Nieuws
10-04-2019
Ervaren zakenmensen weten dat succes vaak afhangt van bepaalde synergetische voordelen die je kunt...
lees verder
05-04-2019
Op 22, 23 en 24 mei organiseert Geldvoorelkaar.nl de cursus Vastgoed financieren met crowdfunding ...
lees verder
03-04-2019
Geldvoorelkaar.nl deed onlangs mee aan de webinar 'Financing your business in the Netherlands', o....
lees verder
02-04-2019
De bank draait de kraan steeds verder dicht voor mkb-financieringen. Ook in de binnenvaartbranche ...
lees verder
Voorfinanciering voorraden
Annie de musical
Project:
19734 Zakelijk
Leendoel:
Voorfinanciering voorraden
Classificatie:
5
G-PD percentage:
0,03
Creditsafe score:
59
Zekerheden:
HYHANH
Project is volgeschreven
Kredietbedrag:
€ 400.000
Geinvesteerd:
€ 400.000
Product:
Flexlening
Rente per jaar:
6,0%
Looptijd:
18 maanden
LTV:
93%
100%
Algemeen
Branche:Theaterproductie
Producten en/of diensten:Productie van musicals
Social media:LinkedIn  Facebook  Facebook
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe rapport.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Aanvullende informatie bij pitch 19458.pdf
Aanvraag mede mogelijk gemaakt door
  
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
Verstuur
Vooraf
Deze publicatie vervangt de eerdere publicatie met het nummer 19458.

In de eerder gepubliceerde pitch is vermeld dat het woonhuis te Hoorn, met een marktwaarde van € 340.000,- (taxatiedatum 15-11-2018), vrij is van hypotheek. Dit is niet juist; op het pand rust een eerste hypothecaire inschrijving van € 240.000,-. De daaraan gekoppelde bankspaarrekening heeft een saldo van € 27.000,-, waardoor de restschuld € 213.000,- bedraagt. De overwaarde op dit pand is daarmee € 127.000,-.

Dit betekent dat Geldvoorelkaar.nl ten behoeve van de investeerders een tweede hypotheek zal vestigen op deze woning, in combinatie met een Negatieve Hypotheekverklaring, in tegenstelling tot de eerder vermelde eerste hypotheek. Met deze aanpassing is de lening nog steeds voor meer dan 100% gedekt door de hypotheekrechten. De overwaarde bedraagt € 127.000,- + € 303.000,- = € 430.000,-. Dat levert een Loan-to-Value op van 93%. 

Vanwege deze verandering in de pitch hebben wij besloten om het project met de juiste voorwaarden opnieuw te publiceren.

De Onderneming

Beleef het ontroerende verhaal van het zelfverzekerde, optimistische, roodharige weesmeisje 
Annie dat vastbesloten is haar ouders te vinden. Annie houdt zich staande na elke tegenslag 
en is zelfs in staat met de andere kinderen om de gemene Miss Hannigan om de tuin te leiden. 
Wanneer Annie de kerstvakantie mag doorbrengen bij miljardair Oliver ‘Daddy’ Warbucks, 
krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending...

Profiel_19458_2_134817.jpg

Al decennia lang verovert deze musical de harten van jong en oud met beroemde hits als It’s a hard knock life en Tomorrow. Na de succesvolle film werd de musical op Broadway bekroond met 7 Tony Awards. Deze groots opgezette Nederlandstalige musical zal vanaf begin december 2019 tot en met mei 2020 te zien zijn in alle grote theaters van Nederland en België.

De voorstelling wordt geproduceerd door Mark Vijn Theaterproducties in samenwerking met de 13 grootste theaters van Nederland, verenigd in de Theateralliantie

Mark Vijn Theaterproducties is een gerenommeerd theaterproductiebedrijf en startte in 1994 als Melody Musical Productions. Zowel grote als kleine, bekende en minder bekende musicalproducties kwamen onder leiding van producent Mark Vijn tot stand. Een kleine selectie van de 30 producties: Sweet Charity met Lone van Roosendaal, Anatevka en Chess met Henk Poort en Joke de Kruijf, die samen met Thom Hoffman en Mariska van Kolck ook te zien was in Chicago, en CopaCabana met Danny de Munk en Edwin Jonker. Laatstgenoemde zal de rol van Oliver ‘Daddy’ Warbuck vertolken in Annie.

Profiel_19458_2_134852.jpg

Wat doet een theaterproducent?
Vaak begint het productieproces met een idee van de producent. Dat kan een uniek idee zijn, waarbij volledige nieuwe voorstellingen worden ontwikkeld (Soldaat van Oranje), maar het kunnen ook musicals zijn, die zich elders hebben bewezen en naar Nederland worden gehaald (Cats of Annie). Mark Vijn Theaterproducties doet beide. Voor de musical Annie hebben wij de licentie kunnen bemachtigen voor Nederland. Dit geeft ons het exclusieve recht om de musical te mogen produceren. 

De tweede stap is het samenstellen van het juiste creatieve team. Welke regisseur en welke ontwerpers passen het beste bij de productie? Tegelijkertijd worden theaters benaderd en enthousiast gemaakt voor de op handen zijnde musical. Schouwburgen boeken de voorstelling en de tournee begint vorm te krijgen. Daarna volgen de audities en worden bekende musicalsterren benaderd voor een hoofdrol. Voor de musical Annie reageerden meer dan 1.000 kinderen en hebben daarvan 600 kinderen auditie gedaan. Uiteindelijk zullen 49 kinderen in Annie te zien zijn, waarvan 7 met een titelrol. Na een intensieve repetitieperiode van zes weken worden de eerste voorstellingen gespeeld. De première is het hoogtepunt na 2,5 jaar voorbereiding en daarna volgt de landelijke tournee. 

Het is de taak van de producent om deze processen in gang te zetten en het financiële en creatieve proces te bewaken. 

Unieke samenwerking met de grootste theaters van Nederland
Het afgelopen decennium is er ook in de theaterbranche veel veranderd. Het aanbod van grote musicalproducties is gestabiliseerd. Daardoor zijn hechtere samenwerkingen tussen theaters en producenten ontstaan. Het aanbod van musicals wordt beter afgestemd op de wensen van het publiek. Dat levert verrassende titels op, maar ook bekende shows als Evita en Annie blijven hun bestaansrecht bewijzen. 

Annie gaat op 1 december 2019 in het Chassé Theater in Breda in première en is daarna tot en met mei 2020 te zien in 12 Nederlandse theaters, die samen de Theateralliantie vormen: 

De Harmonie LeeuwardenMartiniPlaza GroningenStadsschouwburg Utrecht
Stadsschouwburg NijmegenZuiderstrandtheater Den HaagNieuwe Luxor Theater Rotterdam
Parkstad Limburg Theaters HeerlenSchouwburg Het Park HoornDe La Mar Theater Amsterdam
Zwolse Theaters ZwolleTheater Orpheus ApeldoornWilminktheater Enschede

Annie zal ook in België worden opgevoerd; de productie is voor een periode van 4 weken verkocht aan het Belgische theaterproductiebedrijf Music Hall. Om de productie voor onze Zuiderburen nog aantrekkelijker te maken, zullen in deze periode naast de rol van Annie nog twee hoofdrollen worden vertolkt door bekende Belgische musicalacteurs. 

Profiel_19458_2_134039.jpg

Marketing
Mark Vijn Theaterproducties zal samen met De Theateralliantie zorg dragen voor nationale bekendheid van de productie. De plaatselijke publiciteit, dat wil zeggen het genereren van aandacht in een straal van 30 kilometer rondom het theater, wordt door de theaters zelf verzorgd. In het spectrum van musicals die in 2019 – 2020 te zien zullen zijn neemt Annie een unieke positie in, doordat het de enige reizende musical is die gemaakt is voor de hele familie. De toegangsprijzen zijn ook daarop afgestemd.

Vanaf 21 maart start de landelijke kaartverkoop en zullen de namen van de andere hoofdrolspelers bekend worden gemaakt. Er zijn afspraken met goed bekeken tv programma’s: talkshows als Jinek en RTL Boulevard zullen regelmatig aandacht besteden aan de productie. Inmiddels hebben Tijd voor Max, relevante websites en de landelijke dagbladen al aandacht geschonken aan Annie. Het Jeugdjournaal en ZAPP zullen de jeugdige kijkers met Annie laten kennismaken. Een gedegen Social Media-campagne maakt een essentieel onderdeel uit van het hele marketingconcept. 

Prognoses 
De totale kosten voor deze productie bedragen € 2.720.000,- Deze kosten worden terugverdiend door de kaartverkoop. Annie is een musical geschikt voor de hele familie en daar is de entreeprijs ook op afgestemd. Door de prijsstelling wordt een zo breed mogelijk publiek aangesproken. 

De gezamenlijke capaciteit van alle theaters bedraagt afgerond 143.000 stoelen. Bij een gemiddelde zaalbezetting van 55% zijn alle kosten gedekt en wordt een break even cashflow bereikt. De verwachting is, gebaseerd op resultaten uit het verleden, dat er een zaalbezetting zal worden bereikt tussen de 70 en 75% waarbij geen kortingen op toegangsprijzen zijn meegerekend. De doelstelling is om tussen maart en december minimaal 100.000 stoelen te verkopen. Het Belgische Music Hall zorgt daarnaast een gegarandeerde omzet van minimaal € 465.000,-. 

Ter herinnering aan een mooie beleving is er bij een deel van het publiek altijd vraag naar een souvenirbrochure: een boek met prachtige foto’s en achtergrondverhalen. De productiekosten en opbrengsten daarvan zijn niet in de begroting opgenomen. Het is bekend dat gemiddeld 4% van de bezoekers een souvenirbrochure aanschaft. Bij het behalen van de doelstelling zal dit een aanvullend resultaat opleveren van € 35.000,- 

Meer financiële informatie over mijn eenmanszaak Mark Vijn Theaterproducties en Programmering leest u in de bijlage ‘Aanvullende informatie bij pitch 19458’.

Profiel_19458_2_134150.jpg

De Lening
De opstartkosten ad € 800.000,- worden voorgefinancierd door Mark Vijn Theaterproducties en de Theateralliantie (50/50). Door risico- en kostenspreiding, gezamenlijke marketing en vooral co-creatie zorgt deze samenwerking voor kwalitatief hoogwaardige voorstellingen. 

De lening zal worden gebruikt voor de financiering van het aandeel (50%) van de opstartkosten van Mark Vijn Theaterproducties. De gemaakte voorbereidingskosten, waaronder de aankoop van de licentie en de ontwikkeling van het concept, zijn niet meegenomen in de opstartkosten en door Mark Vijn Theaterproducties uit eigen middelen betaald.

Investeringsbegroting

Bestedingsdoel
Bedrag
Opstartkosten
€ 400.000,-
Financieringskosten en depotregeling
€   15.000,-
Totaal
€ 415.000,-
Af: Eigen middelen€   15.000,-
Benodigd via Geldvoorelkaar.nl 
€ 400.000,-

Veel mensen kennen Annie al. Crowdfunding sluit hierop aan, doordat we dit grote publiek kunnen bereiken en kunnen laten participeren. De bekendheid zal dan alleen nog maar toenemen. Daarbij vinden wij het heel erg leuk om een totaalbeleving aan bezoekers te bieden. Voorafgaand en na afloop van de voorstelling organiseren we een Meet & Greet met de cast en geven we een kijkje achter de schermen. Ook zullen we speciale Annie-workshops gaan organiseren voor kinderen, met alles erop en eraan: kostuums, pruiken, dansen en zingen in het echte decor van Annie

Profiel_19458_2_134237.jpg

Toelichting van Geldvoorelkaar.nl
De lening wordt aangevraagd als Flexlening met een looptijd van 18 maanden en een bruto jaarrente van 6,0%. De effectieve rente wordt zichtbaar bij het doen van uw investering.

De Succesfee Investeerder bedraagt 0,4% per jaar looptijd. Deze succesfee wordt berekend over het uitstaande investeringsbedrag en wordt ingehouden op de rentebetalingen ingehouden (i.e. 0,1% per kwartaal).

Uitgangspunten van deze Flexlening zijn:
  • Investeerders ontvangen gedurende de looptijd uitsluitend rente per kwartaal.
  • De Geldnemer zal na 12 maanden € 200.000,- boetevrij aflossen 
  • Overige deelaflossingen en/of vroegtijdige algehele aflossing zijn toegestaan met bijbetaling van de verschuldigde rente over de resterende looptijd, met een maximum van 10 maanden.
Geldnemer is Mark Vijn Theaterproducties en Programmering (externe creditratingsGraydon 0,03% PD/ Creditsafe score 59). Dit is de eenmanszaak van de heer M. Vijn (BKR score onbekend), die hiermee tekent voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé.

De classificatie van dit project is berekend op basis van de uit de prognoses resulterende betaalcapaciteit. In dat geval hanteert Geldvoorelkaar.nl standaard een risicoclassificatie 5 / 5s. Meer uitleg hierover leest u op de pagina Onze Werkwijze

Onderstaande zekerheden zijn van toepassing op deze lening.

Zekerheid (meer uitleg)
Toelichting
1. Hoofdelijke aansprakelijkheid in privé
M. Vijn (op dit moment van materiële waarde)
2. Tweede Hypotheekten bedrage van € 400.000,- op de eigen woning te Hoorn, met een marktwaarde van € 820.000,- (taxatiedatum 8-2-2019). Hierop rust een eerste hypothecaire inschrijving van € 840.000,-, met een huidige restschuld van € 517.000,-. De overwaarde bedraagt € 820.000,- minus € 517.000,- = € 303.000,-.
 ten bedrage van € 400.000,- op een woonhuis te Hoorn, met een marktwaarde van € 340.000,- (taxatiedatum 15-11-2018). Hierop rust een eerste hypotheciare inschrijving van € 240.000,- met een huidige restschuld van € 213.000,-. De overwaarde bedraagt € 340.000,- minus € 213.000,- = € 127.000,-.
 Samenvatting: de lening is voor meer dan 100% gedekt door de hypotheekrechten: € 303.000,- + € 127.000,- = € 430.000,- (dat is € 30.000,- meer dan de leensom bij aanvang). Dit levert een Loan-to-Value op van 93%.
3. Negatieve hypotheekverklaringter aanvulling op de tweede hypotheek op beide panden, waarin wordt vastgelegd dat het pand niet met aanvullende hypotheekrechten verzwaard mag worden en dat binnen de eerste hypothecaire inschrijving niet aanvullend geleend mag worden.

#ShareYourAmbition
Incentive 

Vanaf € 10.000,- 
Producent Mark Vijn komt op een door u uitgekozen locatie vertellen over de totstandkoming van de productie. Anekdotes, voorvallen, voor- en tegenspoed en een beetje roddel… Wat komt er bij kijken om een musical te produceren? Daarnaast ontvangt u 10 eersterangs toegangskaarten in een theater naar keuze. Mark neemt u mee backstage en na afloop praten we na en toasten we op een geslaagde avond! De gehele activiteit mag u vastleggen ter promotie van uw eigen organisatie of voor privégebruik. 

Vanaf € 5.000,- 
Unique Première Arrangement: u ontvangt 5 eersterangs toegangskaarten voor de landelijke galapremière van Annie op zondag 1 december in het Chassé Theater in Breda. U betreedt het theater over dezelfde rode loper als menig bekende Nederlander die u na afloop op het exclusieve premièrefeest zult tegenkomen. U wordt ontvangen door onze gastvrouw en na afloop ontmoet u de producent en gaat met de hoofdrolspelers op de foto. We toosten gezamenlijk met Champagne op het succes! 

Vanaf € 4.000,- 
Backstage ToegangsArrangement-4: u ontvangt 4 eersterangs kaarten voor Annie in een theater naar keuze. Voorafgaand of na afloop van de voorstelling ontvangt u een bijzondere rondleiding backstage. 

Vanaf € 2.500,- 
Backstage ToegangsArrangement-2: u ontvangt 2 eersterangs kaarten voor Annie in een theater naar keuze. Voorafgaand of na afloop van de voorstelling ontvangt u een bijzondere rondleiding backstage.

Vanaf € 1.000,- 
Bij aanschaf van twee toegangskaarten krijgt u 50% korting op het 3e en 4e kaartje. Bovendien krijgt u de souvenirbrochure cadeau. 

Vanaf € 500,-
Bij aanschaf van twee toegangskaarten krijgt u 25% korting op het 3e en 4e kaartje. Bovendien krijgt u de souvenirbrochure cadeau. 

Vanaf € 100,-
Tegen inwisseling van de voucher krijgt u de souvenirbrochure cadeau!


Terug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragDatum
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 2.500woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 2.500woensdag 20 maart 2019
€ 10.500woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 5.000woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 5.000woensdag 20 maart 2019
€ 5.000woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 2.500woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 2.500woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 900woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 5.000woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 4.000woensdag 20 maart 2019
€ 4.000woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 4.000woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 2.000woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 2.500woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 2.000woensdag 20 maart 2019
€ 700woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 2.000woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 4.000woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 5.000woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 1.500woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 10.000woensdag 20 maart 2019
€ 2.500woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 5.000woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 5.000woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 700woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 4.000woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 2.000woensdag 20 maart 2019
€ 2.500woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 4.000woensdag 20 maart 2019
€ 2.500woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 2.500woensdag 20 maart 2019
€ 2.000woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 5.000woensdag 20 maart 2019
€ 1.500woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 2.000woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 2.500woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 2.500woensdag 20 maart 2019
€ 400woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 4.000woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 10.000woensdag 20 maart 2019
€ 4.000woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 4.000woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 10.000woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 400woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 3.000woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 1.500woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 5.000woensdag 20 maart 2019
€ 4.000woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 3.000woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 2.500woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 300woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 2.500woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 4.000woensdag 20 maart 2019
€ 2.500woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 500woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 1.000woensdag 20 maart 2019
€ 200woensdag 20 maart 2019
€ 1.400woensdag 20 maart 2019
€ 100woensdag 20 maart 2019
€ 12.500donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 500donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 10.000donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 500donderdag 21 maart 2019
€ 300donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 200donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 200donderdag 21 maart 2019
€ 1.000donderdag 21 maart 2019
€ 400donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 1.000donderdag 21 maart 2019
€ 1.000donderdag 21 maart 2019
€ 1.000donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 2.500donderdag 21 maart 2019
€ 200donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 500donderdag 21 maart 2019
€ 500donderdag 21 maart 2019
€ 1.000donderdag 21 maart 2019
€ 500donderdag 21 maart 2019
€ 1.000donderdag 21 maart 2019
€ 10.000donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 500donderdag 21 maart 2019
€ 200donderdag 21 maart 2019
€ 300donderdag 21 maart 2019
€ 300donderdag 21 maart 2019
€ 700donderdag 21 maart 2019
€ 500donderdag 21 maart 2019
€ 1.000donderdag 21 maart 2019
€ 1.000donderdag 21 maart 2019
€ 1.000donderdag 21 maart 2019
€ 2.500donderdag 21 maart 2019
€ 200donderdag 21 maart 2019
€ 10.000donderdag 21 maart 2019
€ 500donderdag 21 maart 2019
€ 200donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 5.000donderdag 21 maart 2019
€ 500donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 200donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 200donderdag 21 maart 2019
€ 200donderdag 21 maart 2019
€ 500donderdag 21 maart 2019
€ 600donderdag 21 maart 2019
€ 2.500donderdag 21 maart 2019
€ 200donderdag 21 maart 2019
€ 200donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 1.100donderdag 21 maart 2019
€ 4.000donderdag 21 maart 2019
€ 300donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 200donderdag 21 maart 2019
€ 500donderdag 21 maart 2019
€ 1.000donderdag 21 maart 2019
€ 4.000donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 500donderdag 21 maart 2019
€ 100donderdag 21 maart 2019
€ 500donderdag 21 maart 2019
€ 5.000donderdag 21 maart 2019
€ 5.000donderdag 21 maart 2019
€ 1.100donderdag 21 maart 2019
€ 5.100vrijdag 22 maart 2019
€ 300vrijdag 22 maart 2019
€ 500vrijdag 22 maart 2019
€ 500vrijdag 22 maart 2019
€ 500vrijdag 22 maart 2019
€ 5.000vrijdag 22 maart 2019
€ 100vrijdag 22 maart 2019
€ 100vrijdag 22 maart 2019
€ 100vrijdag 22 maart 2019
€ 100vrijdag 22 maart 2019
€ 500vrijdag 22 maart 2019
€ 1.000vrijdag 22 maart 2019
€ 2.500vrijdag 22 maart 2019
€ 100vrijdag 22 maart 2019
€ 100vrijdag 22 maart 2019
€ 500vrijdag 22 maart 2019
€ 5.000vrijdag 22 maart 2019
€ 500vrijdag 22 maart 2019
€ 300vrijdag 22 maart 2019
€ 500vrijdag 22 maart 2019
€ 300vrijdag 22 maart 2019
€ 2.500vrijdag 22 maart 2019
€ 200vrijdag 22 maart 2019
€ 100vrijdag 22 maart 2019
€ 100vrijdag 22 maart 2019
€ 100vrijdag 22 maart 2019
€ 100vrijdag 22 maart 2019
€ 1.000vrijdag 22 maart 2019
€ 2.000vrijdag 22 maart 2019
€ 100vrijdag 22 maart 2019
€ 100vrijdag 22 maart 2019
€ 200vrijdag 22 maart 2019
€ 100vrijdag 22 maart 2019
€ 100vrijdag 22 maart 2019
€ 300vrijdag 22 maart 2019
€ 200vrijdag 22 maart 2019
€ 5.000vrijdag 22 maart 2019
€ 300vrijdag 22 maart 2019
€ 500vrijdag 22 maart 2019
€ 500vrijdag 22 maart 2019
€ 500vrijdag 22 maart 2019
€ 1.000vrijdag 22 maart 2019
€ 2.500vrijdag 22 maart 2019
€ 100vrijdag 22 maart 2019
€ 300maandag 25 maart 2019
€ 500maandag 25 maart 2019
€ 100maandag 25 maart 2019
€ 100maandag 25 maart 2019
€ 200maandag 25 maart 2019
€ 100maandag 25 maart 2019
€ 700maandag 25 maart 2019