Best practice: ‘Overname Tandheelkundig Centrum van Halderen’

04-10-2023

Tandheelkundig centrum Van Halderen bestaat sinds 1981 en is overgenomen door Tandartspraktijk White. De investeerders van Geldvoorelkaar.nl verzorgden de overnamefinanciering via Geldvoorelkaar.nl voor een bedrag van € 465.000. In dit artikel gaan we nader in op dit project en waarom dit met een recht een succesvolle samenwerking is te noemen.

Het project
Ondernemer de heer Bakhtiari Pak (39) werkt al meer dan 12 jaar als allround tandheelkundige, orthodontist en ondernemer. De zorgbranche zit bij de ondernemer in de familie. Zijn vrouw is huisarts en zijn broer runt een tweetal tandartspraktijken in Rotterdam. ‘’Het is mijn ambitie de komende jaren meerdere praktijken over te nemen en onder te brengen onder het Tandartspraktijk White label. De overname van Tandheelkundig Centrum van Halderen is onderdeel van mijn groeiplannen.’’ Aldus Mohammad.

Een succesvol verloop
Het project is op 22 juli 2023 gepubliceerd op Geldvoorelkaar.nl. Binnen 2 dagen werd € 465.000 gefinancierd. Na notariële afronding was de overname een feit. Voortzetting van de praktijk zorgt er voor dat tandheelkundige zorg voor 6.000 patiënten gewaarborgd blijft. Met recht een project met impact. Het project werd begeleid door adviseur Stefan Woestenenk voor FundingBase. Wij bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking!