Nieuws
18-12-2018
De tweede investeerdersnieuwsbrief van december is verstuurd! U kunt hem hier lezen. In...
lees verder
12-12-2018
De dagen tussen kerst en oud & nieuw zijn we geopend op onze reguliere openingstijden....
lees verder
10-12-2018
De economie zit weer in de lift; goed voor ondernemend Nederland. Alleen kampen snelgroeiende MK...
lees verder
04-12-2018
Podcast: Edwin Adams over mijlpaal €150 miljoen Geldvoorelkaar.nl tikte op 3 december 2018 d...
lees verder
29-11-2018
De franchiser Fit20 biedt High-Intensity fitnesstraining aan in steeds meer landen. Oprichter en...
lees verder
Opstart onderneming
EazeGames
Project:
18510 Zakelijk
Leendoel:
Opstart onderneming
Classificatie:
5s
G-PD percentage:
0,51
Creditsafe score:
44
Zekerheden:
DRBSAV
Project is volgeschreven
Kredietbedrag:
€ 290.000
Geinvesteerd:
€ 290.000
Product:
Groeilening
Rente per jaar:
9,0%
Looptijd:
48 maanden
Aflosvrij periode
4 maanden
100%
Algemeen
Branche:IT Gamingplatform
Producten en/of diensten:Competitive Skillgames
Social media:Facebook  Twitter  LinkedIn
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe rapporten.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe rapporten borgstellers.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Aanvullende informatie bij pitch 18510.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  18510_Update 26 november 2018.pdf
Aanvraag mede mogelijk gemaakt door
 
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
Verstuur
Updates
26-11-2018
De ondernemers streven er naar om het project af te ronden op een bedrag van € 290.000,-. In de bijlage 'Update 26 november 2018' vindt u hierop de toelichting en onderbouwing. 

5-10-2018
De ondernemer heeft besloten de rente voor zijn project te verhogen van 7% naar 9%. Deze wijziging heeft geen invloed op de risicoclassificatie.

De Onderneming
EazeGames
U hebt er vast wel eens van gehoord: Candy Crush, Wordfeud, Flappy Bird, SocialChess, 8 Ball Pool - casual games op smartphones met miljarden spelers. Ze brengen afleiding en vermaak. Deze games worden echter nog veel leuker en spannender als er een geldprijs op het spel staat. Jij en je tegenstander zetten bijvoorbeeld allebei € 1,- in en spelen een potje Poolen. De winnaar ontvangt de pot van € 2,- minus aftrek van servicekosten. 

Profiel_18510_2_090551.jpg

Spelen om geld kan sinds kort bij EazeGames, hét online eSportsplatform van Europa. EazeGames biedt meerdere mogelijkheden om geldprijzen te winnen. Van live 1-tegen-1 toernooien tot zogeheten EazeCups, waar dagelijks 50.000 spelers aan kunnen deelnemen. Voor elk type speler is er wel iets te vinden. Om deze enorme markt van casual games te bedienen zijn wij online gegaan met zowel een App voor Apple’s iOS en Google’s Android als een responsive website voor de desktop.

Onze kracht
Eén van de eerste spelers op de markt
In Europa hebben we een technologische en cumulatieve voorsprong opgebouwd, die het ons mogelijk maakt onze omzet te vergroten. Het systeem draait lekker, alles werkt soepel en is responsive. Nú is het moment om met marketing en verdere ontwikkeling van ons platform EazeGames spectaculair te laten groeien. Door onze  technologische voorsprong kunnen wij de enorme markt in Europa en daarna de rest van de wereld veroveren. Concurrenten als Skillz (USA) en Gameduell (Duitsland) bestaan al enige tijd. De concurrentie is echter ofwel gefocust op de Amerikaanse markt danwel gehinderd door een verouderd platform of wet- en regelgeving. Tevens ontwikkelen zij vaak zelf games met een groot team, waardoor kosten hoog zijn. 

EazeGames is een game changer en beter in staat dan onze concurrentie om de doelmarkt te bewerken.

White Label platform
Naast ons eigen bestaande platform, hebben wij een zogeheten White Label platform ontwikkeld, waarmee wij uitgevers van succesvolle bestaande games de mogelijkheid geven hun spelers om geld te laten spelen. Dat is een nieuw aanbod voor deze partijen. Hiermee kunnen deze uitgevers gebruik maken van de essentiële factoren om van hun game een eSport te maken met toernooien, geldcompetities en online toeschouwers. Onze diensten bestaan uit geldtoernooimanagement, stort- en opnamemogelijkheden, online game streamers, fraude- en hackpreventie en behendigheidsalgoritmes. Alles wordt door ons White Label platform verzorgd.

Laagste servicekosten
Met 15% servicekosten per gespeeld spel, zijn wij 40% voordeliger dan onze concurrenten. Hiermee kunnen wij spelers zowel een uitmuntend platform als een voordelige spelervaring bieden.

Schaalbaarheid
EazeGames is nieuw en heeft geen last van achterhaalde platformen, structuren of systemen. De website is fris, de systemen zijn modern en alles is in de cloud van Amazon opgezet. Het bedrijf is daarmee zeer schaalbaar. Vrijwel alles is online. Met een relatief klein team houden we de kosten laag. Met drie bestuurders, acht developers, één designer en één tester zijn wij krachtig en wendbaar.

Profiel_18510_2_090623.jpg

Eerlijk spelen
Eerlijk spelen staat bij ons centraal. Zo zorgen wij ervoor dat spelers aan de hand van hun behendigheid altijd een gelijkwaardige tegenstander krijgen. Om niets aan het toeval over te laten, implementeren wij uitsluitend pure behendigheidsgames. De games worden door een algoritme gehaald, zodat er geen enkel kanselement in de games aanwezig is. Dit algoritme is gebaseerd op de Wet van Kansspelen. Omdat de games 100% behendigheidgames zijn, heeft EazeGames geen kansspellicentie nodig. 

Spelen om geld moet wel leuk blijven. Met o.a. een maximum inzet van € 30,- per spel en een maandelijkse stortlimiet van € 350,- per speler zorgen wij ervoor dat een speler een beperkt bedrag per maand kan inzetten op het EazeGames platform en zo het risico voor onze spelers beperkt blijft.

Goede doelen
EazeGames heeft de ambitie om een belangrijke speler te worden op de goede doelenmarkt. Wij vinden het belangrijk bij te dragen aan het verbeteren van de maatschappij. Tien procent van onze omzet gaat naar goede doelen, die door onze spelers zijn gekozen. Hoe meer games op EazeGames worden gespeeld, hoe meer we kunnen doen om te helpen. 

Markt en strategie
Wie nog niet bekend is met de eSportsindustrie mist wat. De snel groeiende industrie bracht vorig jaar € 1.29 miljard euro op en groeit jaarlijks met gemiddeld 40% (bron: Super Data, 2017). Deze groeitrend lijkt tot op heden niet af te nemen en hiermee wordt de eSportsindustrie gestaag een lucratieve en heersende economische macht.

Europa heeft 32% van de globale eSportsmarkt in handen (bron: Newzoo, 2018) en is hiermee een ideaal startpunt voor EazeGames. Met Duitsland, Engeland, Nederland en Spanje als startpunt, leggen wij de focus op de landen met de meeste groeipotentie binnen Europa, voordat wij uitbreiden naar overige landen in Europa, de Verenigde Staten en China. Ons streven is dan ook het meest populaire eSportsplatform ter wereld te worden dat miljarden online gamers met elkaar verbindt en tegelijkertijd bij te dragen aan de samenleving.

Organisatiestructuur
In 2017 is de moedermaatschappij EazeGames Holding B.V. opgericht, die 100% aandeelhouder is van de werkmaatschappijen EazeGames B.V. en EazeGames IE B.V., dat eigenaar is van het intellectueel eigendom. 

Profiel_18510_2_093217.jpg

Jaarcijfers en prognoses 

Boekjaar
Omzet
Resultaat na belasting
Vrij beschikbare cashflow
Betaalverplichting Geldvoorelkaar.nl t.o.v. vrije cashflow
2017
€                 0,-
- €      54.000,-
-
 
2018 Q1+Q2
€          3.000,-
- €    125.000,-
-
 
Prognoses
 
 
 
 
2018
€      103.000,-
- €    465.000,-
-
 
2019 
€   1.485.000,-
  €    312.000,-
€    425.000,-
31%
2020
€   5.885.000,-
  € 2.475.000,- 
€ 2.667.000,-
  5% 
2021
€ 15.007.000,-
  € 7.737.000,-
€ 8.086.000,-
  2%

De jaarcijfers en prognoses zijn door ons opgesteld in samenwerking met mr. drs. Jason Yang MBA RV van Dutch Corporate Finance. De heer Yang zal ons bedrijf blijven begeleiden met financieel advies. Meer financiële informatie over ons bedrijf leest in de bijlage ‘Aanvullende informatie bij pitch 18510’.

Profiel_18510_2_093418.jpg

KPI's januari t/m september 2018
 
 
Nieuwe spelers
9.775
 
Aantal betalende spelers
480

Gemiddelde convesie naar een betalende speler
5,2%
(doel: 17% in jaar 3)
Gemiddelde maandelijkse winst per betalende speler
€ 3,72
 
Gemiddelde retentie bij betalende spelers
43,7%
 
Totaal bedrag ingelegd door spelers
€ 34.600,-
 
Aantal gespeelde spellen
142.000
 

Verdienmodel
Het verdienmodel is simpel. Per inzet van elk gespeeld spel komt 15% hiervan als servicekosten aan EazeGames ten deel. De winnaar van het spel verdient daarmee 85% van de totale pot. 

Inzetten op EazeGames kan tussen de € 0,50 en € 30,- per spel. 

Door te spelen op EazeGames steun je daarnaast ook nog een goed doel. Tien procent van onze omzet gaat namelijk naar goede doelen, die gekozen worden door onze spelers. 
Profiel_18510_2_090858.jpg

De Lening
Uw investering wordt ingezet om het platform en nieuwe games te ontwikkelen en marketing actief in te zetten. Na een periode van ontwikkeling in het platform voeren we de marketing nu drastisch op om de omzet te verhogen. Met statistisch geteste en bewezen marketingmethodes (zoals het inzetten van game influencers die ons platform actief gaan promoten bij hun miljoenen volgers) en marketing via Google Ads, Facebook, Instagram, Twitch en Youtube zal het volume en de omzet stijgen en wordt een uiterst winstgevende operatie neergezet én een belangrijke speler in de goede doelenmarkt gecreëerd.

Het EazeGamesplatform bestaat momenteel uit vier games. Dat is te weinig. Om onze concurrentie voor te blijven en het aantal gespeelde games (en daarmee omzet) te verhogen, breiden wij deze in hoog tempo uit. Vóór het einde jaar zullen er 10 games in de EazeGames website geïntegreerd zijn en twee in de Apple Store. Het jaar daarop breiden we dat aantal verder uit. Ook daarvoor zetten we uw investering in.

Profiel_18510_2_093835.jpg
Profiel_18510_2_093900.jpg

Investeringsbegroting

Benodigd financiering vanaf september 2018 tot beoogde moment van break-even in Q3 2019.

Bestedingsdoel
Bedrag
Ontwikkeling platform
€ 170.000,-
Games
€ 100.000,-
Marketing
€ 470.000,-
Huisvestingskosten
€   30.000,-
Algemene kosten
€   75.000,-
Financieringskosten en depotregeling
€   35.000,-
Totaal
€ 880.000,-
Af: Eigen inbreng
€ 460.000,-
Benodigd via Geldvoorelkaar.nl
€ 420.000,-

Crowdfunding!
Juist crowdfunding is een mooie manier van financieren om onze plannen te verwezenlijken. Geld is immers op vele manier voorhanden. Wij vinden het fijn om betrokken investeerders in ons avontuur mee te nemen. Het past bij ons om een digitale vorm van financiering in te zetten. Wij zijn ook benieuwd naar uw mening en hoe u tegen ons bedrijf en onze inspanningen aankijkt. Wij hopen u uiteraard ook als speler en ambassadeur van ons platform te mogen begroeten. 

Door nu de grote stap voorwaarts te maken met de geleende gelden ontwikkelen we door, maar voeren we vooral de marketing en daarmee onze inkomsten op. Uit de cashflow die daaruit vrijkomt betalen we de rente en de aflossingen van de crowdfundinglening. De twee borgstellers zijn persoonlijk zeer betrokken bij ons bedrijf en willen hun vertrouwen nog meer kracht bijzetten door met hun B.V. ieder voor de helft van het leenbedrag borg te staan. 

Toelichting van Geldvoorelkaar.nl
De lening wordt aangevraagd als Groeilening met een looptijd van 48 maanden en een bruto jaarrente van 7,0% (lees meer over uw effectieve rendement). Investeerders ontvangen tijdens de eerste 4 maanden uitsluitend rente, die aan het einde van deze aflossingsvrije periode wordt betaald. Vanaf maand 5 ontvangen investeerders maandelijks een vast bedrag, dat opgebouwd is uit een deel rente en een deel aflossing (annuïteit). 

Geldnemer is EazeGames B.V. (externe creditratings: Graydon 0,51% PD / Creditsafe 44). Medegeldnemers zijn EazeGames Holding B.V. (externe creditratings: Graydon 0,05% PD / Creditsafe 56) en EazeGames IE B.V. (externe creditratings: Graydon 0,65% PD / Creditsafe 41).

De classificatie van dit project is berekend op basis van de uit de prognoses resulterende betaalcapaciteit. In dat geval hanteert Geldvoorelkaar.nl standaard een risicoclassificatie 5 / 5s. Meer uitleg hierover leest u op de pagina Onze Werkwijze
 
Onderstaande zekerheden zijn van toepassing op deze lening.

Zekerheid (meer uitleg)
Toelichting
Depotregeling
2 annuïtaire maandtermijnen
Borgstelling
Whispering Angel B.V. (externe creditratings: 1,09% PD / Creditsafe 77). Ter hoogte van 50% van het leenbedrag voor de duur van de volledige looptijd van de lening. 
 
Mr. A.W. van der Kroef Advocaat Holding B.V. (externe creditratings: 0,25% PD / Creditsafe 88). Ter hoogte van 50% van het leenbedrag voor de duur van de volledige looptijd van de lening. 
Achterstellingsverklaring
De reeds verstrekte leningen van aandeelhouders worden achtergesteld ten opzichte van de lening van Geldvoorelkaar.nl. Tijdens de looptijd van de lening via Geldvoorelkaar.nl mag hierop alleen rente voldaan worden. 

#ShareYourAmbition
Stijn: Het concept kwam voor het eerst ter sprake bij een competitief potje pool tussen Bob en mij, waarop wij allebei € 5,- hadden ingezet. We zijn allebei fanatieke gamers, en toen Bob - na te hebben gewonnen - met enige eer de prijzenpot opstreek, kwamen wij op het idee ons voor een gametoernooi met  € 1000,- aan prijzengeld aan te melden voor het spel League of Legends. Bij het inschrijven kwamen we er al snel achter dat de aanmeldprocedure maanden zou duren en de tegenspelers een stuk beter waren dan wij. Op dat moment dachten wij: Waarom kan je niet gewoon altijd games spelen om geld?

Bob: Uit ons onderzoek naar platformen van bestaande aanbieders bleek dat er geen uitdagend platform was voor de Europese markt en ontstond al gauw het idee voor EazeGames: casual skill games met elkaar spelen met een geldinzet. Stijn en ik formuleerden toen de vijf kernwaarden van EazeGames: entertaining, competitive, engaging, trending en reliable. Dit is ons kompas waarop wij de koers bepalen.   

Vanaf het begin hebben wij ervoor gezorgd dat wij ondersteund werden door topadviseurs, die ons bijstaan met financiële, juridische, ICT, gaming en marketing knowhow. Hierdoor zijn wij in staat geweest om het EazeGamesproject zover te brengen als het nu is. Onze doelstelling om gemakkelijk online behendigheidsspelletjes te kunnen spelen, die extra uitdagend en spannend worden omdat je er geld mee kan winnen, is met het EazeGamesplatform gerealiseerd. De reacties van onze spelers zijn overweldigend positief. Wij zijn helemaal klaar voor de verdere uitrol en zijn er van overtuigd dat wij dit project tot een groot succes zullen maken.

Profiel_18510_2_090030.jpg

Incentive 
We hopen dat u net zo enthousiast zult worden over EazeGames als wij dat zijn! En dat u dat ook aan iedereen doorvertelt. Daarom hebben we voor u een aanbod bedacht, dat u laat proeven van ons avontuur. Wanneer u besluit te participeren in deze lening, dan verdient u direct een deel van uw investering terug! EazeGames biedt u namelijk per investering een speeltegoed.

Geïnvesteerd bedrag
Percentage
Speelkrediet*
Additioneel
Vanaf € 1.000,-
1,5%
€   15,-

Vanaf € 5.000,-
2,0%
€ 100,-

Vanaf € 10.000,-
2,5%
€ 250,-
Most Valuable Player Badge op EazeGames
 
 
 
Meet & Greet met de directie van EazeGames

* Naast het emailadres waarmee u een EazeGames account heeft aangemaakt, hebben wij i.v.m. de MOSS-regeling tot € 100,- speelkrediet uw naam en land nodig. Vanaf € 100,- speelkrediet hebben wij een kopie ID nodig. Speelkrediet kunt u opnemen. Liever zien we u uw tegoed vergroten door games om geld te spelen en uiteraard te winnen, om zo structureel deel te nemen in onze EazeGames venture.


Terug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragInvesteerderDatum
€ 100027710donderdag 27 september 2018
€ 100005995donderdag 27 september 2018
€ 100015933donderdag 27 september 2018
€ 100028080donderdag 27 september 2018
€ 200018641donderdag 27 september 2018
€ 100020146donderdag 27 september 2018
€ 200003497donderdag 27 september 2018
€ 1.000022146donderdag 27 september 2018
€ 1.500006522donderdag 27 september 2018
€ 500003878donderdag 27 september 2018
€ 100030745donderdag 27 september 2018
€ 100030604donderdag 27 september 2018
€ 500028060donderdag 27 september 2018
€ 500030746donderdag 27 september 2018
€ 100009551donderdag 27 september 2018
€ 500006704donderdag 27 september 2018
€ 500019930donderdag 27 september 2018
€ 500030704donderdag 27 september 2018
€ 100011914donderdag 27 september 2018
€ 100019020donderdag 27 september 2018
€ 500013794donderdag 27 september 2018
€ 100030747donderdag 27 september 2018
€ 200025320donderdag 27 september 2018
€ 200021679donderdag 27 september 2018
€ 100008301donderdag 27 september 2018
€ 1.000015162donderdag 27 september 2018
€ 500003523donderdag 27 september 2018
€ 100030372donderdag 27 september 2018
€ 100016568donderdag 27 september 2018
€ 200014303donderdag 27 september 2018
€ 100030174donderdag 27 september 2018
€ 100025698donderdag 27 september 2018
€ 2.000023684donderdag 27 september 2018
€ 500013177donderdag 27 september 2018
€ 100028125donderdag 27 september 2018
€ 500026080donderdag 27 september 2018
€ 1.000017374donderdag 27 september 2018
€ 200005466donderdag 27 september 2018
€ 100028582donderdag 27 september 2018
€ 5.000030593donderdag 27 september 2018
€ 500030751donderdag 27 september 2018
€ 500017665donderdag 27 september 2018
€ 400016071donderdag 27 september 2018
€ 100005233donderdag 27 september 2018
€ 200008605donderdag 27 september 2018
€ 500011481donderdag 27 september 2018
€ 500025284donderdag 27 september 2018
€ 5.000024579donderdag 27 september 2018
€ 500015197donderdag 27 september 2018
€ 2.000003646donderdag 27 september 2018
€ 200015595donderdag 27 september 2018
€ 1.000030755donderdag 27 september 2018
€ 200010468donderdag 27 september 2018
€ 100020030donderdag 27 september 2018
€ 2.000030686donderdag 27 september 2018
€ 1.000014898donderdag 27 september 2018
€ 200012541donderdag 27 september 2018
€ 100023718donderdag 27 september 2018
€ 300023581donderdag 27 september 2018
€ 500025569donderdag 27 september 2018
€ 500014951donderdag 27 september 2018
€ 100019959donderdag 27 september 2018
€ 200024029donderdag 27 september 2018
€ 1.500021331vrijdag 28 september 2018
€ 500017253vrijdag 28 september 2018
€ 200016278vrijdag 28 september 2018
€ 300030035vrijdag 28 september 2018
€ 600030116vrijdag 28 september 2018
€ 100006472vrijdag 28 september 2018
€ 100029389vrijdag 28 september 2018
€ 1.500010747vrijdag 28 september 2018
€ 300009372zaterdag 29 september 2018
€ 100011016zaterdag 29 september 2018
€ 1.000030771zondag 30 september 2018
€ 500005161zondag 30 september 2018
€ 100030774zondag 30 september 2018
€ 100014985maandag 1 oktober 2018
€ 100029322maandag 1 oktober 2018
€ 500006433maandag 1 oktober 2018
€ 200026700maandag 1 oktober 2018
€ 200023437maandag 1 oktober 2018
€ 1.000020449maandag 1 oktober 2018
€ 200007292maandag 1 oktober 2018
€ 1.000030785dinsdag 2 oktober 2018
€ 100010785dinsdag 2 oktober 2018
€ 200030790dinsdag 2 oktober 2018
€ 400030101dinsdag 2 oktober 2018
€ 100019147dinsdag 2 oktober 2018
€ 600005381dinsdag 2 oktober 2018
€ 800027151woensdag 3 oktober 2018
€ 100006838woensdag 3 oktober 2018
€ 100027149woensdag 3 oktober 2018
€ 1.000016693woensdag 3 oktober 2018
€ 500010042donderdag 4 oktober 2018
€ 1.000019175donderdag 4 oktober 2018
€ 2.000030806donderdag 4 oktober 2018
€ 500030807donderdag 4 oktober 2018
€ 300004929donderdag 4 oktober 2018
€ 300024631vrijdag 5 oktober 2018
€ 100013176vrijdag 5 oktober 2018
€ 500025483vrijdag 5 oktober 2018
€ 500004812vrijdag 5 oktober 2018
€ 100013461vrijdag 5 oktober 2018
€ 500025711vrijdag 5 oktober 2018
€ 200010236vrijdag 5 oktober 2018
€ 200010981vrijdag 5 oktober 2018
€ 100016464vrijdag 5 oktober 2018
€ 300021266vrijdag 5 oktober 2018
€ 1.000021061vrijdag 5 oktober 2018
€ 300026545vrijdag 5 oktober 2018
€ 1.000026107vrijdag 5 oktober 2018
€ 100025736vrijdag 5 oktober 2018
€ 100010006vrijdag 5 oktober 2018
€ 200009679vrijdag 5 oktober 2018
€ 500020365vrijdag 5 oktober 2018
€ 1.000024019vrijdag 5 oktober 2018
€ 200000506vrijdag 5 oktober 2018
€ 400003266vrijdag 5 oktober 2018
€ 500007188zaterdag 6 oktober 2018
€ 1.000020774zaterdag 6 oktober 2018
€ 500016655zaterdag 6 oktober 2018
€ 100020579zaterdag 6 oktober 2018
€ 500028944zaterdag 6 oktober 2018
€ 300021369zaterdag 6 oktober 2018
€ 1.000014065zaterdag 6 oktober 2018
€ 500016895zaterdag 6 oktober 2018
€ 100029132zaterdag 6 oktober 2018
€ 100028562zondag 7 oktober 2018
€ 200017467zondag 7 oktober 2018
€ 100026649zondag 7 oktober 2018
€ 500020495zondag 7 oktober 2018
€ 100027453zondag 7 oktober 2018
€ 300015817zondag 7 oktober 2018
€ 200013085zondag 7 oktober 2018
€ 500021750maandag 8 oktober 2018
€ 100030209maandag 8 oktober 2018
€ 1.000002912maandag 8 oktober 2018
€ 500015028dinsdag 9 oktober 2018
€ 5.000025407dinsdag 9 oktober 2018
€ 500028977dinsdag 9 oktober 2018
€ 500030861dinsdag 9 oktober 2018
€ 100014496woensdag 10 oktober 2018
€ 500023215woensdag 10 oktober 2018
€ 100021428woensdag 10 oktober 2018
€ 100028491woensdag 10 oktober 2018
€ 100012158donderdag 11 oktober 2018
€ 200025636donderdag 11 oktober 2018
€ 200015480donderdag 11 oktober 2018
€ 200022271donderdag 11 oktober 2018
€ 2.000022559donderdag 11 oktober 2018
€ 100024702donderdag 11 oktober 2018
€ 100027452donderdag 11 oktober 2018
€ 100016135donderdag 11 oktober 2018
€ 100027217donderdag 11 oktober 2018
€ 200011665vrijdag 12 oktober 2018
€ 500010505vrijdag 12 oktober 2018
€ 900015495vrijdag 12 oktober 2018
€ 500030878vrijdag 12 oktober 2018
€ 100030881vrijdag 12 oktober 2018
€ 500030882vrijdag 12 oktober 2018
€ 200021599vrijdag 12 oktober 2018
€ 200021625zaterdag 13 oktober 2018
€ 2.000004479zaterdag 13 oktober 2018
€ 200017078zondag 14 oktober 2018
€ 100023263zondag 14 oktober 2018
€ 200008679maandag 15 oktober 2018
€ 1.500009969maandag 15 oktober 2018
€ 300008485maandag 15 oktober 2018
€ 100023935maandag 15 oktober 2018
€ 200003453dinsdag 16 oktober 2018
€ 200002340dinsdag 16 oktober 2018
€ 400013208dinsdag 16 oktober 2018
€ 100004393dinsdag 16 oktober 2018
€ 100010226woensdag 17 oktober 2018
€ 2.000025571woensdag 17 oktober 2018
€ 1.000020087woensdag 17 oktober 2018
€ 300028846woensdag 17 oktober 2018
€ 500027278donderdag 18 oktober 2018
€ 2.500020730vrijdag 19 oktober 2018
€ 10.000030924vrijdag 19 oktober 2018
€ 300030910vrijdag 19 oktober 2018
€ 2.000030929vrijdag 19 oktober 2018
€ 200004991zaterdag 20 oktober 2018
€ 100020922zaterdag 20 oktober 2018
€ 500027037zaterdag 20 oktober 2018
€ 100010011zondag 21 oktober 2018
€ 100025120zondag 21 oktober 2018
€ 2.500028324zondag 21 oktober 2018
€ 500027263maandag 22 oktober 2018
€ 200030948dinsdag 23 oktober 2018
€ 200029966woensdag 24 oktober 2018
€ 100022397vrijdag 26 oktober 2018
€ 100014422vrijdag 26 oktober 2018
€ 100024193maandag 29 oktober 2018
€ 200030997maandag 29 oktober 2018
€ 1.000010347maandag 29 oktober 2018
€ 500026743maandag 29 oktober 2018
€ 1.000022532dinsdag 30 oktober 2018
€ 5.000030866dinsdag 30 oktober 2018
€ 3.000028940woensdag 31 oktober 2018
€ 500029046woensdag 31 oktober 2018
€ 500027048donderdag 1 november 2018
€ 200009801zondag 4 november 2018
€ 200028135zondag 4 november 2018
€ 500015754maandag 5 november 2018
€ 200027128dinsdag 6 november 2018
€ 1.000001386woensdag 7 november 2018
€ 40.000029776donderdag 8 november 2018
€ 100031096vrijdag 9 november 2018
€ 200026397zaterdag 10 november 2018
€ 100011219zaterdag 10 november 2018
€ 100018639zaterdag 10 november 2018
€ 200001983zaterdag 10 november 2018
€ 100004680zondag 11 november 2018
€ 100023559maandag 12 november 2018
€ 2.000027492maandag 12 november 2018
€ 200012724maandag 12 november 2018
€ 300011477dinsdag 13 november 2018
€ 2.500029486dinsdag 13 november 2018
€ 100013615dinsdag 13 november 2018
€ 200031168woensdag 14 november 2018
€ 1.000031189donderdag 15 november 2018
€ 1.000018316vrijdag 16 november 2018
€ 500003174vrijdag 16 november 2018
€ 300019461zaterdag 17 november 2018
€ 300031212zondag 18 november 2018
€ 100006794zondag 18 november 2018
€ 400031227maandag 19 november 2018
€ 200031228maandag 19 november 2018
€ 2.500031236dinsdag 20 november 2018
€ 100005041woensdag 21 november 2018
€ 2.000031244woensdag 21 november 2018
€ 300015470zaterdag 24 november 2018
€ 100031269zondag 25 november 2018
€ 1.300031274zondag 25 november 2018
€ 1.000031277maandag 26 november 2018
€ 300026072vrijdag 30 november 2018
€ 107.300024417vrijdag 30 november 2018