Nieuws
15-10-2019
Vorige week was Geldvoorelkaar.nl te zien op RTL Z, met een korte bedrijfsreportage. Een leuk item...
lees verder
11-10-2019
Cowdfunding voor duurzame ondernemingen Van 2016 tot en met 2018 is via crowdfunding 220 miljoen...
lees verder
09-10-2019
In de zoektocht naar financiering voor startende franchisenemers vond franchiseketen OAMKB een g...
lees verder
03-10-2019
Een vastgoedportefeuille uitbreiden, zonder te beleggen in fysiek vastgoed of in een beleggingsfon...
lees verder
Voorfinanciering voorraden
APOC Project R
Project:
19584 Zakelijk
Leendoel:
Voorfinanciering voorraden
Classificatie:
n.v.t.
G-PD percentage:
0,50
Creditsafe score:
55
Zekerheden:
PRBSNO
Project is tot stand gekomen
Kredietbedrag:
€ 2.600.000
Geinvesteerd:
€ 2.600.000
Product:
Flexlening
Rente per jaar:
7,0%
Looptijd:
24 maanden
100%
Algemeen
Branche:Luchtvaartindustrie
Producten en/of diensten:Verkoop van vliegtuigonderdelen
Social media:LinkedIn Twitter
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe rapport geldnemer.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe rapport borgsteller.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Aanvullende informatie bij pitch 19584.pdf

Aanvraag mede mogelijk gemaakt door
 
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
Verstuur
Vooraf
APOC Aviation gaat na 6 eerdere succesvolle crowdfundingcampagnes graag opnieuw de samenwerking aan met de investeerders van Geldvoorelkaar.nl. Onlangs was deze samenwerking tussen APOC en Geldvoorelkaar.nl op RTL7 te zien.

Directeur Max Lutje Wooldrik: “de samenwerking met de investeerders van Geldvoorelkaar.nl is ontstaan in 2016. Vanaf dat moment hebben de investeerders een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan het realiseren van onze groei-ambities. Maar liefst zes projecten zijn met dank aan de investeerders volgeschreven, waarbij recent ook Project J als derde project vervroegd is afgelost. Een succesvolle samenwerking, waarbij we de investeerders danken voor het vertrouwen! Deze nieuwe crowdfundingcampagne (Project R) betreft wederom een part-out project en heeft als doel om een Boeing 737-700 aan te kopen. We betrekken hierbij graag weer de investeerders van Geldvoorelkaar.nl."

Ook de vierde crowdfundingcampagne met publicatiedatum 23 december 2017 (leningnummer 17368, APOC Project L) wordt naar verwachting vervroegd afgelost. Inmiddels is circa 66% van de geplande verkoopopbrengst in Project L gerealiseerd. De komende maanden zullen de resterende onderdelen verkocht worden, waardoor vervroegde aflossing wederom mogelijk zal zijn. In de bijlage bij de pitch treft u een nadere toelichting op de status per project aan. 

Profiel_18922_2_120839.jpg

De Onderneming
APOC Aviation is een onderneming (besloten vennootschap) die zich bezighoudt met de levering van gebruikte onderdelen afkomstig uit de demontage van vliegtuigen die door (lease)maatschappijen uit de vaart zijn genomen. Zij koopt hiertoe vliegtuigen, laat deze demonteren en verkoopt vervolgens de onderdelen. Deze markt staat internationaal bekend als de aviation part-out markt. Als aanvulling op de part-out projecten heeft APOC Aviation recent een aparte lease-entiteit opgericht onder de naam APOC Leasing. APOC Leasing voorziet in de behoefte van luchtvaartmaatschappijen om onderdelen, zoals bijvoorbeeld landingsgestellen, middels een leaseconstructie flexibel in te kunnen zetten. De combinatie van part-out projecten met lease-oplossingen zorgt ervoor dat APOC haar klanten optimaal kan bedienen. Daarbij kunnen periodieke inkomsten uit part-out projecten gecombineerd worden met een continue kasstroom uit leaseprojecten. 

Businessmodel
Om tot een aankoopprijs van een uit de vaart genomen vliegtuig te komen, dient eerst een potentiële opbrengst bepaald te worden. Wij gebruiken hiervoor zelf ontwikkelde geavanceerde softwaretools die de prijs conservatief benaderen. Hierbij wordt onder andere via verschillende online databases rekening gehouden met historisch betaalde prijzen voor vliegtuigonderdelen. Belangrijke factoren hierbij zijn de vliegtuigspecificaties, zoals het type vliegtuig, de leeftijd en de staat van het vliegtuig (in verband met kwaliteit van de onderdelen). 

Na aanschaf van het vliegtuig volgt demontage. Dit onderdeel besteden wij uit aan tear-down bedrijven. Zij zijn gespecialiseerd in het demonteren van vliegtuigen en gevestigd op diverse vliegvelden wereldwijd. De periode om een vliegtuig te demonteren bedraagt ongeveer drie tot zes weken. De onderdelen worden vervolgens naar ons magazijn in Delft verzonden.

Onze afnemers zijn onder meer MRO (Maintenance, Repair and Overhaul) bedrijven, tussenhandelaren en in toenemende mate luchtvaartmaatschappijen met in-house onderhoud. Naast directe verkoop vanuit de vraag van onze klanten verkopen wij ook onderdelen via ons eigen online webportal en via publieke, internationale online databases als ILS en AeroXchange. 

Profiel_19584_2_115401.jpg

Profiel_19584_2_115415.jpg

DemontageOpslag

APOC Aviation is gestart in 2014 en opgericht door Max Lutje Wooldrik, een ondernemer in hart en nieren. Vanaf 2014 is APOC Aviation uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de internationale part-out markt. In 2018 is een jaaromzet van ruim € 15 miljoen gerealiseerd. APOC Aviation geeft voor 2019 een omzetforecast af van € 19,6 miljoen. Meer informatie treft u aan in de bijlage “Aanvullende informatie bij pitch 19584”. APOC Aviation is approved als directe toeleverancier van gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. 

Belangrijke stakeholders bij APOC Aviation zijn participatiemaatschappij Antea en een betrokken groep informal investors. Antea Participaties verstrekt risicodragend vermogen aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op jongere bedrijven met een groeipotentieel en een “track record” van enkele jaren. 

APOC Aviation financiert haar groei verder in samenwerking met investeerders van Geldvoorelkaar.nl, informal investors en ABN AMRO

De groei wordt gestimuleerd door het nog steeds groeiende aantal vluchten, met name in Azië. Zowel Airbus als Boeing hebben een grote orderportefeuille. Mede daardoor is de part-out markt sterk groeiend. Dit wordt versterkt door zowel de opkomst van low cost airlines die voor veel concurrentie zorgt, alsmede de focus van luchtvaartmaatschappijen op kostenreductie. Het verschil in de prijs van een nieuw onderdeel en een gebruikt onderdeel is fors. Vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen gebruiken inmiddels gebruikte onderdelen bij reparatie of onderhoud aan hun vloot. Een bedrijf als APOC Aviation profiteert sterk van deze trend en draagt hiermee ook bij aan de circulaire economie.

Profiel_19584_2_115228.jpg

APOC Project R
De Boeing 737-700 is wereldwijd een van de meest ingezette vliegtuigen. Vanwege dit grote volume is de vraag naar gebruikte 737-700 onderdelen altijd zeer constant. Het aan te kopen vliegtuig is het 17e toestel dat wij gaan aanschaffen. Alle voorgaande projecten draaien op of boven prognose. 

Het vliegtuig zal in maart officieel eigendom van APOC worden, waarna de demontage zo spoedig mogelijk wordt opgestart. De verkoop van de eerste onderdelen start naar verwachting in juni 2019. Naar verwachting zal in maart 2020 een aanzienlijk deel van de lening vervroegd afgelost kunnen worden. Uiterlijk maart 2021 zal naar verwachting het resterende deel van de lening afgelost worden. Wij verwachten dat ook voor dit project het break-even-point snel bereikt wordt. 

Profiel_19584_2_121129.jpg

Moedermaatschappij APOC Aviation opereert vanuit de entiteit Aircraft Part-Out Company Europe BV. Aandeelhouders van deze entiteit zijn de algemeen directeur (42,5%), Antea Participaties (30%) een groep informele investeerders (25%) en STAK APOC (2,5%). Managing Director Max Lutje Wooldrik heeft 6% van zijn aandelen verkocht aan een drietal investeerders. Met het aantrekken van deze investeerders is extra kennis en groeikapitaal gewaarborgd. Daarnaast is 2,5% van de aandelen gereserveerd voor de mogelijke participatie van medewerkers in Aircraft Part-Out Company Europe (STAK APOC). Er is in 2017 een Raad van Commissarissen geïnstalleerd bestaande uit ervaren leden met onder andere ervaring in de luchtvaartindustrie en snelgroeiende bedrijven.

Profiel_19584_2_120940.jpg

Voor de eerdere succesvolle crowdfundingcampagnes via Geldvoorelkaar.nl zijn aparte project BV’s opgericht. In deze project BV’s zijn specifieke part-out projecten ondergebracht. Deze project BV’s gaan leningen aan met bijvoorbeeld de crowd of (informele) investeerders, waarbij de zekerheden van de leningen bestaan uit een pandrecht op activa (waaronder debiteuren) van de desbetreffende project BV. APOC Aviation voert vervolgens de demontage, revisie en verkoop van onderdelen ten behoeve van de project BV’s uit. Deze structuur geeft de investeerders de zekerheden voor de specifieke projecten.

Ten aanzien van de crowdfundingcampagnes gaat het om de project BV’s E, F, J, L, N en voor dit project APOC Project R B.V. Zie bijlage bij de pitch voor extra toelichting. Naast de project BV’s is APOC Leasing B.V. opgericht als dochtermaatschappij voor de lease activiteiten van Aircraft Part-Out Company Europe B.V.

Omzetontwikkeling APOC Aviation
Ten tijde van de vorige campagne op Geldvoorelkaar.nl ging APOC Aviation uit van een omzet voor 2018 van € 10,9  miljoen. De gerealiseerde omzet over 2018 is uiteindelijk op € 15,0 miljoen uitgekomen. De verwachte omzet over 2019 bedraagt € 19,6 miljoen. De verwachte omzetstijging voor het jaar 2019 is gebaseerd op een conservatieve groei in het aantal part-out projecten en uitbreiding van het aantal leaseprojecten. Meer informatie leest u in de bijlage “Aanvullende informatie bij pitch 19584”. 

Profiel_19584_2_111703.jpg

De jaarcijfers 2018 zijn door HLB Den Hartog Accountants en Adviseurs gecontroleerd en van een goedkeurende accountantsverklaring voorzien. De prognoses zijn door ons zelf opgesteld. 
 
De Lening
De financiering zal worden aangewend voor een specifiek nieuw part-out project. Een part-out project betreft de aanschaf van een uit de vaart genomen vliegtuig, de demontage ervan, revisie van een deel van de onderdelen door een gecertificeerd revisiebedrijf en de verkoop van de onderdelen. Doorgaans duurt een dergelijk project 24 tot 36 maanden, waarbij het break-even punt doorgaans na circa 12 maanden wordt bereikt. Aan het einde van een part-out project worden de resterende onverkochte onderdelen ofwel in bulk onderhands verkocht, ofwel geveild. 
 
Het te financieren part-out project is een Boeing 737-700, genoemd Project R. Het serienummer van de betreffende Boeing 737-700 en de specifieke projectcalculatie zijn bekend bij Geldvoorelkaar.nl. Het betreft wederom een part-out project zonder vliegtuigmotoren. 

Profiel_19584_2_114943.jpg


Investeringsbegroting

Bestedingsdoel
Bedrag
Aankoop, demontage en revisie Boeing 737-700
> € 3.000.000,-
Benodigd via Geldvoorelkaar.nl
   € 2.600.000,-

Na de aankoop voeren wij de demontage, revisie en verkoop van onderdelen ten behoeve van APOC Project R B.V. uit, en ontvangen hiervoor een management fee ter grootte van 10% van de gerealiseerde omzet. Daarnaast wordt een deel van de verkoopopbrengst ingehouden voor de door de moedermaatschappij gemaakte kosten voor demontage en revisering van onderdelen. Gezamenlijk worden hiermee de exploitatiekosten t.a.v. APOC Project R gedekt. 

Aircraft Part-Out Company Europe B.V. financiert de kosten van de demontage, revisie en verkoop van de onderdelen ten behoeve van APOC Project R B.V. 

Aangezien normaliter op part-out projecten een brutomarge van 30% of meer gerealiseerd wordt, is er ook na aftrek van de management fee en overige genoemde kosten ruim voldoende capaciteit om de aflossing en verschuldigde rente terug te betalen. Er is vastgelegd dat pas nadat de projectfinanciering geheel met rente is afgelost, de resterende opbrengst van het project uitgekeerd kan worden aan moederbedrijf APOC Aviation.

Profiel_19584_2_120212.jpg

Toelichting van Geldvoorelkaar.nl
De lening wordt aangevraagd als een Flexlening met een maximale looptijd van 24 maanden en een bruto jaarrente van 7,0%. De effectieve rente wordt zichtbaar bij het doen van uw investering.

De Succesfee Investeerder bedraagt 0,4% per jaar looptijd. Deze succesfee wordt berekend over het uitstaande investeringsbedrag en wordt ingehouden op de rentebetalingen ingehouden (i.e. 0,1% per kwartaal).

Uitgangspunten van deze Flexlening zijn:
  1. Investeerders ontvangen gedurende de looptijd uitsluitend rente per kwartaal.
  2. De Geldnemer mag op ieder moment gedurende de looptijd van de lening de lening in één keer in het geheel vervroegd aflossen, waarbij aan de investeerders ten minste 8 maanden rente wordt vergoed (bijv. bij volledige aflossing na 6 maanden is de rentevergoeding 8 maanden). 
  3. Indien de lening in de eerste 12 maanden niet in zijn geheel is afgelost (zoals bepaald in punt 2), mag de Geldnemer in maand 13 minimaal € 700.000,- tot maximaal € 1.500.000,- aflossen. Vanaf deze deelaflossing wordt de rente berekend over de restschuld van de lening. 
  4. Na de eventuele deelaflossing in maand 13 mag het restant van de lening op ieder moment in één keer in zijn geheel boetevrij afgelost worden.
Geldnemer is APOC Project R B.V. (externe creditratings: Graydon 0,50% PD / Creditsafe score 55). Er is bij deze lening geen sprake van hoofdelijke aansprakelijkheid in privé.

Omdat bij deze lening geen sprake is van een reeks van rente- en aflossingsverplichtingen die betaald dienen te worden uit een continue kasstroom, wordt bij in dit geval geen classificatie toegekend (classificatie "n.v.t.").

Onderstaande zekerheden zijn van toepassing op deze lening.

Zekerheid (meer uitleg)
Toelichting
Pandrecht (eerste rang) op
Voorraden van APOC Project R B.V.
 
Debiteuren van APOC Project R B.V.
Non-ontrekkingsverklaring
Af te geven door de aandeelhouders van APOC Project R B.V. Hierin wordt vastgelegd dat er geen dividenden worden uitgekeerd of terug storting van kapitaal zal plaatsvinden, voordat de lening van Geldvoorelkaar.nl geheel is afgelost. Het is Geldnemer wel toegestaan om de vrij beschikbare cashflow uit APOC Project R B.V. aan Aircraft Part-Out Company Europe B.V en haar dochtermaatschappijen ter beschikking te stellen.
BorgstellingDoor Aircraft Part-Out Company Europe B.V. (externe creditratings: Graydon 0,79% PD / Creditsafe score 44) wordt voor de betaalverplichting van de restschuld en de overeengekomen renteverplichtingen gedurende de volledige looptijd van de lening een borgstelling afgegeven. 

#ShareYourAmbition
Max: Toen ik 21 was, startte ik mijn eerste onderneming. Dit was erg leerzaam (en voor studentenbegrippen ook zeer lucratief). Dit heb ik jarenlang met veel plezier gedaan. Sindsdien heb ik het ondernemerschap nooit meer losgelaten. Na mijn studie Small Business & Retail Management startte ik een bedrijf in telecommunicatie en tevens diverse softwareprojecten, die ik uiteindelijk verkocht heb aan concurrenten in de markt. 

De verkoop van mijn vorige bedrijf werd aangewakkerd door mijn passie voor vliegen. Sinds 2009 heb ik mijn vliegbrevet. Ik haalde zoveel lol uit het vliegen dat ik had besloten om mijn toenmalige bedrijf te verkopen om iets in de luchtvaart te gaan doen. Na een freelance-opdracht bij een bedrijf dat handelde in vliegtuigonderdelen, heb ik in augustus 2014 besloten om APOC Aviation op te zetten. 

Ik vind het werkelijk fantastisch wat ik doe: ik run een hard groeiende internationale organisatie in een sector waar ik echt van droomde om in te werken!

Profiel_18922_2_120918.jpg


Terug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragDatum
€ 1.300zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 700zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 6.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 18.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 12.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.400zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 400zaterdag 9 maart 2019
€ 25.000zaterdag 9 maart 2019
€ 700zaterdag 9 maart 2019
€ 1.200zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.200zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 400zaterdag 9 maart 2019
€ 800zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 30.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.400zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.200zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 800zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 700zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 400zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 800zaterdag 9 maart 2019
€ 50.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 800zaterdag 9 maart 2019
€ 2.700zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 800zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 400zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 600zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.400zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 7.500zaterdag 9 maart 2019
€ 400zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 6.400zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 6.600zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 39.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.700zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 15.000zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 800zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 4.500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 15.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 9.800zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 800zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 6.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.200zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 7.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 9.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 7.500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 6.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 600zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 400zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 8.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 400zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 20.000zaterdag 9 maart 2019
€ 50.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 600zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 400zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 600zaterdag 9 maart 2019
€ 8.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 20.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.700zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 50.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.200zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 4.500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.100zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 800zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 700zaterdag 9 maart 2019
€ 1.100zaterdag 9 maart 2019
€ 1.100zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.200zaterdag 9 maart 2019
€ 800zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 700zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 7.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 8.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.200zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 7.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 7.500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 3.500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 7.500zaterdag 9 maart 2019
€ 600zaterdag 9 maart 2019
€ 5.500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 400zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.300zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 8.000zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 7.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 8.000zaterdag 9 maart 2019
€ 15.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 600zaterdag 9 maart 2019
€ 2.100zaterdag 9 maart 2019
€ 20.000zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 700zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 15.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 7.500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 600zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 3.500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 800zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 700zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 7.500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 6.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 13.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 15.000zaterdag 9 maart 2019
€ 600zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 700zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.900zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 400zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 6.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 700zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 800zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 800zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 60.000zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 7.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 7.500zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 6.000zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 700zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 3.900zaterdag 9 maart 2019
€ 7.500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 7.500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 40.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 4.000zaterdag 9 maart 2019
€ 700zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 17.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 400zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 400zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 15.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.500zaterdag 9 maart 2019
€ 3.500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 800zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 25.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 400zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 4.900zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 800zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 300zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 20.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 6.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 5.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 3.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 7.500zaterdag 9 maart 2019
€ 2.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 6.000zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 5.700zaterdag 9 maart 2019
€ 200zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 10.000zaterdag 9 maart 2019
€ 100zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 6.000zaterdag 9 maart 2019
€ 400zaterdag 9 maart 2019
€ 500zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 700zaterdag 9 maart 2019
€ 1.400zaterdag 9 maart 2019
€ 1.000zaterdag 9 maart 2019
€ 2.200zaterdag 9 maart 2019
€ 400zaterdag 9 maart 2019
€ 2.500maandag 11 maart 2019
€ 20.000donderdag 21 maart 2019
€ 2.500donderdag 21 maart 2019
€ 1.000donderdag 21 maart 2019
€ 2.000donderdag 21 maart 2019
€ 3.000donderdag 21 maart 2019
€ 1.000donderdag 21 maart 2019
€ 200donderdag 21 maart 2019
€ 200vrijdag 5 april 2019