Nieuws
13-11-2018
Wat zoeken investeerders in een crowdfundingpitch? Wat willen ze bereiken met hun investeringen? L...
lees verder
08-11-2018
Geldvoorelkaar.nl groeit! Op dit moment hebben we een vacature voor een accountmanager (m/v) en ee...
lees verder
08-11-2018
Met bijna 150 miljoen euro heeft Geldvoorelkaar verreweg het meeste geld via crowdfunding gefacili...
lees verder
30-10-2018
Voor wie niet wil wachten. De novembernieuwsbrief is verstuurd naar investeerders. En ook hier te ...
lees verder
30-10-2018
Vanaf 1 november biedt Geldvoorelkaar.nl een Vastgoedlening aan. Technisch is deze lening vergelij...
lees verder
Opstart onderneming
Delrey Distillery
Project:
18451 Zakelijk
Leendoel:
Opstart onderneming
Classificatie:
5s
G-PD percentage:
0,05
Creditsafe score:
44
Zekerheden:
PRDRHANH
Project is tot stand gekomen
Kredietbedrag:
€ 164.300
Geinvesteerd:
€ 164.300
Product:
Groeilening
Rente per jaar:
8,5%
Looptijd:
60 maanden
Aflosvrij periode
6 maanden
100%
Algemeen
Branche:Destilleerderij
Producten en/of diensten:Whisky en Gin
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe rapporten.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Aanvullende informatie bij pitch 18451.pdf
Aanvraag mede mogelijk gemaakt door
 
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
De Onderneming
De laatste jaren is er een sterke opkomst van ambachtelijke, lokale bierbrouwerijen. Op kleine schaal produceren zij originele en betaalbare bieren, die populair zijn bij de liefhebbers. Maar hoe zit dat met sterkere dranken? Hoe mooi zou het zijn als whisky en gin van hoge kwaliteit plaatselijk gekocht kan worden, met een mooi verhaal én een betaalbare prijs!

Delrey Distillery gaat hiervoor zorgen. In onze eigen distilleerderij in Hengelo produceren wij een aantal standaardproducten, die aangevuld zullen worden met trend- of seizoengevoelige producten. In de basis treft u natuurlijk de traditioneel gedistilleerde gin en whisky. Maar wat dacht u van een goede single malt, een rokerige triple malt of een fruity summer rain gin?

Profiel_18451_2_131202.jpg
Profiel_18451_2_131348.jpg

Kwaliteit voor een eerlijke prijs
Het uitgangspunt bij al onze producten is hetzelfde: we gebruiken zoveel mogelijk lokale grondstoffen van de hoogste kwaliteit en doen geen concessies aan het proces. Kwaliteit voor een eerlijke prijs. Daar staan wij voor. Uiteraard presenteren wij onze producten in een herkenbare eigen look, die aansluit bij het merk. 

Kleinschaligheid als unieke eigenschap
De kleinschaligheid van ons bedrijf is een eigenschap die we optimaal gaan inzetten voor de beleving van ons merk. We kunnen inspelen op de vraag uit de markt en houden het totale proces in eigen beheer. Contact met onze klanten is van essentieel belang voor ‘het verhaal achter Delrey’. Samen met de afnemers en consument bepalen we het assortiment, de smaak en de prijs-kwaliteitverhouding. 

We kiezen er daarom ook bewust voor om de distributie zelf te verzorgen. Zo houden we zicht op de kwaliteit, kunnen we snel schakelen en houden we de marges voor alle partijen interessant. Tijdens ons uitvoerige marktonderzoek bleek dat er veel belangstelling is voor ‘eerlijke producten met een goede look en feel en een bijpassend verhaal’. We selecteren zelf de slijterijen en horeca-gelegenheden die onze producten gaan verkopen en bieden de producten daarnaast aan in een webshop (zonder onze afnemers in de weg te zitten). 

Beleving staat centraal bij Delrey
Klanten moeten gevoel krijgen bij Delrey. Daarom organiseren we rondleidingen en proeverijen in onze distilleerderij, opdat zoveel mogelijk mensen kennismaken met de producten en het verhaal achter het bedrijf. Aanwezigheid op social media wordt daarbij een must, evenals merchandising (T-shirts, truien, petjes, luxe glazen etc.). We maken van onze afnemers en consumenten ambassadeurs van Delrey. 

Om deze reden hebben we ook gekozen voor een crowdfundcampagne: wij zoeken natuurlijk naar investeerders die geloven in ons concept, maar bovenal zoeken we naar liefhebbers die naast een goed rendement ook onze producten kunnen waarderen én dit willen delen met hun netwerk. We bieden u dan ook een mooie incentive voor u en uw vrienden en kennissen!

Prognoses Delrey Distillery B.V.

Boekjaar
Omzet
Resultaat na belastingVrij beschikbare cashflowBetaalverplichting Geldvoorelkaar.nl t.o.v. vrij beschikbare cashflow
jaar 1€ 317.000,-€   37.000,-€   64.000,-45%*
jaar 2€ 720.000,-
€ 168.000,-
€ 192.000,-23%
jaar 3
€ 895.000,-
€ 261.000,-€ 282.000,-16%

* De betaalverplichting in jaar 1 betaat uit 2 kwartaaltermijnen rente en 6 maanden annuïteit.

Meer financiële informatie van Delrey Distellery B.V. en mijn bestaande eenmanszaak IT053 leest in de bijlage ‘Aanvullende informatie bij pitch 18451’.

De Lening
Delrey is een startend bedrijf en het grootste deel van de lening van € 165.000,- zal daarom gebruikt worden voor aanschaf van inventaris en grondstoffen voor de producten. Daarnaast reserveren we een bedrag voor de marketingactiviteiten en de opstartfase. De investeringsbegroting is samen met accountant Benno Jonker van Jowijn Administraties en de financieel specialisten van ZOOFA opgesteld.

Investeringsbegroting

Bestedingsdoel
Bedrag 
Verbouwingskosten
€   10.000,-
Inventaris
€   91.000,-
Voorraad / Grondstoffen
€   22.000,-
Voorfinanciering BTW
€   27.000,-
Financieringskosten
€   16.000,-
Werkkapitaal
€   50.000,-
Totaal
€ 216.000,-
Af: Eigen middelen (activa)
€     6.000,-
Af: Eigen middelen (cash)
€   25.000,-
Af: Informal investor
€   20.000,-
Benodigd via Geldvoorelkaar.nl
€ 165.000,-


Profiel_18451_2_131514.jpg
Profiel_18451_2_145947.jpg


De lening bij Geldvoorelkaar is een groeilening, waarop de eerste 6 maanden niet zal worden afgelost. Hier is voor gekozen om in de aanloopfase niet tegen liquiditeitsproblemen aan te lopen. Daarnaast past het ook bij het type product: een aantal van onze whisky’s zal tenminste 3 jaar en een dag op het vat moeten liggen om überhaupt whisky te mogen heten! 

Delrey Distillery is een Besloten Vennootschap en een werkmaatschappij van Deseo Distilling B.V. De apparatuur die met deze lening wordt aangekocht wordt ondergebracht in Deseo Distilling B.V. om zo de mogelijkheid open te houden om ook voor derden te distilleren, zonder dat er een link is met Delrey. 

Beide BV’s vallen onder L.J.R Holding, waar ook IT053 onder valt. IT053 is mijn huidige ICT-bedrijf, van waaruit ik naast mijn werkzaamheden voor Delrey ook zal blijven werken. Alle genoemde entiteiten worden betrokken in deze lening. 

Profiel_18451_2_131901.jpg

Toelichting van Geldvoorelkaar.nl
De lening wordt aangevraagd als Groeilening met een looptijd van 60 maanden en een bruto jaarrente van 8,5% (lees meer over uw effectieve rendement). Investeerders ontvangen tijdens de eerste 6 maanden uitsluitend rente per kwartaal. Vanaf maand 7 ontvangen investeerders iedere maand een vast bedrag, bestaande uit een deel rente en een deel aflossing (annuïteit). 

Geldnemer is L.J.R. Holding B.V. (externe creditratings: Graydon 0,05% PD / Creditsafe 44). 

Medegeldnemers zijn:
  • Deseo Distilling B.V. (Graydon 0,05% PD / Creditsafe 44)
  • Delrey Distillery B.V. (Graydon 0,06% PD / Creditsafe 20)
  • IT053 (Graydon 0,06% PD / Creditsafe 60), de eenmanszaak van R.J. Kamphuis 
  • R.J. Kamphuis (BKR D - laag risico), die hiermee tekent voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé
De classificatie van dit project is berekend op basis van de uit de prognoses resulterende betaalcapaciteit. In dat geval hanteert Geldvoorelkaar.nl standaard een risicoclassificatie 5 / 5s. Meer uitleg hierover leest u op de pagina Onze Werkwijze

Bij deze lening wordt een Advies- en Begeleidingspakket Goud (60 uur) afgesloten met intermediair ZOOFA.

Onderstaande zekerheden zijn toepassing op deze lening.

Zekerheid (meer uitleg)
Toelichting
Hoofdelijke aansprakelijkheid in privé
R.J. Kamphuis (op dit moment van morele waarde)
Depotregeling
2 annuïtaire maandtermijnen
Negatieve Hypotheekverklaring
Op de privéwoning, met een WOZ-waarde van € 202.000,- (peildatum 1-1-2017) en een eerste hypothecaire inschrijving van € 185.072,-
Pandrecht (1e rang) op
Debiteuren van L.J.R. Holding B.V., Deseo Distilling B.V. en Delrey Distillery B.V.
 
Banksaldi van L.J.R. Holding B.V., Deseo Distilling B.V. en Delrey Distillery B.V.
 
Inventaris van L.J.R. Holding B.V., Deseo Distilling B.V. en Delrey Distillery B.V.
 
Voorraden van L.J.R. Holding B.V., Deseo Distilling B.V. en Delrey Distillery B.V.
 
Overlijdensrisicoverzekering op het leven van R.J. Kamphuis ten bedrage van € 165.000,-, annuïtair dalend in 5 jaar.

#Share Your Ambition
Een kleinschalige, lokale distilleerderij met een uniek assortiment, uitstekende kwaliteit en een eerlijke prijs: dat is waar Nederland volgens ons (en ons marktonderzoek) behoefte aan heeft. Delrey is zo’n distilleerderij. Wij zien een groeiende markt voor mooie whisky’s en unieke gins gemaakt uit eerlijke, regionale grondstoffen. Lokale bierbrouwerijen veroveren langzaam maar zeker de biermarkt. Wij geloven dat deze trend ook in de distilleerwereld zal doorzetten. Samen met u starten we deze beweging in het oosten van het land. Geniet van onze producten en profiteer van een mooi rendement! 

Incentive 
Als investeerder ontvangt u een voucher voor 30% korting, om persoonlijk kennis te maken met Delrey. Daarnaast ontvangt u nog eens 5 vouchers, goed voor 20% korting, om weg te geven aan mensen in uw netwerk. Deze vouchers zijn te gebruiken bij een bestelling in onze webshop (verwachte lancering december 2018).

Updates
14-9-2018
In de tabel met prognosecijfers zijn de termen "2018 t/m 2020" gewijzigd in "jaar 1 t/m 3", omdat het volledige boekjaren betreft. De cijfers zelf zijn niet aangepast. De percentages van de betaalverplichting t.o.v. de vrij beschikbare cashflow zijn ook gewijzigd door de aangepaste verdeling. Deze aanpassing heeft geen invloed op de risicoclassificatie.


Terug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragInvesteerderDatum
€ 200011665donderdag 13 september 2018
€ 100028707donderdag 13 september 2018
€ 200003497donderdag 13 september 2018
€ 100013176donderdag 13 september 2018
€ 200003447donderdag 13 september 2018
€ 2.500005652donderdag 13 september 2018
€ 100019392donderdag 13 september 2018
€ 100012941donderdag 13 september 2018
€ 100024236donderdag 13 september 2018
€ 500022600donderdag 13 september 2018
€ 500024946donderdag 13 september 2018
€ 100016026donderdag 13 september 2018
€ 500030543donderdag 13 september 2018
€ 1.000028354donderdag 13 september 2018
€ 2.500026129donderdag 13 september 2018
€ 300008605donderdag 13 september 2018
€ 300023437donderdag 13 september 2018
€ 200026617donderdag 13 september 2018
€ 100028074donderdag 13 september 2018
€ 200008093donderdag 13 september 2018
€ 200026618donderdag 13 september 2018
€ 200023480donderdag 13 september 2018
€ 300027174donderdag 13 september 2018
€ 100025736donderdag 13 september 2018
€ 200016312donderdag 13 september 2018
€ 500026937donderdag 13 september 2018
€ 500014287donderdag 13 september 2018
€ 300026660donderdag 13 september 2018
€ 1.000029012donderdag 13 september 2018
€ 100021106donderdag 13 september 2018
€ 200027473donderdag 13 september 2018
€ 200028205donderdag 13 september 2018
€ 100009551donderdag 13 september 2018
€ 200018641donderdag 13 september 2018
€ 200022854donderdag 13 september 2018
€ 100019020donderdag 13 september 2018
€ 300005970donderdag 13 september 2018
€ 300015685donderdag 13 september 2018
€ 100017970donderdag 13 september 2018
€ 500025569donderdag 13 september 2018
€ 300014951donderdag 13 september 2018
€ 100005320donderdag 13 september 2018
€ 1.000022559donderdag 13 september 2018
€ 1.000007496donderdag 13 september 2018
€ 200024755donderdag 13 september 2018
€ 500023215donderdag 13 september 2018
€ 500026877donderdag 13 september 2018
€ 5.000020482donderdag 13 september 2018
€ 2.500016852donderdag 13 september 2018
€ 100020146donderdag 13 september 2018
€ 300003878donderdag 13 september 2018
€ 100023484donderdag 13 september 2018
€ 100030054donderdag 13 september 2018
€ 100016306donderdag 13 september 2018
€ 100011916donderdag 13 september 2018
€ 500014500donderdag 13 september 2018
€ 100030570donderdag 13 september 2018
€ 500011481donderdag 13 september 2018
€ 500030651donderdag 13 september 2018
€ 100001939donderdag 13 september 2018
€ 300014058donderdag 13 september 2018
€ 300026700donderdag 13 september 2018
€ 200030504donderdag 13 september 2018
€ 1.000024778donderdag 13 september 2018
€ 400003001donderdag 13 september 2018
€ 200014263donderdag 13 september 2018
€ 200030279donderdag 13 september 2018
€ 200027595donderdag 13 september 2018
€ 100028497donderdag 13 september 2018
€ 300028408donderdag 13 september 2018
€ 300004186donderdag 13 september 2018
€ 1.000002641donderdag 13 september 2018
€ 300011557donderdag 13 september 2018
€ 500021896donderdag 13 september 2018
€ 500027754donderdag 13 september 2018
€ 100025331donderdag 13 september 2018
€ 100030372donderdag 13 september 2018
€ 100030209donderdag 13 september 2018
€ 200024006donderdag 13 september 2018
€ 500010974donderdag 13 september 2018
€ 100028603donderdag 13 september 2018
€ 300016740donderdag 13 september 2018
€ 100001403donderdag 13 september 2018
€ 200020922donderdag 13 september 2018
€ 500013177donderdag 13 september 2018
€ 100028296donderdag 13 september 2018
€ 100023718donderdag 13 september 2018
€ 100019959donderdag 13 september 2018
€ 1.000028183donderdag 13 september 2018
€ 100018639donderdag 13 september 2018
€ 300016278donderdag 13 september 2018
€ 500028500donderdag 13 september 2018
€ 500021599donderdag 13 september 2018
€ 200021448donderdag 13 september 2018
€ 100024565donderdag 13 september 2018
€ 500027340donderdag 13 september 2018
€ 300008485donderdag 13 september 2018
€ 200028876donderdag 13 september 2018
€ 200015595donderdag 13 september 2018
€ 1.100005944donderdag 13 september 2018
€ 100013981donderdag 13 september 2018
€ 300026715donderdag 13 september 2018
€ 300005881donderdag 13 september 2018
€ 200028125donderdag 13 september 2018
€ 200028119donderdag 13 september 2018
€ 1.000010476donderdag 13 september 2018
€ 100013926donderdag 13 september 2018
€ 100021870donderdag 13 september 2018
€ 100030618donderdag 13 september 2018
€ 100009693donderdag 13 september 2018
€ 100009817donderdag 13 september 2018
€ 400006141donderdag 13 september 2018
€ 100011052donderdag 13 september 2018
€ 100015637donderdag 13 september 2018
€ 1.000006029donderdag 13 september 2018
€ 1.000027847donderdag 13 september 2018
€ 100021767donderdag 13 september 2018
€ 500016966donderdag 13 september 2018
€ 500029354donderdag 13 september 2018
€ 100017606donderdag 13 september 2018
€ 100014442donderdag 13 september 2018
€ 300020015donderdag 13 september 2018
€ 100017241donderdag 13 september 2018
€ 100006498donderdag 13 september 2018
€ 500027265donderdag 13 september 2018
€ 500015810donderdag 13 september 2018
€ 400030652donderdag 13 september 2018
€ 200011016donderdag 13 september 2018
€ 300023601donderdag 13 september 2018
€ 100010226donderdag 13 september 2018
€ 200004749donderdag 13 september 2018
€ 500010531donderdag 13 september 2018
€ 1.000026845vrijdag 14 september 2018
€ 100029722vrijdag 14 september 2018
€ 100015265vrijdag 14 september 2018
€ 1.500023509vrijdag 14 september 2018
€ 500006509vrijdag 14 september 2018
€ 1.000027091vrijdag 14 september 2018
€ 100029245vrijdag 14 september 2018
€ 100029058vrijdag 14 september 2018
€ 100027837vrijdag 14 september 2018
€ 700030466vrijdag 14 september 2018
€ 100023561vrijdag 14 september 2018
€ 200030655vrijdag 14 september 2018
€ 1.000001724vrijdag 14 september 2018
€ 300018699vrijdag 14 september 2018
€ 500006704vrijdag 14 september 2018
€ 300014808vrijdag 14 september 2018
€ 200030633vrijdag 14 september 2018
€ 200022271vrijdag 14 september 2018
€ 100024381vrijdag 14 september 2018
€ 500028492vrijdag 14 september 2018
€ 100008800vrijdag 14 september 2018
€ 100026561vrijdag 14 september 2018
€ 100014303vrijdag 14 september 2018
€ 2.000024521vrijdag 14 september 2018
€ 500007622vrijdag 14 september 2018
€ 100019361vrijdag 14 september 2018
€ 100019048vrijdag 14 september 2018
€ 200018894vrijdag 14 september 2018
€ 300011477vrijdag 14 september 2018
€ 200014158vrijdag 14 september 2018
€ 400030656vrijdag 14 september 2018
€ 100017311vrijdag 14 september 2018
€ 1.000024470vrijdag 14 september 2018
€ 500025371vrijdag 14 september 2018
€ 100005995vrijdag 14 september 2018
€ 100024634vrijdag 14 september 2018
€ 500013731vrijdag 14 september 2018
€ 500028841vrijdag 14 september 2018
€ 500023786vrijdag 14 september 2018
€ 500025075vrijdag 14 september 2018
€ 100024631vrijdag 14 september 2018
€ 100024616vrijdag 14 september 2018
€ 200012541vrijdag 14 september 2018
€ 100021735vrijdag 14 september 2018
€ 100029092vrijdag 14 september 2018
€ 100030657vrijdag 14 september 2018
€ 100030658vrijdag 14 september 2018
€ 300005059vrijdag 14 september 2018
€ 300014164vrijdag 14 september 2018
€ 1.000017218vrijdag 14 september 2018
€ 1.500005319zaterdag 15 september 2018
€ 100021341zaterdag 15 september 2018
€ 500006021zaterdag 15 september 2018
€ 500013721zaterdag 15 september 2018
€ 200028685zaterdag 15 september 2018
€ 100023583zaterdag 15 september 2018
€ 100028694zaterdag 15 september 2018
€ 100025674zaterdag 15 september 2018
€ 100004399zaterdag 15 september 2018
€ 1.500030662zaterdag 15 september 2018
€ 300007292zaterdag 15 september 2018
€ 500030447zaterdag 15 september 2018
€ 600026399zaterdag 15 september 2018
€ 500007507zaterdag 15 september 2018
€ 200018878zaterdag 15 september 2018
€ 500021847zaterdag 15 september 2018
€ 300026545zondag 16 september 2018
€ 100029891zondag 16 september 2018
€ 100001965zondag 16 september 2018
€ 700030116zondag 16 september 2018
€ 500030035zondag 16 september 2018
€ 100030665zondag 16 september 2018
€ 500016408zondag 16 september 2018
€ 300004509zondag 16 september 2018
€ 1.000002934zondag 16 september 2018
€ 100008842zondag 16 september 2018
€ 500020495zondag 16 september 2018
€ 200013043zondag 16 september 2018
€ 200028239zondag 16 september 2018
€ 200030670zondag 16 september 2018
€ 100028325zondag 16 september 2018
€ 200017078zondag 16 september 2018
€ 500017467zondag 16 september 2018
€ 500020365zondag 16 september 2018
€ 1.000021750maandag 17 september 2018
€ 200001388maandag 17 september 2018
€ 100030674maandag 17 september 2018
€ 400001739maandag 17 september 2018
€ 100021101maandag 17 september 2018
€ 300013742maandag 17 september 2018
€ 300016565maandag 17 september 2018
€ 500006421maandag 17 september 2018
€ 200015148maandag 17 september 2018
€ 100030335maandag 17 september 2018
€ 100030591maandag 17 september 2018
€ 1.000026949maandag 17 september 2018
€ 500030539maandag 17 september 2018
€ 200026824maandag 17 september 2018
€ 100025698maandag 17 september 2018
€ 100024673maandag 17 september 2018
€ 500027195maandag 17 september 2018
€ 200011929maandag 17 september 2018
€ 100006679maandag 17 september 2018
€ 2.000027139dinsdag 18 september 2018
€ 100015028dinsdag 18 september 2018
€ 2.000012980dinsdag 18 september 2018
€ 100006472dinsdag 18 september 2018
€ 200014422dinsdag 18 september 2018
€ 1.000028574dinsdag 18 september 2018
€ 100021421dinsdag 18 september 2018
€ 500025648dinsdag 18 september 2018
€ 600005381dinsdag 18 september 2018
€ 100016919dinsdag 18 september 2018
€ 100024751dinsdag 18 september 2018
€ 100029389dinsdag 18 september 2018
€ 100005094dinsdag 18 september 2018
€ 300030681dinsdag 18 september 2018
€ 100014531woensdag 19 september 2018
€ 500009818woensdag 19 september 2018
€ 300022309woensdag 19 september 2018
€ 1.000025291woensdag 19 september 2018
€ 1.000028401woensdag 19 september 2018
€ 200021679donderdag 20 september 2018
€ 200025636donderdag 20 september 2018
€ 100030691donderdag 20 september 2018
€ 500022639donderdag 20 september 2018
€ 1.000011648donderdag 20 september 2018
€ 2.000002794donderdag 20 september 2018
€ 500030012donderdag 20 september 2018
€ 500003762donderdag 20 september 2018
€ 500030675donderdag 20 september 2018
€ 500005640donderdag 20 september 2018
€ 400016700donderdag 20 september 2018
€ 700020774vrijdag 21 september 2018
€ 1.000030053vrijdag 21 september 2018
€ 300026722vrijdag 21 september 2018
€ 100027068vrijdag 21 september 2018
€ 100024702vrijdag 21 september 2018
€ 300023740vrijdag 21 september 2018
€ 100010307vrijdag 21 september 2018
€ 200014419vrijdag 21 september 2018
€ 200016135vrijdag 21 september 2018
€ 500030182zaterdag 22 september 2018
€ 500030704zaterdag 22 september 2018
€ 1.000027009zaterdag 22 september 2018
€ 500003397zondag 23 september 2018
€ 100030042zondag 23 september 2018
€ 1.000023406zondag 23 september 2018
€ 2.000004080zondag 23 september 2018
€ 500006529maandag 24 september 2018
€ 100014784maandag 24 september 2018
€ 100026237maandag 24 september 2018
€ 100025105maandag 24 september 2018
€ 500030383dinsdag 25 september 2018
€ 500030382dinsdag 25 september 2018
€ 100022645dinsdag 25 september 2018
€ 100025321dinsdag 25 september 2018
€ 300008696dinsdag 25 september 2018
€ 100026072dinsdag 25 september 2018
€ 1.000011849dinsdag 25 september 2018
€ 100020864dinsdag 25 september 2018
€ 1.000010557dinsdag 25 september 2018
€ 500007188dinsdag 25 september 2018
€ 100023559woensdag 26 september 2018
€ 100011382woensdag 26 september 2018
€ 200011472woensdag 26 september 2018
€ 500017665woensdag 26 september 2018
€ 100013632woensdag 26 september 2018
€ 300006544woensdag 26 september 2018
€ 500013794woensdag 26 september 2018
€ 300010731donderdag 27 september 2018
€ 1.000026053donderdag 27 september 2018
€ 100010667donderdag 27 september 2018
€ 500003646donderdag 27 september 2018
€ 1.000014898donderdag 27 september 2018
€ 200028333donderdag 27 september 2018
€ 200030439vrijdag 28 september 2018
€ 200030660vrijdag 28 september 2018
€ 400008664vrijdag 28 september 2018
€ 100029322vrijdag 28 september 2018
€ 300002371vrijdag 28 september 2018
€ 100027633vrijdag 28 september 2018
€ 100028076zaterdag 29 september 2018
€ 300008649zaterdag 29 september 2018
€ 1.000028816zaterdag 29 september 2018
€ 1.000029999zondag 30 september 2018
€ 100029743zondag 30 september 2018
€ 100011053zondag 30 september 2018
€ 300025846zondag 30 september 2018
€ 500006286maandag 1 oktober 2018
€ 1.000006433maandag 1 oktober 2018
€ 500023395maandag 1 oktober 2018
€ 200011781maandag 1 oktober 2018
€ 300009711maandag 1 oktober 2018
€ 800016071maandag 1 oktober 2018
€ 500020449maandag 1 oktober 2018
€ 1.200025131maandag 1 oktober 2018
€ 500030778maandag 1 oktober 2018
€ 100005818maandag 1 oktober 2018
€ 200015119maandag 1 oktober 2018
€ 100027980maandag 1 oktober 2018
€ 300026392maandag 1 oktober 2018
€ 100029457maandag 1 oktober 2018
€ 500030206maandag 1 oktober 2018
€ 1.000027470dinsdag 2 oktober 2018
€ 300002621dinsdag 2 oktober 2018
€ 500029606dinsdag 2 oktober 2018
€ 200001389dinsdag 2 oktober 2018
€ 100010785dinsdag 2 oktober 2018
€ 200016703dinsdag 2 oktober 2018
€ 200030790dinsdag 2 oktober 2018
€ 200019147dinsdag 2 oktober 2018
€ 200007300dinsdag 2 oktober 2018
€ 500030781dinsdag 2 oktober 2018
€ 100002323woensdag 3 oktober 2018
€ 400012753woensdag 3 oktober 2018
€ 1.000027151woensdag 3 oktober 2018
€ 100015904woensdag 3 oktober 2018
€ 400022621woensdag 3 oktober 2018
€ 100018160woensdag 3 oktober 2018
€ 100006838woensdag 3 oktober 2018
€ 200026540woensdag 3 oktober 2018
€ 1.000028567woensdag 3 oktober 2018
€ 200027152woensdag 3 oktober 2018
€ 20.900030593woensdag 3 oktober 2018