Nieuws
14-05-2019
Kom jij ons team versterken? Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe collega's voor de functie...
lees verder
13-05-2019
Als eerste crowdfunding platform bij € 175 miljoen De crowdfundmarkt groeit hard, met als voortr...
lees verder
09-05-2019
Gisteren verscheen een artikel in het FD, waarin werd gesteld dat crowdfundingplatformen te gunsti...
lees verder
07-05-2019
De maand mei staat bij Geldvoorelkaar.nl in het teken van vastgoedfinanciering. Zo verzorgt Edwin ...
lees verder
07-05-2019
In het onderstaande overzicht vindt u de data waarop de verzamelbetalingen plaats zullen vinden to...
lees verder
Opstart onderneming
Enforce Harderwijk
Project:
19134 Zakelijk
Leendoel:
Opstart onderneming
Classificatie:
5s
G-PD percentage:
0,04
Creditsafe score:
60
Zekerheden:
PRDRHAPN
Project is tot stand gekomen
Kredietbedrag:
€ 47.000
Geinvesteerd:
€ 47.000
Product:
Annuïteit
Rente per jaar:
8,5%
Looptijd:
48 maanden
100%
Algemeen
Branche:Gezondheid - fitness
Producten en/of diensten:Fitnessprogramma
Social media:Facebook
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe rapport.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Aanvullende informatie bij pitch 19134.pdf
Aanvraag mede mogelijk gemaakt door
 
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
Verstuur
Toelichting van de franchisegever
We leven in een wereld waarin de tijd snel gaat. Als ondernemer ben je druk. Je probeert je zakelijke en privéleven goed te balanceren. Je hebt vaak weinig tijd om goed voor jezelf te zorgen en je verliest regelmatig je focus waardoor je een schat aan tijd verliest. Krijg jij wel voor elkaar wat je wilt, of ben je vooral gewoon heel druk en behaal je niet echt resultaat? Hoeveel focus heb je echt? Vind je dat je genoeg tijd maakt voor je gezin en vrienden? Hoe fit, gezond en vitaal ben je echt?

Door te leven in deze patronen zul je nooit bereiken wat je wilt bereiken. Want heel eerlijk? Een gebrek aan resultaat is te wijten aan een niet effectieve manier van werken en leven. Door een ongezonde leefstijl verlies je focus en uiteindelijk leef je niet het leven wat belangrijk voor je is.

Dit is een tipje van de sluier zoals Enforce mensen coacht om de beste versie van zichzelf te zijn. Resultaat is een keuze. Wij weten als geen ander hoe het voelt en hoe ingewikkeld het lijkt om te veranderen. Maar het lukte ons ook, the Enforce way. Met onze High-End programma’s en events zetten we fysieke workouts, slimme voeding en krachtige coaching in om jou te helpen in control en in balans te zijn.

We helpen je om je leven en (via onze PRO programma’s) ook je business naar het volgende level te tillen. Ervaar het #enforceeffect en own your life, business, body and mind

Profiel_19134_2_135634.jpg
Profiel_19134_2_135655.jpg

Enforce is een jonge snel groeiende franchiseorganisatie met een succesvolle trainingsmethode en een focus op High-End Training & Coaching. Wij hebben momenteel tien vestigingen, waarvan 2 in eigen beheer en 8 onder franchise. De exploitatiekosten en investeringen zijn relatief laag en de opbrengsten hoog; de formule heeft bewezen dat met de juiste mindset en volledige commitment de vestigingen binnen zes maanden winstgevend draaien. Het doel van onze organisatie is om binnen twee jaar in Nederland marktleider in het High-End segment te zijn.

Verdienmodel
Leads komen naar aanleiding van in de social media doordacht ingezette en geografisch en demografisch getargette marketingcampagnes binnen via de centrale website van Enforce. Alle marketing is erop gericht awareness te creëren, zodat mensen de website gaan bezoeken. Op de website wordt urgentie gewekt door confronterende, maar aansprekende en motiverende teksten, om mensen te verleiden een gratis coachingsgesprek aan te vragen. Tijdens dit gesprek confronteren wij mensen op een positieve manier met de aspecten in hun leven waarover zij zelf niet tevreden zijn. Vervolgens wordt een pakket aangeboden dat past bij de situatie.

Wij factureren geen uurtjes en bieden geen abonnementen aan. Wij verkopen resultaat in de vorm van een High-End pakket van 90 dagen, een half jaar of een heel jaar. Er bestaat ook een 30-dagenprogramma, maar daar gaat onze voorkeur niet naar uit, omdat deze periode doorgaans te kort is om echte verandering te realiseren. De pakketten verschillen voor particulieren en ondernemers, waarbij de inhoud van de pakketten is afgestemd op de doelgroep.

Over dit project | Toelichting van de franchisenemer
Als franchisenemer van Enforce ga ik, Collin Oosthof, een Enforce-vestiging in Harderwijk opstarten. De visie van Enforce sluit goed aan op mijn eigen motivatie. Ik wil een fit en energiek lichaam, waarin ik mij thuis voel. Gezondheid en vitaliteit ervaren kan alleen als je goed voor je lichaam zorgt met gezonde voeding en voldoende beweging. Dit is niet iets wat je alleen zelf wil ervaren, maar ook anderen wil helpen ervaren. Een fit lichaam is het begin van een waardevol leven. 

Mijn plannen voor deze vestiging zijn ambitieus, maar haalbaar. Met hulp van mijn businesscoach ga ik doen wat nodig is om in het eerste jaar de vestiging Harderwijk op te bouwen, en in het tweede jaar een tweede locatie te openen en trainers in dienst te nemen. 

Ik ben een gedreven en resultaatgericht mens. Puur en authentiek met échte aandacht voor mensen: persoonlijk en betrokken, zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Vanuit mijn topsportachtergrond (ik sportte in het nationale team schermen) weet ik wat discipline is, zoals doorgaan met pijn en dealen met tegenslagen. Doorzetten is dan de enige manier, doen wat nodig is om van A naar B te gaan. Het is ongelofelijk wat deze mindset teweeg kan brengen.

Enforce Harderwijk is er niet voor iedereen, maar wel toegankelijk voor iedereen. Wij willlen werken met mensen die bereid zijn te doen wat nodig is om impact te maken op hun leven, het leven van anderen en hun business, door middel van exclusieve, High-End training en coaching. Deze 'enforcers' willen patronen doorbreken en balans zoeken om te leren wat echt belangrijk voor hen is. Zij willen het allerbeste uit het leven halen, nemen geen genoegen met minder en middelmatigheid en kiezen ervoor om te groeien. 

Deze doelgroep bestaat enerzijds uit mannen en vrouwen in de leeftijd van 25-45 jaar. Kenmerkend voor deze mensen is grote ambitie, een actief leven, weinig tijd voor zichzelf en moeite met het stellen van prioriteiten. 

Anderzijds richt ik mij op ondernemingen die een vitaliteitsprogramma in het beleidsplan van de onderneming hebben opgenomen of dat in overweging willen nemen. Deze ondernemingen hebben het besef dat kennis over voeding, stress, duurzame inzetbaarheid en fysieke en mentale fitheid een essentiële bijdrage leveren in de gezondheid van de medewerker. En bovenal, dat de onderneming net zo gezond en vitaal is als haar medewerkers. Zij willen niet alleen in actie komen wanneer het te laat is, bijvoorbeeld bij langdurige ziekte of een burn-out, maar ook preventief aan de slag gaan. Zij beseffen zich dat vitaliteit bijdraagt aan teambuilding, samenhorigheid, betrokkenheid, effectiviteit en productiviteit. 

Profiel_19134_2_135737.jpg
Profiel_19134_2_135802.jpg

In Harderwijk zijn diverse sportscholen en personal trainers. Deze ondernemingen focussen echter vrijwel altijd alleen op sport en voeding. Daarnaast werken personal trainers in de regio per uur en de sportscholen met een abonnement. Zij zijn er voor iedereen. Er zijn enkele sportscholen die zich op speciale doelgroepen focussen, zoals bijvoorbeeld Fit20 zich richt op bedrijven. Maar géén van allen richt zich op het High-End segment. 

High-End trainingen zijn er in verschillende vormen. Lees meer over Enforce FIT, Enforce PRO, Enforce RUN en Enforce CYCLE.

Profiel_19134_2_144753.jpg

Organisatiestructuur
Enforce is zoals gezegd een franchiseformule. Oprichter en franchisegever is Eric De Jong en marketingmanager is Peter Blommaert. Ik zal de vestiging Harderwijk exploiteren vanuit mijn eenmanszaak Enforce Harderwijk. Op dit moment heb ik nog geen personeel in dienst.

Prognoses Enforce Harderwijk

Boekjaar
Omzet
Resultaat voor/na belasting
Vrij beschikbare cashflow
Betaalverplichting Geldvoorelkaar.nl t.o.v. vrij beschikbare cashflow
2019
€ 121.000,-
€   73.000,-
€   29.000,-
48%
2020
€ 210.000,-
€ 120.000,-
€   76.000,-
18%
2021
€ 318.000,-
€ 168.000,-
€ 124.000,- 
11%

De prognoses zijn door de franchisegever in samenwerking met de ondernemer opgesteld. Meer financiële informatie over Enforce Harderwijk leest u in de bijlage ‘Aanvullende informatie bij pitch 019134’.

De Lening
Met deze lening wordt de vestiging Harderwijk opgestart. Er wordt hoogwaardige apparatuur gekocht om een High-End trainingslocatie te realiseren. Daarnaast wordt de locatie ‘Enforceproof’ ingericht. Tevens is een deel bestemd voor opleiding; een goede trainer en coach heeft ook constante ontwikkeling nodig. Om op de hoogte te blijven en mijn kennis te vergroten om de beste trainer van de regio te zijn, is deze opleiding essentieel. 

Investeringsbegroting

Bestedingsdoel
Bedrag
Materiaal
€ 20.000,-
Verbouwing pand
€   4.000,-
Franchise fee
€ 10.000,-
Opleidingskosten
€   5.000,-
Borg huur
€   2.000,-
Werkkapitaal
€ 12.000,-
Financieringskosten en depotregeling
€   5.000,-
Totaal
€ 58.000,-
Af: Eigen middelen
€   6.000,-
Af: Lening ouders
€   5.000,-
Benodigd via Geldvoorelkaar.nl
€ 47.000,-

Crowdfunding heeft de toekomst. Om geld te lenen of te investeren is de bank niet meer de partner om mee in zee te gaan. Daarnaast voel ik mij door Funding Options en Geldvoorelkaar.nl geholpen met mijn financieringsaanvraag, zodat deze succesvol kan worden. Deze coaching en sturing is voor mij een meerwaarde. Via de crowdfundingcampagne hoop ik ook te werken aan naamsbekendheid en ambassadeurs. Het kan zomaar zijn dat ik in contact te kom met potentiële klanten, die naast een financiële investering ook willen investeren in zichzelf.

Profiel_19134_2_140154.jpg

Collin Oosthof

Toelichting van Geldvoorelkaar.nl
De lening wordt aangevraagd als Annuïtaire lening met een looptijd van 48 maanden en een bruto jaarrente van 8,5% (lees meer over uw effectieve rendement). Investeerders ontvangen vanaf de start van de lening maandelijks een vast bedrag, dat opgebouwd is uit een deel rente en een deel aflossing.

Geldnemer is Enforce Harderwijk (externe creditratingsGraydon 0,04% PD / Creditsafe 60). Dit is de eenmanszaak van C. Oosthof (BKR score onbekend), die hiermee tekent voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé. Medegeldnemer is partner mevrouw H. Nummerdor (BKR score C - laag risico), die tekent voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé. 

De classificatie van dit project is berekend op basis van de uit de prognoses resulterende betaalcapaciteit. In dat geval hanteert Geldvoorelkaar.nl standaard een risicoclassificatie 5 / 5s. Meer uitleg hierover leest u op de pagina Onze Werkwijze

Onderstaande zekerheden zijn van toepassing op deze lening.

Zekerheid (meer uitleg)
Toelichting
Hoofdelijke aansprakelijkheid in privé
C. Oosthof (op dit moment van morele waarde)
 
H. Nummerdor (op dit moment van morele waarde)
Depotregeling
2 maandtermijnen
Positieve-Negatieve hypotheekverklaring
op de privéwoning te Ermelo, met een marktwaarde van € 275.000,- (taxatiedatum 14-2-2018). Hierop rust een eerste hypothecaire inschrijving ter hoogte van € 258.000,- met een pro resto schuld van € 254.000,-.
Pandrecht (1e recht) op
Debiteuren van alle geldnemer
 
Bankrekeningen van alle geldnemer
 
Inventaris van alle geldnemer
 
Overlijdensrisicoverzekering op het leven van de heer C. Oosthof, voor een verzekerd bedrag van € 47.000,-, annuïtair dalend in 48 maanden. 

#ShareYourAmbition
Wanneer we onszelf sterker maken in ons hele zijn en gaan doen wat nodig is, dan komen de resultaten die we echt willen bereiken. Dit zorgt niet alleen voor persoonlijke groei, maar dit versterkt ook onze omgeving en de hele maatschappij. Sport zorgt voor verbinding en hiermee wordt de wereld sterker en gelukkiger. Enforce is zich bewust van haar mogelijke bijdrage aan de maatschappij en het leven van de mensen om ons heen. Hoe meer impact we maken, hoe waardevoller het leven voor iedereen kan zijn. 

Incentive 
  • Vanaf een investering vanaf € 5.000,- mag u gratis 3 maanden deelnemen aan het Enforce PRO programma t.w.v. € 1.950,-. U krijgt persoonlijke begeleiding tijdens het trainen en coaching, waarin wij u uitdagen de strijd aan te gaan met uitstelgedrag en te beginnen met doen wat écht nodig is. Daarnaast neemt u deel aan de small group trainingen en treedt u toe tot het High-End Enforce netwerk. 
  • Vanaf een investering vanaf € 2.000,- bent u 6 maanden lang gratis lid van het Enforce netwerk en ontvangt u daarmee gratis entree op live events. Deze live events hebben steeds andere thema’s
  • Bij een investering tot € 2.000,- nodigen wij u uit voor een gratis coachingsgesprek.

Profiel_19134_2_135928.jpg


Terug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragDatum
€ 100zaterdag 8 december 2018
€ 200zaterdag 8 december 2018
€ 200zaterdag 8 december 2018
€ 200zaterdag 8 december 2018
€ 500zaterdag 8 december 2018
€ 300zaterdag 8 december 2018
€ 100zaterdag 8 december 2018
€ 300zaterdag 8 december 2018
€ 300zaterdag 8 december 2018
€ 3.000zaterdag 8 december 2018
€ 500zaterdag 8 december 2018
€ 200zaterdag 8 december 2018
€ 200zaterdag 8 december 2018
€ 200zaterdag 8 december 2018
€ 100zaterdag 8 december 2018
€ 100zaterdag 8 december 2018
€ 400zaterdag 8 december 2018
€ 300zaterdag 8 december 2018
€ 100zaterdag 8 december 2018
€ 100zaterdag 8 december 2018
€ 400zaterdag 8 december 2018
€ 1.000zaterdag 8 december 2018
€ 200zaterdag 8 december 2018
€ 1.000zaterdag 8 december 2018
€ 300zaterdag 8 december 2018
€ 100zaterdag 8 december 2018
€ 300zaterdag 8 december 2018
€ 200zondag 9 december 2018
€ 1.000zondag 9 december 2018
€ 200zondag 9 december 2018
€ 1.000zondag 9 december 2018
€ 1.000zondag 9 december 2018
€ 500zondag 9 december 2018
€ 100zondag 9 december 2018
€ 500zondag 9 december 2018
€ 2.000zondag 9 december 2018
€ 100zondag 9 december 2018
€ 500zondag 9 december 2018
€ 100zondag 9 december 2018
€ 100zondag 9 december 2018
€ 200zondag 9 december 2018
€ 100zondag 9 december 2018
€ 300zondag 9 december 2018
€ 100zondag 9 december 2018
€ 100zondag 9 december 2018
€ 200zondag 9 december 2018
€ 300zondag 9 december 2018
€ 200zondag 9 december 2018
€ 100zondag 9 december 2018
€ 200zondag 9 december 2018
€ 100zondag 9 december 2018
€ 100zondag 9 december 2018
€ 100maandag 10 december 2018
€ 100maandag 10 december 2018
€ 200maandag 10 december 2018
€ 300maandag 10 december 2018
€ 100maandag 10 december 2018
€ 100maandag 10 december 2018
€ 1.000maandag 10 december 2018
€ 100maandag 10 december 2018
€ 200maandag 10 december 2018
€ 200maandag 10 december 2018
€ 100maandag 10 december 2018
€ 200maandag 10 december 2018
€ 200maandag 10 december 2018
€ 1.000maandag 10 december 2018
€ 200maandag 10 december 2018
€ 100maandag 10 december 2018
€ 500maandag 10 december 2018
€ 1.000maandag 10 december 2018
€ 2.000maandag 10 december 2018
€ 200maandag 10 december 2018
€ 300dinsdag 11 december 2018
€ 100dinsdag 11 december 2018
€ 1.000dinsdag 11 december 2018
€ 1.000dinsdag 11 december 2018
€ 1.000dinsdag 11 december 2018
€ 500dinsdag 11 december 2018
€ 1.000dinsdag 11 december 2018
€ 500dinsdag 11 december 2018
€ 1.000dinsdag 11 december 2018
€ 100dinsdag 11 december 2018
€ 200dinsdag 11 december 2018
€ 3.000dinsdag 11 december 2018
€ 500dinsdag 11 december 2018
€ 500dinsdag 11 december 2018
€ 500dinsdag 11 december 2018
€ 200woensdag 12 december 2018
€ 1.000woensdag 12 december 2018
€ 500woensdag 12 december 2018
€ 500woensdag 12 december 2018
€ 100woensdag 12 december 2018
€ 200woensdag 12 december 2018
€ 400woensdag 12 december 2018
€ 100woensdag 12 december 2018
€ 600woensdag 12 december 2018
€ 500woensdag 12 december 2018
€ 100woensdag 12 december 2018
€ 300donderdag 13 december 2018
€ 500donderdag 13 december 2018
€ 100donderdag 13 december 2018
€ 400donderdag 13 december 2018
€ 200donderdag 13 december 2018
€ 1.200donderdag 13 december 2018
€ 100donderdag 13 december 2018
€ 100donderdag 13 december 2018
€ 100donderdag 13 december 2018
€ 700donderdag 13 december 2018