Nieuw bij Geldvoorelkaar.nl: Early Bird-projecten 'vroeg investeren met extra rentevergoeding'

31-01-2024

Binnenkort lanceren wij de eerste Early Bird-projecten op onze website. Wat betekent dit voor u als investeerder? Bij deze projecten beloont de geldnemer de investeerder met een extra vergoeding wanneer u in de eerste vijf dagen ná publicatie van het project investeert. U ontvangt dan eenmalig 0,5% extra rentevergoeding over uw investeringsbedrag. Hiermee wordt u beloond voor uw vroegtijdige betrokkenheid bij het project.

Deze vergoeding ontvangt u uiteraard naast uw reguliere rentevergoeding en wordt aan u uitgekeerd bij de eerste uitkering van het betreffende project. Belangrijk voor u om te weten is dat deze extra vergoeding alleen geldt voor de Early Bird-projecten. De Early Bird-projecten komen in samenspraak met de geldnemer tot stand. U kunt deze projecten herkennen aan het Early Bird logo. Op onze website zult u binnenkort dus reguliere en Early Bird-projecten tegenkomen.

Rekenvoorbeeld
Stel, u investeert €1.000 in de eerste 5 dagen van een Early Bird-project. Naast de reguliere rentevergoeding, zoals vermeld in de pitch, ontvangt u een extra eenmalige vergoeding van €5,- (0,5% van het investeringsbedrag) zodra het project wordt gefinancierd. De 0,5% rentevergoeding wordt gelijktijdig met de eerste verzamelbetaling aan u overgemaakt.

Let op
Houd er rekening mee dat geldnemers vrijwillig beslissen of zij hun project als Early Bird-project willen publiceren. Deze speciale renteaanbieding is niet van toepassing op alle gepubliceerde projecten. Lees voordat u investeert altijd het Blad Essentiële Beleggingsinformatie (Blad EBi), zoals opgenomen in het tabblad ‘Essentiële Beleggingsinformatie’.