Nieuws
01-08-2019
Crowdfunder helpt bedrijf verder Jan Kas, Reformatorisch Dagblad, 31-7-2019 - themartikel in de s...
lees verder
29-07-2019
Redactionele opmerking Geldvoorelkaar.nl: In het FD stond deze week een artikel over Rik Breur, de...
lees verder
26-07-2019
Vandaag, vrijdag 26 juli, is Geldvoorelkaar.nl telefonisch bereikbaar tot 16:00 uur. Na die tijd z...
lees verder
19-07-2019
Nais Brands zomercollectie 2020 zeer goed ontvangen Bericht van de ondernemers: Op de vakbeurs '...
lees verder
19-07-2019
Vandaag op Vastgoedjournaal.nl  (19-7-2019) Vastgoed financieren zonder tussenkomst van de b...
lees verder
Financiering werkkapitaal
HomEvap Luchtbevochtigers
Project:
19654 Zakelijk
Leendoel:
Financiering werkkapitaal
Classificatie:
5s
G-PD percentage:
3,56
Creditsafe score:
38
Zekerheden:
HYPRDRHAPNNH
Project is tot stand gekomen
Kredietbedrag:
€ 151.400
Geinvesteerd:
€ 151.400
Product:
Annuïteit
Rente per jaar:
8,0%
Looptijd:
48 maanden
100%
Algemeen
Branche:Klimaatcontrole 
Producten en/of diensten:HomEvap Luchtbevochtigers en koelers
Social media:Facebook  Twitter  LinkedIn
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe rapport.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Aanvullende informatie bij pitch 19654.pdf
Aanvraag mede mogelijk gemaakt door
 
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
Verstuur
De Onderneming

Investeer in de ontwikkeling van een gezonder leefklimaat

In Nederland is het slecht gesteld met de luchtvochtigheid van het gemiddelde huishouden of werkplek. Te droge lucht is niet gezond. Hierdoor ervaren duizenden mensen onnodig lichamelijke klachten, waaronder droge ogen, geïrriteerde luchtwegen of een jeukende huid. Daarnaast is droge lucht nadelig voor houten vloeren, muziekinstrumenten en kunst.

Wij zijn HomEvap: wij bedenken, ontwikkelen en produceren innovatieve luchtbevochtigers en koelers, die het leven van veel mensen een stuk aangenamer kunnen maken en zorgen voor een gezondere leef- en werkomgeving. Mensen die bijvoorbeeld last hebben van Astma of COPD. Onze producten worden direct aangesloten op warmte-terugwin-systemen (WTW-systemen), waardoor ze volledig automatisch werken. 

Onze missie
Wij verkopen comfort, gezondheid en een optimaal woon- en werkklimaat, dat is wat we belangrijk vinden. Onze producten ondersteunen dit. De HomEvap luchtbevochtigers en koelers:
 • Verbeteren de luchtkwaliteit
 • Zijn eenvoudig en veilig te installeren en te bedienen  
 • Zijn energiezuinig 
 • Zijn onderhoudsvriendelijk: de HomEvap hoeft niet handmatig bijgevuld of geleegd te worden, maar is aangesloten op het waterleidingnetwerk en de riolering
 • Zijn volledig automatisch bestuurd
 • Zijn geruisloos
 • Zijn geschikt voor elk centraal ventilatiesysteem
Uit onderzoek van de Harvard University is gebleken dat een gezond leefklimaat binnen gebouwen gecreëerd wordt door ventilatie, verlichting, geluid, waterkwaliteit, algehele veiligheid, luchtkwaliteit, luchtbevochtiging, stof en thermisch comfort. HomEvap producten beantwoorden maar liefst 5 van deze vereisten! 

Profiel_19654_2_114853.jpg

Onze oplossingen
Onze producten beantwoorden de marktvraag naar compacte, automatische oplossingen tegen verdroging door WTW-ventilatiesystemen. Een WTW-installatie draagt de warmte van de afgezogen binnenlucht over aan verse, niet opgewarmde buitenlucht, zodat deze verwarmd ingeblazen wordt in een gebouw. Een WTW-installatie bespaart aanzienlijk op de energiekosten, maar de opgewarmde frisse lucht is in de winter te droog en in de zomer te warm. Onze producten lossen dit probleem op.
 • De HomEvap Bevochtiger is een veilige en energiezuinige luchtbevochtiger. De werking is gebaseerd op het natuurlijk proces van waterverdamping. De bevochtiger is gegarandeerd veilig door een Legiosafe waterfiter. De ingebouwde heater verhoogt de capaciteit als dat nodig is. De bevochtiger is direct aan te sluiten op een WTW-installatie of te installeren tussen luchtkanalen.
 • Hebt u géén WTW? Dan is de HomEvap Direct de oplossing voor u! Dit is een stand alone bevochtiger met ventilator, die voor de luchtstroom zorgt. Het grote voordeel van de HomEvap Direct is dat deze voor meerdere toepassingen inzetbaar is; van lokale bevochtiging of koeling, tot het energiezuinig koelen van grote ruimtes. 
 • De HomEvap Combi Comfort is een innovatieve combinatie van de HomEvap Bevochtiger en een basic Koeler. De Combi Comfort heeft een controller die automatisch de luchtvochtigheid en koeling regelt. Extra verkoeling is mogelijk op echt warme dagen, door de bevochtiger te activeren naast de koeler!
 • Woningen worden tegenwoordig steeds beter geïsoleerd. Hierdoor warmen woningen in de zomer teveel op en dat is niet wenselijk. De HomEvap Koeler voorkomt oververhitting door het verdampen van vocht,  de meest energiezuinige vorm van koeling. 
De werking van alle producten is te controleren en te bedienen via een draadloos bedieningspaneel. Er zijn meerdere aansturingsmogelijkheden. 

Profiel_19654_2_111457.jpg

De HomEvap Combi Comfort

Markt
HomEvap levert aan installatiebedrijven, "OEM" klanten die onze producten Onder hun Eigen Merk verkopen, en aan groothandels als Ventilatieland.nl en Velu. Onze klanten komen niet alleen uit Nederland; we hebben een uitgebreid internationaal dealernetwerk in Duitsland, België, Polen, Litouwen, Tsjechië, Engeland, Slovenië en Zweden. Om onze dealers te ondersteunen, zijn we regelmatig aanwezig op beurzen als de Energiebeurs en de VSK Vakbeurs. Maar ook internationaal zijn we vertegenwoordigd op bijvoorbeeld de ISH Beurs, die wereldwijd wordt gezien als dé toonaangevende beurs voor het verantwoord omgaan met water en energie in gebouwen. Onze dealers ontvangen van ons een marketingpakket, met een eigen website, stand-displays, brochures, handleidingen, instructiefilms en white papers.

Concurrentie
Wij hebben innovatieve producten ontwikkeld, maar realiseren ons ook dat we niet de enige op de markt zijn. Wij onderscheiden ons ten opzichte van onze concurrenten door een scherpe prijsstelling, vakkundige installatie en een hoge automatiseringsgraad. En waar de meeste aanbieders zich beperken tot het leveren van en apparaat, begeleiden wij onze klanten vanaf het definiëren van het probleem tot de implementatie van de oplossing.

Organisatie
HomEvap is een toegankelijke organisatie met een flexibel en toegewijd team, bestaande uit jong talent en ervaren experts. Samen zetten we innovatieve concepten om in succesvolle oplossingen, door onze up-to-date technische kennis, jarenlange ervaringen, innovatiekracht en passie voor het werk.  

HomEvap B.V. is in 2015 opgericht door Judith van Dam en Bengt Cornelissen. Judith is verantwoordelijk voor onze sales en marketing, on- en offline communicatie en de uitbreiding van ons internationaal dealernetwerk. Bengt verzorgt de productontwikkeling, de inkoop, customer service, productieoptimalisatie en de financiële boekhouding. Micha Spruijtenburg en Jochem Oexman completeren het team. Micha is verantwoordelijk voor de productie, ingangscontrole en het magazijnbeheer. Jochem verzorgt de installaties, productie en de customer service.

Jaarcijfers en prognoses 
We staan aan het begin van iets moois. Onze prognoses zijn bijzonder positief doch realistisch. Door groei van de verkoop van WTW-installaties en de toenemende focus op een comfortabel en gezond binnenklimaat is de vraag groot. Het aanbod van vergelijkbare systemen is echter laag. 

BoekjaarOmzetResultaat na belastingVrij beschikbare cashflowBetaalverplichting Geldvoorelkaar.nl t.o.v. vrij beschikbare cashflow
2016€      12.000,-- €   15.000,-- €   18.000,-
2017€    240.000,-- €   21.000,-- €   34.000,-
2018 €    279.000,-- €     5.000,-- €   12.000,-
Prognoses    
2019€    659.000,-  €   35.000,-  €   68.000,-67%
2020€    725.000,-  €   49.000,-  €   83.000,-55%
2021€ 1.020.000,-  € 103.000,-  € 135.000,- 34%

De jaarcijfers zijn opgesteld door Advies - Administratie - Amersfoort B.V. De prognoses zijn opgesteld door Masters of Tax. Meer financiële informatie over ons bedrijf leest u in de bijlage ‘Aanvullende informatie bij pitch 019654’.

Profiel_19654_2_114930.jpg

De Lening
Om aan de groeiende vraag naar onze producten te kunnen voldoen en onze positie als marktleider veilig te stellen, moeten we blijven investeren. De afgelopen 12 maanden is onze gemiddelde omzet per maand met 17% toegenomen. Om deze groei te kunnen blijven faciliteren is extra werkkapitaal nodig. Hiervoor zal € 80.000,- van de lening worden aangewend. Een deel van het werkkapitaal wordt gebruikt om extra voorraad te creëren. Doordat we de afgelopen tijd hebben ingezet op het standaardiseren van de producten, kunnen we sneller produceren en daarmee ons concurrentievermogen verhogen. 

Daarnaast willen wij investeren in productontwikkeling en de uitbreiding van ons (internationale) dealernetwerk. Toetreding tot nieuwe markten binnen Europa en daarbuiten (Verenigde Staten en Canada) wordt onderzocht. De huidige lage marktpenetratie van vergelijkbare producten in Nederland zorgt voor een enorm potentieel om ons marktaandeel te kunnen vergroten. 

Investeringsbegroting

Bestedingsdoel
Bedrag
Werkkapitaal
€   80.000,-
Marketing
€   30.000,-
Aanpassingen mal behuizing
€   15.000,-
Testapparatuur€   10.000,-
Herfinanciering lening Swishfund€     7.000,-
Financieringskosten en depotregeling
€   15.000,-
Benodigd via Geldvoorelkaar.nl 
€ 157.000,-

Profiel_19654_2_123252.jpg

Het Scofield Sterling diagram laat zien hoe relatieve vochtigheid uw gezondheid 
en welzijn beïnvloedt. Een relatieve vochtigheid tussen 40% en 60% 
zorgt voor een optimaal binnenklimaat.

Toelichting van Geldvoorelkaar.nl
De lening wordt aangevraagd als Annuïtaire lening met een looptijd van 48 maanden en een bruto jaarrente van 8,0% (lees meer over uw effectieve rendement). Investeerders ontvangen vanaf de start van de lening maandelijks een vast bedrag, dat opgebouwd is uit een deel rente en een deel aflossing.

Bepalingen omtrent vervroegde aflossing: standaard (zie productpagina)

Geldnemer is HomEvap B.V. (externe creditratingsGraydon 3,56% PD/ Creditsafe score 38). 

Het verhoogde PD-percentage is te verklaren door de bedrijfsresultaten van de aanloopjaren (startdatum 9-2015), waarin veel geïnvesteerd is en weinig omzet behaald is. De huidige ontwikkelingen laten echter een groeiende trend zien, waardoor Geldvoorelkaar.nl het verhoogde risico acceptabel vindt.

Medegeldnemers zijn:
 • B.B. Cornelissen (BKR score D - laag risico), die hiermee tekent voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé
 • J.G.M. van Dam (BKR score U1 - uitsluitend een telefoonabonnement), die hiermee tekent voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé
De classificatie van dit project is berekend op basis van de uit de prognoses resulterende betaalcapaciteit. In dat geval hanteert Geldvoorelkaar.nl standaard een risicoclassificatie 5 / 5s. Meer uitleg hierover leest u op de pagina Onze Werkwijze

Onderstaande zekerheden zijn van toepassing op deze lening.

Zekerheid (meer uitleg)
Toelichting
1. Hoofdelijke aansprakelijkheid in privé
B.B. Cornelissen (op dit moment van morele waarde)
 
J.G.M. van Dam (op dit moment van morele waarde)
2. Depotregeling
2 maandtermijnen
3. Tweede Hypotheek
ten bedrage van € 85.000,- op de eigen woning van mevrouw van Dam te Nijmegen, met een marktwaarde van € 235.000,- (taxatiedatum 22-5-2019), met een eerste hypothecaire inschrijving van € 185.000,- en een restschuld op de eerste hypothecaire lening van € 157.000,-. De overwaarde bedraagt € 235.000,- minus € 157.000,- = € 78.000,-
4. Negatieve hypotheekverklaringTer aanvulling op de tweede hypotheek wordt hierin vastgelegd dat het pand niet met aanvullende hypotheekrechten verzwaard mag worden en dat binnen de eerste hypothecaire inschrijving niet aanvullend geleend mag worden.
5. Positieve-Negatieve hypotheekverklaringOp de eigen woning van de heer Cornelissen te Nijmegen, met een WOZ-waarde van € 469.000,- (peildatum 1-1-2018), met een eerste hypothecaire inschrijving van € 437.000,- en een restschuld van € 432.000,-. De overwaarde bedraagt € 469.000,- minus € 432.000,- = € 37.000,-.

Er is derhalve sprake een totale overwaarde (de twee panden tezamen) van € 115.000,-.

Hierin wordt vastgelegd dat de ondernemer (1) op eerste verzoek van Geldvoorelkaar.nl meewerkt aan het vestigen van een tweede hypotheekrecht ten bedrage van € 75.000,- (2) geen additioneel hypotheekrecht aan overige financiers verstrekt naast de bestaande hypothecaire inschrijving (3) binnen de huidige hypothecaire inschrijving niet aanvullend zal lenen. 
6. Pandrecht (1e rang) op
Twee nieuw af te sluiten Overlijdensrisicoverzekeringen op de levens van de ondernemers, elk voor een verzekerd bedrag van € 157.000,-.  
7. Pandrecht (2e rang) op
Bedrijfsinventaris van de geldnemer
 
Voorraden van de geldnemer

Debiteuren van de geldnemer

#ShareYourAmbition
Wij hebben uw hulp nodig, laten we dat vooropstellen. Onze producten kunnen de kwaliteit van leven voor veel mensen verbeteren; dat is waar wij het voor doen en dat is waar wij uw investering voor willen gebruiken. Helpt u ons in onze missie? 

Incentive
 • Bij een investering vanaf  € 200,- krijgt u 2 gratis toegangskaartjes tot het Nederlands Watermuseum in Arnhem 
 • Bij een investering vanaf  € 500,- krijgt u 1 gratis portable LegioSafe waterfilter (ter waarde van € 50,-), dat van regenwater drinkwater maakt
 • Bij een investering vanaf  € 800,- krijgt u 2 gratis toegangskaartjes voor de vt wonen&design beurs (ter waarde van € 75,-)
 • Bij een investering vanaf  € 10.000,- krijgt u gratis een HomEvap Bevochtiger geplaatst in uw woning (ter waarde van € 1.300,-)
 • Bent u reeds gebruiker van HomEvap én investeert u vanaf € 500,-, dan krijgt u één onderhoudsbeurt van ons cadeau.
Bent u geïnteresseerd geraakt in onze missie, onze innovatieve oplossingen en in onze organisatie? Neem dan contact met ons op. We vertellen u er graag meer over. 


Terug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragDatum
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 400donderdag 30 mei 2019
€ 200donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 3.000donderdag 30 mei 2019
€ 300donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 200donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 300donderdag 30 mei 2019
€ 1.000donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 200donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 200donderdag 30 mei 2019
€ 1.000donderdag 30 mei 2019
€ 200donderdag 30 mei 2019
€ 1.000donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 300donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 10.000donderdag 30 mei 2019
€ 700donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 200donderdag 30 mei 2019
€ 200donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 600donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 1.000donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 300donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 200donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 1.000donderdag 30 mei 2019
€ 5.000donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 200donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 1.700donderdag 30 mei 2019
€ 1.000donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 2.000donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 200donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 200donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 300donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 1.000donderdag 30 mei 2019
€ 200donderdag 30 mei 2019
€ 200donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 200donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 200donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 100donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 200donderdag 30 mei 2019
€ 500donderdag 30 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 500vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 1.000vrijdag 31 mei 2019
€ 300vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 300vrijdag 31 mei 2019
€ 200vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 300vrijdag 31 mei 2019
€ 300vrijdag 31 mei 2019
€ 300vrijdag 31 mei 2019
€ 1.500vrijdag 31 mei 2019
€ 500vrijdag 31 mei 2019
€ 500vrijdag 31 mei 2019
€ 200vrijdag 31 mei 2019
€ 500vrijdag 31 mei 2019
€ 200vrijdag 31 mei 2019
€ 1.000vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 200vrijdag 31 mei 2019
€ 300vrijdag 31 mei 2019
€ 2.000vrijdag 31 mei 2019
€ 200vrijdag 31 mei 2019
€ 500vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 1.000vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 200vrijdag 31 mei 2019
€ 200vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 300vrijdag 31 mei 2019
€ 200vrijdag 31 mei 2019
€ 300vrijdag 31 mei 2019
€ 200vrijdag 31 mei 2019
€ 200vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 500vrijdag 31 mei 2019
€ 500vrijdag 31 mei 2019
€ 300vrijdag 31 mei 2019
€ 1.000vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 300vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 1.000vrijdag 31 mei 2019
€ 200vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 300vrijdag 31 mei 2019
€ 300vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 100vrijdag 31 mei 2019
€ 500zaterdag 1 juni 2019
€ 100zaterdag 1 juni 2019
€ 500zaterdag 1 juni 2019
€ 200zaterdag 1 juni 2019
€ 5.000zaterdag 1 juni 2019
€ 100zaterdag 1 juni 2019
€ 200zaterdag 1 juni 2019
€ 200zaterdag 1 juni 2019
€ 500zaterdag 1 juni 2019
€ 200zaterdag 1 juni 2019
€ 500zaterdag 1 juni 2019
€ 300zaterdag 1 juni 2019
€ 100zaterdag 1 juni 2019
€ 600zaterdag 1 juni 2019
€ 100zaterdag 1 juni 2019
€ 1.000zaterdag 1 juni 2019
€ 2.000zaterdag 1 juni 2019
€ 100zaterdag 1 juni 2019
€ 300zaterdag 1 juni 2019
€ 100zaterdag 1 juni 2019
€ 500zaterdag 1 juni 2019
€ 700zondag 2 juni 2019
€ 200zondag 2 juni 2019
€ 100zondag 2 juni 2019
€ 2.500zondag 2 juni 2019
€ 100zondag 2 juni 2019
€ 500zondag 2 juni 2019
€ 500zondag 2 juni 2019
€ 100zondag 2 juni 2019
€ 500zondag 2 juni 2019
€ 100zondag 2 juni 2019
€ 200zondag 2 juni 2019
€ 100zondag 2 juni 2019
€ 500zondag 2 juni 2019
€ 100zondag 2 juni 2019
€ 300zondag 2 juni 2019
€ 500zondag 2 juni 2019
€ 200zondag 2 juni 2019
€ 500zondag 2 juni 2019
€ 100zondag 2 juni 2019
€ 200zondag 2 juni 2019
€ 100zondag 2 juni 2019
€ 200zondag 2 juni 2019
€ 200maandag 3 juni 2019
€ 400maandag 3 juni 2019
€ 500maandag 3 juni 2019
€ 500maandag 3 juni 2019
€ 600maandag 3 juni 2019
€ 200maandag 3 juni 2019
€ 100maandag 3 juni 2019
€ 200maandag 3 juni 2019
€ 300maandag 3 juni 2019
€ 500maandag 3 juni 2019
€ 500maandag 3 juni 2019
€ 100maandag 3 juni 2019
€ 1.000maandag 3 juni 2019
€ 100maandag 3 juni 2019
€ 500maandag 3 juni 2019
€ 100maandag 3 juni 2019
€ 200maandag 3 juni 2019
€ 100maandag 3 juni 2019
€ 200maandag 3 juni 2019
€ 500maandag 3 juni 2019
€ 1.000maandag 3 juni 2019
€ 200dinsdag 4 juni 2019
€ 1.000dinsdag 4 juni 2019
€ 500dinsdag 4 juni 2019
€ 400dinsdag 4 juni 2019
€ 400dinsdag 4 juni 2019
€ 400dinsdag 4 juni 2019
€ 200dinsdag 4 juni 2019
€ 1.000dinsdag 4 juni 2019
€ 200dinsdag 4 juni 2019
€ 3.000dinsdag 4 juni 2019
€ 500dinsdag 4 juni 2019
€ 300dinsdag 4 juni 2019
€ 500dinsdag 4 juni 2019
€ 100dinsdag 4 juni 2019
€ 100dinsdag 4 juni 2019
€ 500dinsdag 4 juni 2019
€ 200dinsdag 4 juni 2019
€ 200dinsdag 4 juni 2019
€ 100dinsdag 4 juni 2019
€ 400dinsdag 4 juni 2019
€ 100dinsdag 4 juni 2019
€ 500dinsdag 4 juni 2019
€ 200dinsdag 4 juni 2019
€ 100dinsdag 4 juni 2019
€ 100dinsdag 4 juni 2019
€ 200dinsdag 4 juni 2019
€ 100dinsdag 4 juni 2019
€ 1.000dinsdag 4 juni 2019
€ 100woensdag 5 juni 2019
€ 100woensdag 5 juni 2019
€ 200woensdag 5 juni 2019
€ 1.000woensdag 5 juni 2019
€ 500woensdag 5 juni 2019
€ 1.000woensdag 5 juni 2019
€ 100woensdag 5 juni 2019
€ 500woensdag 5 juni 2019
€ 100woensdag 5 juni 2019
€ 100woensdag 5 juni 2019
€ 200woensdag 5 juni 2019
€ 300woensdag 5 juni 2019
€ 500woensdag 5 juni 2019
€ 200woensdag 5 juni 2019
€ 700woensdag 5 juni 2019
€ 300woensdag 5 juni 2019
€ 4.000woensdag 5 juni 2019
€ 100woensdag 5 juni 2019
€ 1.000woensdag 5 juni 2019
€ 100woensdag 5 juni 2019
€ 100woensdag 5 juni 2019
€ 200woensdag 5 juni 2019
€ 100donderdag 6 juni 2019
€ 200donderdag 6 juni 2019
€ 500donderdag 6 juni 2019
€ 100donderdag 6 juni 2019
€ 500donderdag 6 juni 2019
€ 100donderdag 6 juni 2019
€ 100donderdag 6 juni 2019
€ 2.000donderdag 6 juni 2019
€ 1.000donderdag 6 juni 2019
€ 200donderdag 6 juni 2019
€ 200donderdag 6 juni 2019
€ 100donderdag 6 juni 2019
€ 100donderdag 6 juni 2019
€ 100vrijdag 7 juni 2019
€ 100vrijdag 7 juni 2019
€ 100vrijdag 7 juni 2019
€ 500vrijdag 7 juni 2019
€ 100vrijdag 7 juni 2019
€ 500vrijdag 7 juni 2019
€ 600vrijdag 7 juni 2019
€ 100vrijdag 7 juni 2019
€ 1.000vrijdag 7 juni 2019
€ 1.000vrijdag 7 juni 2019
€ 3.000vrijdag 7 juni 2019
€ 300vrijdag 7 juni 2019
€ 1.000vrijdag 7 juni 2019
€ 500vrijdag 7 juni 2019
€ 200vrijdag 7 juni 2019
€ 200vrijdag 7 juni 2019
€ 500vrijdag 7 juni 2019
€ 100vrijdag 7 juni 2019
€ 100vrijdag 7 juni 2019
€ 200vrijdag 7 juni 2019
€ 500vrijdag 7 juni 2019
€ 100vrijdag 7 juni 2019
€ 200vrijdag 7 juni 2019
€ 200vrijdag 7 juni 2019
€ 100vrijdag 7 juni 2019
€ 500vrijdag 7 juni 2019
€ 100vrijdag 7 juni 2019
€ 500vrijdag 7 juni 2019
€ 300vrijdag 7 juni 2019
€ 200vrijdag 7 juni 2019
€ 100vrijdag 7 juni 2019
€ 200vrijdag 7 juni 2019
€ 500zaterdag 8 juni 2019
€ 100zaterdag 8 juni 2019
€ 500zaterdag 8 juni 2019
€ 200zaterdag 8 juni 2019
€ 500zaterdag 8 juni 2019
€ 500zaterdag 8 juni 2019
€ 1.000zaterdag 8 juni 2019
€ 2.000zaterdag 8 juni 2019
€ 2.000zaterdag 8 juni 2019
€ 500zaterdag 8 juni 2019
€ 100zaterdag 8 juni 2019
€ 300zondag 9 juni 2019
€ 700zondag 9 juni 2019
€ 100zondag 9 juni 2019
€ 200zondag 9 juni 2019
€ 100zondag 9 juni 2019
€ 500zondag 9 juni 2019
€ 100zondag 9 juni 2019
€ 100woensdag 3 juli 2019