Nieuws
19-07-2019
Vorige week was er een technische storing in ons betaalsysteem, waardoor de verzamelbetalingen di...
lees verder
19-07-2019
Vandaag op Vastgoedjournaal.nl  (19-7-2019) Vastgoed financieren zonder tussenkomst van de b...
lees verder
15-07-2019
Gaat u op vakantie of op reis of is er een andere reden waardoor u het betalingsverzoek van uw inv...
lees verder
12-07-2019
... en u kunt hem lezen via deze link. ...
lees verder
11-07-2019
Hoe verloopt het incassotraject van Geldvoorelkaar.nl? Hans Flanderijn en Jules Bhaggoe van Fland...
lees verder
Financiering werkkapitaal
Interstijl Projectontwerp & Realisatie
Project:
19619 Zakelijk
Leendoel:
Financiering werkkapitaal
Classificatie:
5
G-PD percentage:
0,47
Creditsafe score:
38
Zekerheden:
PRDRBSHA
Project is tot stand gekomen
Kredietbedrag:
€ 63.000
Geinvesteerd:
€ 63.000
Product:
Annuïteit
Rente per jaar:
8,5%
Looptijd:
48 maanden
100%
Algemeen
Branche:Interieur
Producten en/of diensten:Interieurontwerp en projectinrichting
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe rapport.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Aanvullende informatie bij pitch 19619.pdf
Aanvraag mede mogelijk gemaakt door
 
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
Verstuur
De Onderneming
Interstijl is een onafhankelijk interieurontwerp- en adviesbureau gericht op advies, ontwerp en realisatie van verbouwingen voor de zakelijke markt. 

Wij ontwerpen interieurs, van een 3-D interieurontwerp op papier tot aan de realisatie van een complete inrichting en aankleding. Op basis van de wensen van de opdrachtgever gaan wij aan de slag met het creëren van een passend interieurontwerp. We besteden hierbij veel aandacht aan een goede functionele indeling en de gewenste sfeer in de ruimte. Ook voegen we unieke elementen aan het ontwerp toe, doordat we met bijzondere materialen werken.

Interstijl biedt de volgende diensten:
  • Het creëren van 3D-interieurontwerpen, waarmee we onze plannen en oplossingen duidelijk visualiseren voor de opdrachtgever. 
  • Het begeleiden en realiseren van nieuwbouwprojecten, in samenwerking met partijen die hun expertise en vakmanschap hebben bewezen.
  • Het leveren van complete interieurs met aankleding. 
Een voordeel is mijn ervaring in deze branche, zowel vanuit een eerdere functie in het exportmanagement van decoratief glaswerk als vanuit mijn vorige bedrijf, Puur Interieur. Bij Puur Interieur had ik de pech dat mijn grootste klant failliet ging, waardoor ik met een grote schadepost bleef zitten. Door hard werken heb ik alles gelukkig netjes terug kunnen betalen. Nadat dit was afgerond wilde ik via Interstijl met een schone lei beginnen.

En dat heeft gewerkt, want sinds de oprichting in december 2018 maakte Interstijl een vliegende start. Onze orderportefeuille voor 2019 is erg goed gevuld en zelfs voor 2020 hebben we al een flink aantal opdrachten. Dat we snel groeien merken we ook aan het type opdrachten. Wij zijn nu bijvoorbeeld bezig met de inrichting van een groot eventcentrum, een grote klus waarbij de uitstraling en materialen van niveau zijn. 

Profiel_19619_2_131441.jpg

3D-interieurontwerp eventcentrum

Onderscheidende kenmerken
Van ontwerp naar uitvoering en aansturing: wij bieden als een van de weinige interieurontwerp- en adviesbureaus een totaalpakket. Daarnaast werken wij met sterken merken en unieke materialen, waarvoor we regelmatig beurzen afstruinen. Ook hebben wij praktische kennis in huis, waarvan de klant profiteert; denk bijvoorbeeld aan regelgeving met betrekking tot de brandwerendheid van materialen. Een laatste USP is onze flexibiliteit; wij handelen en regelen zaken sneller dan veel van onze collega’s. 

Na een oriënterend gesprek wordt met opdrachtgevers afgestemd in welke fases van de uitvoer van een project Interstijl ingeschakeld wordt: 
  • Fase 1: Plan van eisen opstellen, ruimte inmeten, voorlopig interieur ontwerpen, 3-D visualisatie en mood board
  • Fase 2: Gedetailleerde uitwerking van het plan, inventarisatie van sloop- en bouwwerkzaamheden, detailtekeningen, offertes van onderaannemers 
  • Fase 3: Aansturing van uitvoerende partijen, bewaking van tijdsplanning en budget
Vanwege de totaliteit van ons aanbod ervaren wij weinig concurrentie van andere bureaus. Hoewel wij een vrij klein bedrijf zijn, kunnen we door ons ZZP-netwerk grote opdrachten aan. Wat helpt is dat we in verschillende branches actief zijn, waardoor onze portefeuille continu goed gevuld is. Een bijkomend voordeel is dat nieuwe klanten ons sneller vinden, juist doordat wij in verschillende branches werken.

Profiel_19619_2_085919.jpg

Realisatie eventcentrum

Organisatiestructuur  
Interstijl is een besloten vennootschap, waarvan ik, Gurgen Yangüc, de eigenaar ben. Op dit moment heb ik één vaste interieurontwerper in dienst. Verder werk ik op projectbasis met ZZP-ers en onderaannemers.

Prognoses 
Interstijl is nu al een goed draaiend bedrijf met prima marges. De gefactureerde omzet in Q1 2019 bedraagt € 142.000,-. De opbrengsten van onze projecten zijn ruim voldoende om aan de betaalverplichtingen te voldoen, en deze gelden komen ook direct vrij wanneer we onze projecten opleveren. Met onze reeds goedgevulde portefeuille zijn de prognoses zeer positief.

BoekjaarOmzetResultaat na belastingVrij beschikbare cashflowBetaalverplichting Geldvoorelkaar.nl t.o.v. vrij beschikbare cashflow
2019€ 554.000,-€ 33.000,-€ 51.000,-36%
2020€ 610.000,-€ 38.000,-€ 56.000,-33%
2021€ 640.000,-€ 44.000,-€ 61.000,- 30%

De prognoses zijn opgesteld door mijn boekhouder (naam bekend bij Geldvoorelkaar.nl). Meer financiële informatie over mijn bedrijf leest u in de bijlage ‘Aanvullende informatie bij pitch 019619’.

De Lening
Met de lening willen wij een twee investeringen realiseren. Ten eerste willen wij onze 3D-technieken verder uitbouwen, zodat we klanten een beter beeld geven van wat ze kunnen verwachten. Het gaat om computers met VR-software, zodat klanten virtueel door de ruimte kunnen lopen, en een plotter waarmee we presentaties en mood boards kunnen printen op A0-formaat.

Ten tweede willen wij specialistische boor- en freesmachines aanschaffen, zodat wij bepaalde werkzaamheden zelf kunnen uitvoeren. Momenteel zijn we afhankelijk van externe partijen, die het vaak erg druk hebben. Hierdoor staan projecten onnodig stil, wat erg kostbaar is. Door zelf boor- en freesmachines aan te schaffen loopt ons werk sneller door.

Een deel van de financiering wordt gebruikt voor het aanvullen van de cashflow, nodig voor de ondersteuning van onze snelle groei.

Investeringsbegroting

Bestedingsdoel
Bedrag
Computers en plotter
€   15.000,-
Boor- en freesmachines
€   60.000,-
Werkkapitaal
€   21.000,-
Financieringskosten en depotregeling
€     6.000,-
Totaal
€ 102.000,-
Af: Eigen middelen€   39.000,-
Benodigd via Geldvoorelkaar.nl 
€   63.000,-

Enerzijds kiezen wij crowdfunding vanwege een praktische reden: banken zijn nu eenmaal vrij terughoudend als het om jonge bedrijven gaat, zelfs als je hard groeit. Anderzijds zien wij crowdfunding ook als iets heel positiefs: Geldvoorelkaar.nl is een veelgebruikt platform, waardoor ons bedrijf meer exposure krijgt. Het wordt een onderdeel van ons netwerk. Wij zouden het leuk vinden als wij vanuit Interstijl iets voor de investeerders kunnen betekenen. 

Profiel_19619_2_090110.jpg
Profiel_19619_2_090324.jpg

Realisatie interieur Grieks restaurant

Toelichting van Geldvoorelkaar.nl
De lening wordt aangevraagd als Annuïtaire lening met een looptijd van 48 maanden en een bruto jaarrente van 8,5% (lees meer over uw effectieve rendement). Investeerders ontvangen vanaf de start van de lening maandelijks een vast bedrag, dat opgebouwd is uit een deel rente en een deel aflossing.

Bepalingen omtrent vervroegde aflossing: standaard (zie productpagina)

Geldnemer is Interstijl B.V. (externe creditratingsGraydon 0,47% PD/ Creditsafe score 38). Medegeldnemer is de DGA van Interstijl B.V. de heer G. Yangüc (BKR score D - laag risico), die tekent voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé. 

De classificatie van dit project is berekend op basis van de uit de prognoses resulterende betaalcapaciteit. In dat geval hanteert Geldvoorelkaar.nl standaard een risicoclassificatie 5 / 5s. Geldvoorelkaar.nl heeft dit project niet als starter (5s) geclassificeerd, omdat de ondernemer al jarenlange ervaring heeft in de branche. Meer uitleg over de risicoclassificaties leest u op de pagina Onze Werkwijze

Onderstaande zekerheden zijn van toepassing op deze lening.

Zekerheid (meer uitleg)
Toelichting
Hoofdelijke aansprakelijkheid in privé
G. Yangüc (op dit moment van morele waarde)
Borgstelling
Een particuliere borgstelling van de partner M. Numansen ten bedrage van € 30.000,- voor de volledige looptijd van de lening. (Deze borgstelling is op dit moment van materiële waarde)
Depotregeling
2 maandtermijnen
Pandrecht (1e rang) op
Debiteuren van de geldnemer
 
Bedrijfsinventaris van de geldnemer
 Bankrekeningen van de geldnemer
 
Overlijdensrisicoverzekering op het leven van G. Yangüc, voor een verzekerd bedrag van € 63.000,-, annuïtair dalend in 48 maanden.

De heer G. Yanguc heeft op jonge leeftijd een café geexploiteerd. Vanuit de gemeente mocht hij in verband met geluidshinder geen feesten meer organiseren wat mede de oorzaak was van een faillissement. Hierdoor heeft hij in 2001 korte tijd in de WSNP gezeten, welke na een crediteurenakkoord is beëindigd.

#ShareYourAmbition
Het werk dat we bij Interstijl doen is prachtig. We halen veel voldoening uit de glimlach van onze klanten wanneer we een project afronden. Daarnaast is het leuk altijd met nieuwe materialen en mooie spullen bezig te zijn. Graag zorgen we ervoor dat Interstijl in de toekomst een mooi, bekend bedrijf wordt in de regio. We willen rustig uitbreiden, met een klein personeelsbestand dat mooie projecten wegzet.

Incentive 
  • Bij een investering vanaf € 500,- ontvangt u een vrijblijvend kleuradvies. 
  • Bij een investering vanaf € 5.000,- ontvangt u een kosteloos advies met ontwerp, t.w.v. € 1.250,-. 
Profiel_19619_2_090749.jpg


Terug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragDatum
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 300vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 300vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 2.000vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 300vrijdag 17 mei 2019
€ 1.000vrijdag 17 mei 2019
€ 400vrijdag 17 mei 2019
€ 400vrijdag 17 mei 2019
€ 400vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 2.000vrijdag 17 mei 2019
€ 300vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 1.000vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 1.000vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 2.500vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 1.500vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 300vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 300vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 1.000vrijdag 17 mei 2019
€ 600vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 1.000vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 300vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 300vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 1.000vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 4.000vrijdag 17 mei 2019
€ 400vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 1.500vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 300vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 400vrijdag 17 mei 2019
€ 300vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 700vrijdag 17 mei 2019
€ 1.000vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 1.000vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 800vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 300vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 1.000vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 1.000vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 1.000vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 400vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 1.000vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 400vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 300vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 1.000vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 300vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 1.000vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 1.000vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 500vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019
€ 100vrijdag 17 mei 2019
€ 200vrijdag 17 mei 2019