Credion West-Brabant ontvangt Geldvoorelkaar.nl Synergie Award

29-03-2024

Financieringsspecialist Charles de Caluwé van Credion West-Brabant ontving de allereerste Geldvoorelkaar.nl Synergie Award van 2024. De samenwerkingsprijs werd samen met een goede fles wijn overhandigd door accountmanager Timo Harleman. Charles zijn inspanningen hebben aantoonbaar bijgedragen aan het versterken van innovatie en groei binnen het midden- en kleinbedrijf in Nederland. Dit vormde de onder andere de reden om hem deze prijs toe te kennen.

Credion West-Brabant
Charles de Caluwé, directeur en financieringsspecialist bij Credion West-Brabant, is geen nieuwkomer. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring als zakelijk adviseur bij bekende grootbanken. Charles staat bekend om zijn ondernemersmindset en zijn gedrevenheid om het belang van de klant voorop te zetten. En juist deze kwaliteiten, inclusief het snel kunnen schakelen en de kwalitatief hoogstaande financiersaanvragen die Charles bij ons indient, zorgen voor een fijne samenwerking. "Ik heb het genoegen gehad diverse uiteenlopende financieringsaanvragen met Charles te mogen begeleiden. Met Charles samenwerken is altijd een plezier. Ik kan met recht stellen dat Charles een adviseur met kennis en kunde is. Hij handelt altijd in het belang van de ondernemer," aldus Timo Harleman, accountmanager bij Geldvoorelkaar.nl. Maar ook Charles is enorm blij met de samenwerking met de mensen bij Geldvoorelkaar.nl. "Geldvoorelkaar.nl is een kritische, enthousiaste en meedenkende partij. Bovendien werken ze snel en zijn het specialisten. Ik raad iedereen in mijn vak aan de samenwerking met Geldvoorelkaar.nl op te zoeken. Het is een kwestie van win-win-win, niet alleen voor Geldvoorelkaar.nl en mij, maar vooral ook voor de ondernemer," aldus Charles de Caluwé.

Geldvoorelkaar.nl Synergie Award
De Geldvoorelkaar.nl Synergie Award is een trofee van twee handen die elkaar schudden. Hij vertegenwoordigt de kracht van samenwerking en de synergie die daaruit voortkomt. De winnaars van deze samenwerkingsprijs krijgen niet alleen erkenning en exposure, maar ook een smaakvolle beloning. Geldvoorelkaar.nl kent de award ieder kwartaal toe aan het intermediairkantoor dat opmerkelijk en succesvol impact heeft gemaakt door samenwerking. Het is namelijk onze missie om een positieve en verantwoorde bijdrage te leveren aan de financierbaarheid van MKB-Nederland en dat doen we graag samen met partijen die deze missie met ons delen.