneel gedistilleerde gin en whisky. Maar wat dacht u van een goede single malt, een rokerige triple malt of een fruity summer rain gin?

Profiel_18451_2_131202.jpg
Profiel_18451_2_131348.jpg

Kwaliteit voor een eerlijke prijs
Het uitgangspunt bij al onze producten is hetzelfde: we gebruiken zoveel mogelijk lokale grondstoffen van de hoogste kwaliteit en doen geen concessies aan het proces. Kwaliteit voor een eerlijke prijs. Daar staan wij voor. Uiteraard presenteren wij onze producten in een herkenbare eigen look, die aansluit bij het merk. 

Kleinschaligheid als unieke eigenschap
De kleinschaligheid van ons bedrijf is een eigenschap die we optimaal gaan inzetten voor de beleving van ons merk. We kunnen inspelen op de vraag uit de markt en houden het totale proces in eigen beheer. Contact met onze klanten is van essentieel belang voor ‘het verhaal achter Delrey’. Samen met de afnemers en consument bepalen we het assortiment, de smaak en de prijs-kwaliteitverhouding. 

We kiezen er daarom ook bewust voor om de distributie zelf te verzorgen. Zo houden we zicht op de kwaliteit, kunnen we snel schakelen en houden we de marges voor alle partijen interessant. Tijdens ons uitvoerige marktonderzoek bleek dat er veel belangstelling is voor ‘eerlijke producten met een goede look en feel en een bijpassend verhaal’. We selecteren zelf de slijterijen en horeca-gelegenheden die onze producten gaan verkopen en bieden de producten daarnaast aan in een webshop (zonder onze afnemers in de weg te zitten). 

Beleving staat centraal bij Delrey
Klanten moeten gevoel krijgen bij Delrey. Daarom organiseren we rondleidingen en proeverijen in onze distilleerderij, opdat zoveel mogelijk mensen kennismaken met de producten en het verhaal achter het bedrijf. Aanwezigheid op social media wordt daarbij een must, evenals merchandising (T-shirts, truien, petjes, luxe glazen etc.). We maken van onze afnemers en consumenten ambassadeurs van Delrey. 

Om deze reden hebben we ook gekozen voor een crowdfundcampagne: wij zoeken natuurlijk naar investeerders die geloven in ons concept, maar bovenal zoeken we naar liefhebbers die naast een goed rendement ook onze producten kunnen waarderen én dit willen delen met hun netwerk. We bieden u dan ook een mooie incentive voor u en uw vrienden en kennissen!

Prognoses Delrey Distillery B.V.

Boekjaar
Omzet
Resultaat na belastingVrij beschikbare cashflowBetaalverplichting Geldvoorelkaar.nl t.o.v. vrij beschikbare cashflow
jaar 1€ 317.000,-€   37.000,-€   64.000,-45%*
jaar 2€ 720.000,-
€ 168.000,-
€ 192.000,-23%
jaar 3
€ 895.000,-
€ 261.000,-€ 282.000,-16%

* De betaalverplichting in jaar 1 betaat uit 2 kwartaaltermijnen rente en 6 maanden annuïteit.

Meer financiële informatie van Delrey Distellery B.V. en mijn bestaande eenmanszaak IT053 leest in de bijlage ‘Aanvullende informatie bij pitch 18451’.

De Lening
Delrey is een startend bedrijf en het grootste deel van de lening van € 165.000,- zal daarom gebruikt worden voor aanschaf van inventaris en grondstoffen voor de producten. Daarnaast reserveren we een bedrag voor de marketingactiviteiten en de opstartfase. De investeringsbegroting is samen met accountant Benno Jonker van Jowijn Administraties en de financieel specialisten van ZOOFA opgesteld.

Investeringsbegroting

Bestedingsdoel
Bedrag 
Verbouwingskosten
€   10.000,-
Inventaris
€   91.000,-
Voorraad / Grondstoffen
€   22.000,-
Voorfinanciering BTW
€   27.000,-
Financieringskosten
€   16.000,-
Werkkapitaal
€   50.000,-
Totaal
€ 216.000,-
Af: Eigen middelen (activa)
€     6.000,-
Af: Eigen middelen (cash)
€   25.000,-
Af: Informal investor
€   20.000,-
Benodigd via Geldvoorelkaar.nl
€ 165.000,-


Profiel_18451_2_131514.jpg
Profiel_18451_2_145947.jpg


De lening bij Geldvoorelkaar is een groeilening, waarop de eerste 6 maanden niet zal worden afgelost. Hier is voor gekozen om in de aanloopfase niet tegen liquiditeitsproblemen aan te lopen. Daarnaast past het ook bij het type product: een aantal van onze whisky’s zal tenminste 3 jaar en een dag op het vat moeten liggen om überhaupt whisky te mogen heten! 

Delrey Distillery is een Besloten Vennootschap en een werkmaatschappij van Deseo Distilling B.V. De apparatuur die met deze lening wordt aangekocht wordt ondergebracht in Deseo Distilling B.V. om zo de mogelijkheid open te houden om ook voor derden te distilleren, zonder dat er een link is met Delrey. 

Beide BV’s vallen onder L.J.R Holding, waar ook IT053 onder valt. IT053 is mijn huidige ICT-bedrijf, van waaruit ik naast mijn werkzaamheden voor Delrey ook zal blijven werken. Alle genoemde entiteiten worden betrokken in deze lening. 

Profiel_18451_2_131901.jpg

Toelichting van Geldvoorelkaar.nl
De lening wordt aangevraagd als Groeilening met een looptijd van 60 maanden en een bruto jaarrente van 8,5% (lees meer over uw effectieve rendement). Investeerders ontvangen tijdens de eerste 6 maanden uitsluitend rente per kwartaal. Vanaf maand 7 ontvangen investeerders iedere maand een vast bedrag, bestaande uit een deel rente en een deel aflossing (annuïteit). 

Geldnemer is L.J.R. Holding B.V. (externe creditratings: Graydon 0,05% PD / Creditsafe 44). 

Medegeldnemers zijn:
  • Deseo Distilling B.V. (Graydon 0,05% PD / Creditsafe 44)
  • Delrey Distillery B.V. (Graydon 0,06% PD / Creditsafe 20)
  • IT053 (Graydon 0,06% PD / Creditsafe 60), de eenmanszaak van R.J. Kamphuis 
  • R.J. Kamphuis (BKR D - laag risico), die hiermee tekent voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé
De classificatie van dit project is berekend op basis van de uit de prognoses resulterende betaalcapaciteit. In dat geval hanteert Geldvoorelkaar.nl standaard een risicoclassificatie 5 / 5s. Meer uitleg hierover leest u op de pagina Onze Werkwijze

Bij deze lening wordt een Advies- en Begeleidingspakket Goud (60 uur) afgesloten met intermediair ZOOFA.

Onderstaande zekerheden zijn toepassing op deze lening.

Zekerheid (meer uitleg)
Toelichting
Hoofdelijke aansprakelijkheid in privé
R.J. Kamphuis (op dit moment van morele waarde)
Depotregeling
2 annuïtaire maandtermijnen
Negatieve Hypotheekverklaring
Op de privéwoning, met een WOZ-waarde van € 202.000,- (peildatum 1-1-2017) en een eerste hypothecaire inschrijving van € 185.072,-
Pandrecht (1e rang) op
Debiteuren van L.J.R. Holding B.V., Deseo Distilling B.V. en Delrey Distillery B.V.
 
Banksaldi van L.J.R. Holding B.V., Deseo Distilling B.V. en Delrey Distillery B.V.
 
Inventaris van L.J.R. Holding B.V., Deseo Distilling B.V. en Delrey Distillery B.V.
 
Voorraden van L.J.R. Holding B.V., Deseo Distilling B.V. en Delrey Distillery B.V.
 
Overlijdensrisicoverzekering op het leven van R.J. Kamphuis ten bedrage van € 165.000,-, annuïtair dalend in 5 jaar.

#Share Your Ambition
Een kleinschalige, lokale distilleerderij met een uniek assortiment, uitstekende kwaliteit en een eerlijke prijs: dat is waar Nederland volgens ons (en ons marktonderzoek) behoefte aan heeft. Delrey is zo’n distilleerderij. Wij zien een groeiende markt voor mooie whisky’s en unieke gins gemaakt uit eerlijke, regionale grondstoffen. Lokale bierbrouwerijen veroveren langzaam maar zeker de biermarkt. Wij geloven dat deze trend ook in de distilleerwereld zal doorzetten. Samen met u starten we deze beweging in het oosten van het land. Geniet van onze producten en profiteer van een mooi rendement! 

Incentive 
Als investeerder ontvangt u een voucher voor 30% korting, om persoonlijk kennis te maken met Delrey. Daarnaast ontvangt u nog eens 5 vouchers, goed voor 20% korting, om weg te geven aan mensen in uw netwerk. Deze vouchers zijn te gebruiken bij een bestelling in onze webshop (verwachte lancering december 2018).

Updates
14-9-2018
In de tabel met prognosecijfers zijn de termen "2018 t/m 2020" gewijzigd in "jaar 1 t/m 3", omdat het volledige boekjaren betreft. De cijfers zelf zijn niet aangepast. De percentages van de betaalverplichting t.o.v. de vrij beschikbare cashflow zijn ook gewijzigd door de aangepaste verdeling. Deze aanpassing heeft geen invloed op de risicoclassificatie.


Terug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragDatum
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 2.500donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 1.000donderdag 13 september 2018
€ 2.500donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 1.000donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 1.000donderdag 13 september 2018
€ 1.000donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 5.000donderdag 13 september 2018
€ 2.500donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 1.000donderdag 13 september 2018
€ 400donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 1.000donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 1.000donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 1.100donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 1.000donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 400donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 1.000donderdag 13 september 2018
€ 1.000donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 400donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 300donderdag 13 september 2018
€ 100donderdag 13 september 2018
€ 200donderdag 13 september 2018
€ 500donderdag 13 september 2018
€ 1.000vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 1.500vrijdag 14 september 2018
€ 500vrijdag 14 september 2018
€ 1.000vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 700vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 200vrijdag 14 september 2018
€ 1.000vrijdag 14 september 2018
€ 300vrijdag 14 september 2018
€ 500vrijdag 14 september 2018
€ 300vrijdag 14 september 2018
€ 200vrijdag 14 september 2018
€ 200vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 500vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 2.000vrijdag 14 september 2018
€ 500vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 200vrijdag 14 september 2018
€ 300vrijdag 14 september 2018
€ 200vrijdag 14 september 2018
€ 400vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 1.000vrijdag 14 september 2018
€ 500vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 500vrijdag 14 september 2018
€ 500vrijdag 14 september 2018
€ 500vrijdag 14 september 2018
€ 500vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 200vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 100vrijdag 14 september 2018
€ 300vrijdag 14 september 2018
€ 300vrijdag 14 september 2018
€ 1.000vrijdag 14 september 2018
€ 1.500zaterdag 15 september 2018
€ 100zaterdag 15 september 2018
€ 500zaterdag 15 september 2018
€ 500zaterdag 15 september 2018
€ 200zaterdag 15 september 2018
€ 100zaterdag 15 september 2018
€ 100zaterdag 15 september 2018
€ 100zaterdag 15 september 2018
€ 100zaterdag 15 september 2018
€ 1.500zaterdag 15 september 2018
€ 300zaterdag 15 september 2018
€ 500zaterdag 15 september 2018
€ 600zaterdag 15 september 2018
€ 500zaterdag 15 september 2018
€ 200zaterdag 15 september 2018
€ 500zaterdag 15 september 2018
€ 300zondag 16 september 2018
€ 100zondag 16 september 2018
€ 100zondag 16 september 2018
€ 700zondag 16 september 2018
€ 500zondag 16 september 2018
€ 100zondag 16 september 2018
€ 500zondag 16 september 2018
€ 300zondag 16 september 2018
€ 1.000zondag 16 september 2018
€ 100zondag 16 september 2018
€ 500zondag 16 september 2018
€ 200zondag 16 september 2018
€ 200zondag 16 september 2018
€ 200zondag 16 september 2018
€ 100zondag 16 september 2018
€ 200zondag 16 september 2018
€ 500zondag 16 september 2018
€ 500zondag 16 september 2018
€ 1.000maandag 17 september 2018
€ 200maandag 17 september 2018
€ 100maandag 17 september 2018
€ 400maandag 17 september 2018
€ 100maandag 17 september 2018
€ 300maandag 17 september 2018
€ 300maandag 17 september 2018
€ 500maandag 17 september 2018
€ 200maandag 17 september 2018
€ 100maandag 17 september 2018
€ 100maandag 17 september 2018
€ 1.000maandag 17 september 2018
€ 500maandag 17 september 2018
€ 200maandag 17 september 2018
€ 100maandag 17 september 2018
€ 100maandag 17 september 2018
€ 500maandag 17 september 2018
€ 200maandag 17 september 2018
€ 100maandag 17 september 2018
€ 2.000dinsdag 18 september 2018
€ 100dinsdag 18 september 2018
€ 2.000dinsdag 18 september 2018
€ 100dinsdag 18 september 2018
€ 200dinsdag 18 september 2018
€ 1.000dinsdag 18 september 2018
€ 100dinsdag 18 september 2018
€ 500dinsdag 18 september 2018
€ 600dinsdag 18 september 2018
€ 100dinsdag 18 september 2018
€ 100dinsdag 18 september 2018
€ 100dinsdag 18 september 2018
€ 100dinsdag 18 september 2018
€ 300dinsdag 18 september 2018
€ 100woensdag 19 september 2018
€ 500woensdag 19 september 2018
€ 300woensdag 19 september 2018
€ 1.000woensdag 19 september 2018
€ 1.000woensdag 19 september 2018
€ 200donderdag 20 september 2018
€ 200donderdag 20 september 2018
€ 100donderdag 20 september 2018
€ 500donderdag 20 september 2018
€ 1.000donderdag 20 september 2018
€ 2.000donderdag 20 september 2018
€ 500donderdag 20 september 2018
€ 500donderdag 20 september 2018
€ 500donderdag 20 september 2018
€ 500donderdag 20 september 2018
€ 400donderdag 20 september 2018
€ 700vrijdag 21 september 2018
€ 1.000vrijdag 21 september 2018
€ 300vrijdag 21 september 2018
€ 100vrijdag 21 september 2018
€ 100vrijdag 21 september 2018
€ 300vrijdag 21 september 2018
€ 100vrijdag 21 september 2018
€ 200vrijdag 21 september 2018
€ 200vrijdag 21 september 2018
€ 500zaterdag 22 september 2018
€ 500zaterdag 22 september 2018
€ 1.000zaterdag 22 september 2018
€ 500zondag 23 september 2018
€ 100zondag 23 september 2018
€ 1.000zondag 23 september 2018
€ 2.000zondag 23 september 2018
€ 500maandag 24 september 2018
€ 100maandag 24 september 2018
€ 100maandag 24 september 2018
€ 100maandag 24 september 2018
€ 500dinsdag 25 september 2018
€ 500dinsdag 25 september 2018
€ 100dinsdag 25 september 2018
€ 100dinsdag 25 september 2018
€ 300dinsdag 25 september 2018
€ 100dinsdag 25 september 2018
€ 1.000dinsdag 25 september 2018
€ 100dinsdag 25 september 2018
€ 1.000dinsdag 25 september 2018
€ 500dinsdag 25 september 2018
€ 100woensdag 26 september 2018
€ 100woensdag 26 september 2018
€ 200woensdag 26 september 2018
€ 500woensdag 26 september 2018
€ 100woensdag 26 september 2018
€ 300woensdag 26 september 2018
€ 500woensdag 26 september 2018
€ 300donderdag 27 september 2018
€ 1.000donderdag 27 september 2018
€ 100donderdag 27 september 2018
€ 500donderdag 27 september 2018
€ 1.000donderdag 27 september 2018
€ 200donderdag 27 september 2018
€ 200vrijdag 28 september 2018
€ 200vrijdag 28 september 2018
€ 400vrijdag 28 september 2018
€ 100vrijdag 28 september 2018
€ 300vrijdag 28 september 2018
€ 100vrijdag 28 september 2018
€ 100zaterdag 29 september 2018
€ 300zaterdag 29 september 2018
€ 1.000zaterdag 29 september 2018
€ 1.000zondag 30 september 2018
€ 100zondag 30 september 2018
€ 100zondag 30 september 2018
€ 300zondag 30 september 2018
€ 500maandag 1 oktober 2018
€ 1.000maandag 1 oktober 2018
€ 500maandag 1 oktober 2018
€ 200maandag 1 oktober 2018
€ 300maandag 1 oktober 2018
€ 800maandag 1 oktober 2018
€ 500maandag 1 oktober 2018
€ 1.200maandag 1 oktober 2018
€ 500maandag 1 oktober 2018
€ 100maandag 1 oktober 2018
€ 200maandag 1 oktober 2018
€ 100maandag 1 oktober 2018
€ 300maandag 1 oktober 2018
€ 100maandag 1 oktober 2018
€ 500maandag 1 oktober 2018
€ 1.000dinsdag 2 oktober 2018
€ 300dinsdag 2 oktober 2018
€ 500dinsdag 2 oktober 2018
€ 200dinsdag 2 oktober 2018
€ 100dinsdag 2 oktober 2018
€ 200dinsdag 2 oktober 2018
€ 200dinsdag 2 oktober 2018
€ 200dinsdag 2 oktober 2018
€ 200dinsdag 2 oktober 2018
€ 500dinsdag 2 oktober 2018
€ 100woensdag 3 oktober 2018
€ 400woensdag 3 oktober 2018
€ 1.000woensdag 3 oktober 2018
€ 100woensdag 3 oktober 2018
€ 400woensdag 3 oktober 2018
€ 100woensdag 3 oktober 2018
€ 100woensdag 3 oktober 2018
€ 200woensdag 3 oktober 2018
€ 1.000woensdag 3 oktober 2018
€ 200woensdag 3 oktober 2018
€ 20.900woensdag 3 oktober 2018