Nieuws
11-11-2019
Vastgoedbeheer op kleine schaal: 'Wij staan 24/7 klaar voor onze huurders' Interview met Marijn e...
lees verder
05-11-2019
APOC Aviation, dat onlangs nog 3,8 miljoen euro binnen 24 uur ophaalde bij de investeerders van Ge...
lees verder
04-11-2019
Geldvoorelkaar.nl is ook dit jaar verkozen tot één van de vijf "IEX Beste Keuzes" in de categorie ...
lees verder
01-11-2019
... en u leest hem via deze link! In de nieuwsbrief leest u onder andere over Geldvoorelkaar2...
lees verder
30-10-2019
Gisteren was Geldvoorelkaar.nl aanwezig bij het congres Het beroep financieringsadviseur binnen de...
lees verder
Overig
PakuPaku Amsterdam
Project:
19963 Zakelijk
Leendoel:
Overig
Classificatie:
5s
G-PD percentage:
0,12
Creditsafe score:
50
Zekerheden:
PRDRBSHAAV
Project is tot stand gekomen
Kredietbedrag:
€ 128.000
Geinvesteerd:
€ 128.000
Product:
Annuïteit
Rente per jaar:
9,0%
Looptijd:
60 maanden
100%
Algemeen
Branche:Horeca
Producten en/of diensten:Japanese Fondue and Language Bar
Social media:Facebook
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Creditsafe rapport.pdf
Aanvullende informatie:Download Adobe Reader  Aanvullende informatie bij pitch 19963.pdf
Toelichting van de aanvrager
Uw naam
Uw E-mailadres
De naam van uw vriend
Het E-mailadres van uw vriend
Uw persoonlijke tekst (optioneel)
Verstuur
Updates
Geldvoorekaar.nl interviewde de onderneemsters over PakuPaku; lees hier meer. 

26-6-2019
De onderneemsters verhogen de rente van 8,0% naar 9,0%. Deze renteverhoging geldt voor alle investeerders in het project en heeft geen invloed op de risicoclassificatie. 

De Onderneming
PakuPaku - Japanese fondue restaurant & language bar

PakuPaku (“eten-eten”) is een uniek en gezond shared dining concept en wordt het allereerste Japanse Fondue Restaurant en Language Bar van Amsterdam, te vinden op het levendige Beukenplein in Amsterdam Oost.

Even voorstellen
Hallo! Wij zijn Prema van Wersch en Franciska van Koningsbruggen. Wij komen beiden uit het bedrijfsleven. Franciska is bedrijfsjuriste en jarenlang werkzaam geweest op de Zuidas in Amsterdam en Prema heeft een achtergrond in sales, marketing en business development bij Internationale bedrijven. 

Prema: ik heb in 2016 in Japan gewoond, waar ik manager was van The Lighthouse Bar. In deze periode heb ik alle facetten van het horecavak meegemaakt. Daarnaast heb ik daar Engelse les gegeven en geef ik Nederlandse conversatielessen aan expats in Nederland. In Japan ontdekte ik mijn liefde voor de horeca en leerde het gerecht ShabuShabu kennen. Sinds die tijd is het mijn droom om PakuPaku in Nederland op te richten. 

Franciska: ik heb al eerder het idee gehad om een horecazaak te openen, maar was de juiste zakenpartner nog niet tegengekomen. De samenwerking met Prema werkt ontzettend goed. Wij vullen elkaar geweldig aan en geloven dat onze sprankelende persoonlijkheden perfect passen in deze gastvrijheidsbranche.

Profiel_19963_2_120221.jpg

Manga-tekening van ons door Nobuyoshi Habara, 
een van dé animators van Transformers. 
Hij was een vaste gast van Prema bij The Lighthouse Bar

PakuPaku heeft reeds diverse goede publiciteit gehad op toonaangevende blogsites in de branche, zoals op deBuikCuly.nlHorecatrendsBySam en op YourlittleBlackBook. Er is echt vraag naar ons concept en mensen reageren enorm enthousiast!
Het concept
In PakuPaku zullen wij slechts 1 gerecht gaan serveren: ShabuShabu, een zeer populair gerecht in Japan. Smaakvol vlees van dubbel-doel-koeien of sappige schaaldieren en vis, zachte tofu en een grote variëteit aan paddenstoelen en groenten worden aan tafel in een Dashi (bouillon) gegaard en vervolgens in een heerlijke Ponzu of sesamsaus gedoopt. 

Al onze producten zijn puur, gezond en duurzaam. Ook komt een deel van onze groenten uit onze eigen tuin! Voor de liefhebber bieden wij ook het boterzachte Japanse Wagyu vlees aan. ShabuShabu is een zeer toegankelijk gerecht en kan eveneens goed als vegetarisch of veganistisch diner geserveerd worden. 

Doordat de gasten hun eten zelf aan tafel bereiden, is er geen chefkok nodig, waardoor er op personeelskosten bespaard kan worden. In PakuPaku zullen wij naast individuele tafels ook tafels hebben waar mensen kunnen aanschuiven. Ideaal voor als je nieuw bent in de stad, wanneer je alleen uit eten gaat of wanneer je graag nieuwe mensen wilt leren kennen.

Profiel_19963_2_095420.jpg

Wij focussen ons op bewoners uit de buurt en expats en wij presenteren ons in dat kader ook als Language Bar, waar mensen op een leuke informele manier hun Nederlands kunnen oefenen. Binnen de expat community hebben wij reeds een groot netwerk (o.a. Laughing at Potatoes en Just Landed). Wij zullen alledaagse Nederlandse zinnetjes (te gebruiken wanneer je uit eten gaat of wanneer je net iemand leert kennen) opnemen in de zaak, bijvoorbeeld op placemats of de menukaart. Daarnaast organiseren wij Nederlandstalige PubQuizes en Nederlandse Karaoke avonden. Onze service zal in eerste instantie in het Nederlands gebeuren tenzij mensen echt aangeven dit anders te willen hebben. 

Doordat wij zelf veel gereisd hebben en een periode in het buitenland hebben gewoond, weten we hoe belangrijk het is om een plek te hebben waar je je thuis voelt en waar je een netwerk op kunt bouwen. Het contact met lokale mensen is misschien nog wel belangrijker om je echt geïntegreerd te voelen. Dit hopen we met PakuPaku te creëren. 

Locatie
Op het Beukenplein bevinden zich bijna alleen maar horecazaken: een pizzeria, een Thais restaurant, eetcafé's, een rotisserie, een Ethiopisch restaurant, koffiezaken en een ijssalon. Ons pand heeft een prachtig groot terras met veel zon. 

Profiel_19963_2_131335.jpg
Profiel_19963_2_144500.jpg

Beukenplein, Amsterdam

ShabuShabu is in Japan een echt family dining gerecht. Wij richten ons niet per sé op families, maar wel op een informeel samenzijn, met de nadruk op de ontmoeting met anderen. In eerste instantie gaan wij uitsluitend in de avonduren en de weekenden open. De mogelijkheden om ook lunches te serveren in de vorm van PakuPaku Bowls en broodjes zijn wij aan het onderzoeken. 

Prognoses 

BoekjaarOmzetResultaat voor belastingVrij beschikbare cashflowBetaalverplichting Geldvoorelkaar.nl t.o.v. vrij beschikbare cashflow
Jaar 1€ 373.000,-€ 143.000,-€ 128.000,-43%
Jaar 2€ 505.000,-€ 257.000,-€ 208.000,-21%
Jaar 3€ 505.000,-€ 260.000,-€ 210.000,- 21%

De prognoses zijn getoetst door Arthur Natanov. Meer financiële informatie over ons bedrijf leest u in de bijlage ‘Aanvullende informatie bij pitch 019963’.

Organisatie
PakuPaku start als eenmanszaak van Prema van Wersch. Franciska is in een later stadium van de voorbereidingen van PakuPaku betrokken geraakt, en zal haar andere werkzaamheden ook aanhouden. Daarom is zij vooralsnog geen mede-eigenaar. Wij zijn beiden actief op de werkvloer en zullen daarnaast nog 1.5 FTE nodig hebben. Indien wij door de week ook lunch gaan draaien (nu nog niet meegenomen in de prognoses), zullen we wellicht een extra persoon in dienst nemen. 

Profiel_19963_2_120445.jpg

De Lening
De lening wordt gebruikt voor de overname van het horecabedrijf wat nu op de locatie gevestigd is, waarmee wij overdraagbare vergunningen, huurdersbelang en een deel van de inventaris kopen. Verder gebruiken wij de lening voor aanschaf van aanvullende nieuwe inventaris, verbouwing, inkoop en overige opstartkosten. 

Investeringsbegroting

Bestedingsdoel
Bedrag
Overname
€   85.000,-
Nieuwe inventaris
€   18.000,-
Verbouwing
€   10.000,-
Voorfinanciering BTW en huur€   12.000,- 
Voorraden€     7.000,- 
Werkkapitaal€   20.000,-
Financieringskosten en depotregeling
€   15.000,-
Totaal
€ 167.000,-
Af: Eigen middelen + Kickstarter campagne€   16.000,-
Af: Achtergestelde leningen* 
€   20.000,-
Benodigd via Geldvoorelkaar.nl 
€ 131.000,-

* De achtergestelde leningen betreffen 2 leningen van € 10.000,- uit onze familie- en vriendenkring, waarop tijdens de looptijd van de lening van Geldvoorelkaar.nl alleen rente betaald zal worden. 

Wij hebben reeds een succesvolle Kickstarter campagne gevoerd, waar we erg blij mee zijn! Het was voor het eerst dat wij zelf zo’n campagne hebben opgezet en het was erg leuk en leerzaam. Het is heel erg leuk om te zien hoe enthousiast mensen reageren! Vooral verrassend was het aantal toezeggingen van voor ons onbekende mensen, die via social media of via de publiciteit die wij gekregen hebben bij ons terecht zijn gekomen. Ons doelbedrag van € 7.500,- hebben wij ruimschoots overschreden!

Wij denken dat crowdfunding een mooie tool is om een achterban te creëren en op deze manier alvast gasten met ons kennis te laten maken en aan ons te binden. Wij geloven dat ons concept zich zeer goed leent voor crowdfunding, omdat het een sociaal concept is dat mensen door middel van eten en drinken met elkaar verbindt. 

Profiel_19963_2_101328.jpg

Eén van onze try-outs

Toelichting van Geldvoorelkaar.nl
De lening wordt aangevraagd als Annuïtaire Lening met een looptijd van 60 maanden en een bruto jaarrente van 9,0% (lees meer over uw effectieve rendement). Investeerders ontvangen vanaf de start van de lening maandelijks een vast bedrag, dat opgebouwd is uit een deel rente en een deel aflossing.

Bepalingen omtrent vervroegde aflossing: standaard (zie productpagina)

Geldnemer is PakuPaku (externe creditratingsGraydon 0,12% PD/ Creditsafe score 50). Dit is de eenmanszaak van P.M. van Wersch (BKR score C - laag risico), die hiermee tekent voor hoofdelijke aansprakelijkheid in privé.

De classificatie van dit project is berekend op basis van de uit de prognoses resulterende betaalcapaciteit. In dat geval hanteert Geldvoorelkaar.nl standaard een risicoclassificatie 5 / 5s. Meer uitleg hierover leest u op de pagina Onze Werkwijze

Onderstaande zekerheden zijn van toepassing op deze lening.

Zekerheid (meer uitleg)
Toelichting
Hoofdelijke aansprakelijkheid in privé
P.M. van Wersch (op dit moment van morele waarde)
Borgstelling
Persoonlijke borgstelling door F. van Koningsbruggen ten bedrage van € 39.000,- (op dit moment van materiële waarde), voor de volledige looptijd van de lening. 
Depotregeling
2 maandtermijnen
Pandrecht (1e rang) op
Bankrekeningen van de geldnemer
 
Bedrijfsinventaris van de geldnemer
 
Voorraden van de geldnemer
Achterstellingsverklaring
Betaling van aflossing op de 2 familieleningen ad € 10.000,- wordt achtergesteld aan de lening van Geldvoorelkaar.nl. Gedurende de volledige looptijd van de lening bij Geldvoorelkaar.nl mag op deze leningen uitsluitend rente betaald worden. 

#ShareYourAmbition
Prema: de afgelopen jaren ben ik zelfstandig ondernemer. De samenwerking met mijn vorige businesspartner werkte niet optimaal, maar daar ben ik achteraf alleen maar blij om. Ik heb mede daardoor mijn grote liefde voor de horeca ontdekt. Ik voorzie in PakuPaku een concept dat vrij makkelijk uit te breiden is naar meerdere vestigingen of zelfs naar een franchiseonderneming. Maar ik ben ook nuchter: eerst maken wij van onze eerste zaak een gigantisch succes. Wij kunnen niet wachten om te beginnen!

Franciska: ik heb een enorme drive en enthousiasme, houd van snel schakelen en creatieve ideeën uitwerken. Bij de grote multinationals, waar ik in loondienst werkte en ik veel ervaring heb opgedaan, voelde ik mij soms geremd. Een aantal jaar geleden ben ik daarom voor mijzelf begonnen en kan ik mijn drive, energie en enthousiasme uiten. Verder ben ik enorm reislustig, geïnteresseerd in andere culturen, houd ik van mensen ontmoeten en vind ik het geweldig om een plek te creëren, waar mensen en culturen informeel kunnen samenkomen. Tenslotte houd ik enorm van gezond en gezamenlijk eten. Dit alles komt samen in PakuPaku. Prema en ik zijn een ijzersterk team en wij hebben er zin in!

Incentive 
  • Bij een investering vanaf € 100,- ontvangt u een gratis drankje aan de bar bij PakuPaku
  • Onder de investeringen vanaf € 500,- zullen wij 5 volledig verzorgde PakuPaku Lunches voor 2 personen verloten, inclusief dessert en een mooie fles wijn.
  • Bij een investering vanaf € 1.000,- vernoemen wij 1 maand lang een cocktail of gerecht op onze kaart naar u!
Profiel_19963_2_131519.jpg


Terug naar overzicht

Geïnvesteerd bedragDatum
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 1.000zaterdag 15 juni 2019
€ 300zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 200zaterdag 15 juni 2019
€ 200zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 300zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 2.500zaterdag 15 juni 2019
€ 900zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 500zaterdag 15 juni 2019
€ 200zaterdag 15 juni 2019
€ 500zaterdag 15 juni 2019
€ 500zaterdag 15 juni 2019
€ 200zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 200zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 1.500zaterdag 15 juni 2019
€ 2.000zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 500zaterdag 15 juni 2019
€ 2.500zaterdag 15 juni 2019
€ 200zaterdag 15 juni 2019
€ 200zaterdag 15 juni 2019
€ 200zaterdag 15 juni 2019
€ 1.000zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 2.500zaterdag 15 juni 2019
€ 200zaterdag 15 juni 2019
€ 300zaterdag 15 juni 2019
€ 200zaterdag 15 juni 2019
€ 1.000zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 200zaterdag 15 juni 2019
€ 200zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 300zaterdag 15 juni 2019
€ 500zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 200zaterdag 15 juni 2019
€ 1.000zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 500zaterdag 15 juni 2019
€ 2.000zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 200zaterdag 15 juni 2019
€ 200zaterdag 15 juni 2019
€ 300zaterdag 15 juni 2019
€ 1.000zaterdag 15 juni 2019
€ 300zaterdag 15 juni 2019
€ 200zaterdag 15 juni 2019
€ 100zaterdag 15 juni 2019
€ 1.000zaterdag 15 juni 2019
€ 200zaterdag 15 juni 2019
€ 100zondag 16 juni 2019
€ 700zondag 16 juni 2019
€ 200zondag 16 juni 2019
€ 500zondag 16 juni 2019
€ 2.000zondag 16 juni 2019
€ 500zondag 16 juni 2019
€ 1.000zondag 16 juni 2019
€ 100zondag 16 juni 2019
€ 2.000zondag 16 juni 2019
€ 100zondag 16 juni 2019
€ 100zondag 16 juni 2019
€ 2.000zondag 16 juni 2019
€ 100zondag 16 juni 2019
€ 100zondag 16 juni 2019
€ 300zondag 16 juni 2019
€ 500zondag 16 juni 2019
€ 500zondag 16 juni 2019
€ 300zondag 16 juni 2019
€ 100zondag 16 juni 2019
€ 500zondag 16 juni 2019
€ 200zondag 16 juni 2019
€ 100zondag 16 juni 2019
€ 500zondag 16 juni 2019
€ 100zondag 16 juni 2019
€ 700maandag 17 juni 2019
€ 200maandag 17 juni 2019
€ 500maandag 17 juni 2019
€ 500maandag 17 juni 2019
€ 3.000maandag 17 juni 2019
€ 500maandag 17 juni 2019
€ 100maandag 17 juni 2019
€ 100maandag 17 juni 2019
€ 500maandag 17 juni 2019
€ 400maandag 17 juni 2019
€ 200maandag 17 juni 2019
€ 100maandag 17 juni 2019
€ 300maandag 17 juni 2019
€ 100maandag 17 juni 2019
€ 200maandag 17 juni 2019
€ 200maandag 17 juni 2019
€ 200maandag 17 juni 2019
€ 500maandag 17 juni 2019
€ 100maandag 17 juni 2019
€ 100maandag 17 juni 2019
€ 500maandag 17 juni 2019
€ 100maandag 17 juni 2019
€ 100maandag 17 juni 2019
€ 100maandag 17 juni 2019
€ 1.000maandag 17 juni 2019
€ 200maandag 17 juni 2019
€ 1.000maandag 17 juni 2019
€ 500maandag 17 juni 2019
€ 200maandag 17 juni 2019
€ 4.000maandag 17 juni 2019
€ 500maandag 17 juni 2019
€ 400maandag 17 juni 2019
€ 2.500maandag 17 juni 2019
€ 100maandag 17 juni 2019
€ 500maandag 17 juni 2019
€ 100maandag 17 juni 2019
€ 500dinsdag 18 juni 2019
€ 200dinsdag 18 juni 2019
€ 100dinsdag 18 juni 2019
€ 5.000dinsdag 18 juni 2019
€ 500dinsdag 18 juni 2019
€ 500dinsdag 18 juni 2019
€ 200dinsdag 18 juni 2019
€ 100dinsdag 18 juni 2019
€ 100dinsdag 18 juni 2019
€ 500dinsdag 18 juni 2019
€ 200dinsdag 18 juni 2019
€ 500dinsdag 18 juni 2019
€ 200dinsdag 18 juni 2019
€ 200dinsdag 18 juni 2019
€ 100dinsdag 18 juni 2019
€ 100woensdag 19 juni 2019
€ 200woensdag 19 juni 2019
€ 100woensdag 19 juni 2019
€ 100woensdag 19 juni 2019
€ 500woensdag 19 juni 2019
€ 100woensdag 19 juni 2019
€ 200woensdag 19 juni 2019
€ 100woensdag 19 juni 2019
€ 500woensdag 19 juni 2019
€ 100woensdag 19 juni 2019
€ 500woensdag 19 juni 2019
€ 200woensdag 19 juni 2019
€ 100woensdag 19 juni 2019
€ 100woensdag 19 juni 2019
€ 300donderdag 20 juni 2019
€ 500donderdag 20 juni 2019
€ 500donderdag 20 juni 2019
€ 100donderdag 20 juni 2019
€ 500donderdag 20 juni 2019
€ 100donderdag 20 juni 2019
€ 300donderdag 20 juni 2019
€ 100donderdag 20 juni 2019
€ 100donderdag 20 juni 2019
€ 500vrijdag 21 juni 2019
€ 200vrijdag 21 juni 2019
€ 200vrijdag 21 juni 2019
€ 100vrijdag 21 juni 2019
€ 300vrijdag 21 juni 2019
€ 200vrijdag 21 juni 2019
€ 200vrijdag 21 juni 2019
€ 300zaterdag 22 juni 2019
€ 1.000zondag 23 juni 2019
€ 200zondag 23 juni 2019
€ 100zondag 23 juni 2019
€ 200zondag 23 juni 2019
€ 500zondag 23 juni 2019
€ 200zondag 23 juni 2019
€ 200maandag 24 juni 2019
€ 200maandag 24 juni 2019
€ 2.000maandag 24 juni 2019
€ 500maandag 24 juni 2019
€ 200maandag 24 juni 2019
€ 500maandag 24 juni 2019
€ 500maandag 24 juni 2019
€ 200maandag 24 juni 2019
€ 100dinsdag 25 juni 2019
€ 400dinsdag 25 juni 2019
€ 100dinsdag 25 juni 2019
€ 100dinsdag 25 juni 2019
€ 500dinsdag 25 juni 2019
€ 400dinsdag 25 juni 2019
€ 100dinsdag 25 juni 2019
€ 100dinsdag 25 juni 2019
€ 300dinsdag 25 juni 2019
€ 300woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 500woensdag 26 juni 2019
€ 600woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 2.000woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 300woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 1.000woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 300woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 500woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 300woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 500woensdag 26 juni 2019
€ 300woensdag 26 juni 2019
€ 300woensdag 26 juni 2019
€ 500woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 500woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 300woensdag 26 juni 2019
€ 300woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 500woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 500woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 1.000woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 500woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 300woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 400woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 300woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 500woensdag 26 juni 2019
€ 300woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 300woensdag 26 juni 2019
€ 800woensdag 26 juni 2019
€ 1.000woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 300woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 1.000woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 300woensdag 26 juni 2019
€ 500woensdag 26 juni 2019
€ 500woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 600woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 500woensdag 26 juni 2019
€ 200woensdag 26 juni 2019
€ 600woensdag 26 juni 2019
€ 100woensdag 26 juni 2019
€ 300donderdag 27 juni 2019
€ 500donderdag 27 juni 2019
€ 100donderdag 27 juni 2019
€ 400donderdag 27 juni 2019
€ 200donderdag 27 juni 2019
€ 100donderdag 27 juni 2019
€ 5.000donderdag 27 juni 2019
€ 100donderdag 27 juni 2019
€ 100donderdag 27 juni 2019
€ 200donderdag 27 juni 2019
€ 200donderdag 27 juni 2019
€ 200donderdag 27 juni 2019
€ 100donderdag 27 juni 2019
€ 100donderdag 27 juni 2019
€ 200donderdag 27 juni 2019
€ 200vrijdag 28 juni 2019
€ 100vrijdag 28 juni 2019
€ 200vrijdag 28 juni 2019
€ 200maandag 1 juli 2019
€ 100woensdag 3 juli 2019
€ 1.000donderdag 4 juli 2019
€ 100vrijdag 5 juli 2019
€ 100vrijdag 5 juli 2019
€ 200vrijdag 5 juli 2019
€ 500vrijdag 5 juli 2019
€ 1.000vrijdag 5 juli 2019
€ 2.600vrijdag 5 juli 2019