Investeerdersbijeenkomsten en kennislunches bij Geldvoorelkaar.nl

05-01-2024

Bent u al investeerder bij Geldvoorelkaar.nl of bevindt u zich in de verkennende fase van crowdfunding? In 2024 ontmoeten wij u graag op een van onze exclusieve investeerdersbijeenkomsten en kennislunches, speciaal afgestemd op uw kennisniveau op het gebied van zakelijke crowdfunding. Onder leiding van een crowdfundexpert van Geldvoorelkaar.nl krijgt u op eenvoudige wijze uitgebreide inzichten in de wereld van crowdfunding en bieden wij u informatie over het effectief structureren van uw portefeuille, waarmee u een aantrekkelijk rendement kunt realiseren.

Themabijeenkomsten
Of u nu een doorgewinterde investeerder bent of nog in de beginfase van oriëntatie verkeert, onze thematische bijeenkomsten zijn ontworpen om aan te sluiten bij uw specifieke vragen over crowdfunding. De bijeenkomsten zijn thema afhankelijk. Op deze manier kunt u naar gelang uw interesse en kennisniveau bij één of meerdere bijeenkomsten aansluiten, kennis opdoen of specifieke vragen aan ons stellen.

De investeerdersbijeenkomsten zijn gratis en duren ongeveer 1,5 uur. Binnenkort worden de data en locaties bekendgemaakt.