Cashcow Awards 2020

07-10-2020

Geldvoorelkaar.nl is genomineerd voor de Cashcow Award! Eerder dit jaar werd al aan vier financials een Cashcow Award uitgereikt tijdens BeleggersFair Kennis Update: de Cash Publieksprijs, de Innovatieprijs, de ETF-prijs en Beste Vermogensbeheerder 2020.

 

 

Er zijn nog tien Cashcow Awards te vergeven voor: de beste broker, de beste aanbieder van structured products, beste aanbieder van duurzame producten, de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed, de beste beleggingsexpert, het beste crowdfundplatform, de beste online vermogensbeheerder, de beste aanbieder impactbeleggen, het beste Nederlandse Cryptofonds en de beste Crypto Broker. Inmiddels zijn de genomineerden bekend op basis van de eerste stemronde! U kunt nog tot 24 oktober (12.00 uur) uw stem uitbrengen. De Cashcow Awards worden op 30 oktober uitgereikt tijdens tijdens de online editie van de BeleggersFair.

 

Er zijn uiteindelijk vijf genomineerden per categorie overgebleven die in aanmerking komen voor de prestigieuze ‘Cashcow Award’. Geldvoorelkaar.nl behoort tot de genomineerden in de categorie Beste crowdfundplatform!

 

Stemt u op Geldvoorelkaar.nl? Dat kan nog tot 24 oktober (12:00 uur) via: https://lnkd.in/dR4daGH.