Franchise financieren

Heeft u groeiplannen met uw franchiseketen? Geldvoorelkaar.nl helpt u graag. Crowdfunding is een bewuste keuze om uitbreiding te financieren en tegelijk te investeren in uw naamsbekendheid. Zo helpen wij u aan de gewenste groei: 

De voordelen

  • De crowdfunding campagne werkt als marketing actie: vergroot de naamsbekendheid van de vestiging en uw keten;
  • U vindt bij ons een vertrouwd aanspreekpunt voor elke volgende aanvraag. Wij kennen uw zaak, zijn ervaren in het begeleiden van franchiseketens, en kunnen snel schakelen;
  • Wij hebben ervaring in huis: onze directeuren waren beiden jarenlang zelf franchisenemer!
  • 12.000 investeerders zien de gepubliceerde aanvragen op ons platform. Elke pitch wordt duizenden keren bekeken;
  • Vaak dragen honderden investeerders bij in een project: potentiële klanten en ambassadeurs;
  • Geldvoorelkaar.nl werkt No Cure No Pay: de fee wordt alleen berekend als een project wordt gepubliceerd. (Zie voor details het tarievenblad)

Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag met u mee!

Al tientallen landelijke franchiseketens in Nederland kozen voor crowdfunding via Geldvoorelkaar.nl. In 98% van de gevallen worden bij ons gepubliceerde projecten succesvol gefund, met financieringen van € 25.000.- tot € 450.000,-

Voorfranchisegevers: mail met Wim Burger (w.burger@geldvoorelkaar.nl) of bel direct met Wim Burger, manager Business Development bij Geldvoorelkaar.nl:085 - 2733 465.

Een casus met ons bespreken?

Wilt u snel en direct weten of wij iets voor uw relatie kunnen betekenen? Maak dan gebruik van ons vrijblijvende vooroverleg. Neem contact op met Wim Burger en plan direct een kosteloos vooroverleg!