Credion Haarlem ontvangt eerste Geldvoorelkaar.nl Synergie Award

02-08-2023

Op woensdag 26 juli jongstleden werd de allereerste Geldvoorelkaar.nl Synergie Award uitgereikt aan Credion Haarlem, een team van zakelijke financieringsspecialisten. De gouden handdruk werd overhandigd aan Stefan Meijer en Musse Frai door Accountmanager Bram Anvelink, samen met een uitgebreid borrelpakket. Credion Haarlem ontving deze prestigieuze trofee vanwege hun buitengewone inzet als intermediairs om innovatie en groei in het MKB te bevorderen gedurende het afgelopen kwartaal. Een bijzonder financieringsproject stond hierbij centraal.

Credion Haarlem
Financieringsadviseur Musse benadrukte dat het team van Credion veel voldoening haalt uit het helpen van ondernemers bij hun groeiambities. Hij roemde vooral het persoonlijke contact en de oplossingsgerichte benadering van de samenwerking met Geldvoorelkaar.nl, wat het zakendoen erg prettig maakt. Een prachtig voorbeeld van samenwerking is het project waarbij Credion Haarlem en Geldvoorelkaar.nl samen optrokken om de overname van een tandartspraktijk te realiseren. ‘’Een fijne samenwerking’’ aldus Stefan. Door moeilijkheden bij het verkrijgen van een financiering bij een traditionele grootbank, vond een gedreven medewerker van deze tandartspraktijk een weg om zijn droom te verwezenlijken. Via Geldvoorelkaar.nl kreeg hij het vertrouwen van honderden investeerders om zo de praktijk zelfstandig voort te zetten. Er werd € 975.000 gefinancierd dankzij meer dan 500 investeerders. De zo gekoesterde overname kon hiermee worden gerealiseerd. Behalve een mooi resultaat voor de ondernemer kon hiermee ook de mondzorg in de regio worden gewaarborgd. ‘’Met recht een financiering met impact te noemen’’ zegt Bram.

Geldvoorelkaar.nl Synergie Award
De Geldvoorelkaar.nl Synergie Award is een symbolische trofee die twee handen schudt, wat de samenwerking en de synergetische voordelen die daaruit voortkomen symboliseert. De winnaars van deze samenwerkingsprijs ontvangen niet alleen erkenning en exposure, maar ook een leuke attentie. ‘’De trofee wordt ieder kwartaal uitgereikt aan het intermediairskantoor dat op een opvallende of succesvolle manier samenwerkingen tussen intermediairs, ondernemers en investeerders heeft weten te bevorderen en te belonen. Het stimuleert en erkent de inzet en toewijding van degenen die zich inzetten voor het ondersteunen van ondernemerschap en innovatie in het MKB’’ aldus Bram. “Credion Haarlem denkt verder dan de traditionele financieringskanalen en heeft een belangrijk resultaat voor ondernemer en investeerders behaald”.