Cursus: Doelgericht adviseren over crowdfunding voor het MKB

11-05-2022

In juni verzorgd Geldvoorelkaar.nl een cursus voor haar zakenrelaties. Tijdens deze cursus wordt u onder begeleiding van cursusleider Alex Tevel bijgepraat over de actuele ontwikkelingen op het gebied van zakelijke crowdfunding.

De cursus vindt plaats op donderdag 2, vrijdag 3 én woensdag 8 juni op onze locatie in Veenendaal en is geheel kosteloos. U kunt zelf kiezen op welke dag en welk dagdeel u de cursus wilt volgen en de lunch wordt voor u verzorgd. De cursus is geaccrediteerd door Stichting MKB Financiering, waarbij erkend financieringsadviseurs 3 PE punten kunnen behalen. Accountant? U kunt de cursus toevoegen aan uw PE portfolio.

De onderwerpen:

  1. U wordt op de hoogte gesteld van de laatste trends op het gebied van zakelijke crowdfunding en de financieringsmogelijkheden voor uw MKB-relaties.
  2. U wordt bijgepraat over de gevolgen van de Europese crowdfundingverordening en nieuwe vergunningsplicht per november 2022 voor crowdfundingplatformen.
  3. U kunt direct de opgedane financieringskennis toepassen bij uw MKB-relaties.
  4. U wordt op de hoogte gesteld van de actuele ontwikkelingen Geldvoorelkaar.nl.
  5. Wij beantwoorden actuele vragen van intermediairs en MKB/vastgoed adviseurs.

Cursusleider Alex Tevel
Alex Tevel heeft ruim 30 jaar ervaring met bedrijfsfinancieringen en bedrijfsovernames en heeft vele transacties in het MKB afgerond. Hij is resultaatgericht en onafhankelijk. ‘Mijn aanpak kenmerkt zich door een diepgaande financiële kennis, gecombineerd met een goede kennis op strategisch, organisatorisch, fiscaal en juridisch gebied.’

Hij heeft onder andere ervaring bij ABN AMRO waarin hij diverse commerciële en leidinggevende functies heeft vervuld in zowel de particuliere sector als de zakelijke sector van deze bank. In 2004 heeft hij Finpact BV opgericht en heeft eveneens tientallen ondernemers mogen begeleiden bij de verkoop/aankoop van een onderneming en het aantrekken van bedrijfsfinancieringen (bancair en participaties).

Goed om te weten: 

  • Gecertificeerd financieringsadviseurs kunnen 3 PE punten behalen –Stichting MKB Financiering.
  • Accountant? U kunt de cursus toevoegen aan uw PE portfolio.
  • Voor alle deelnemers wordt de lunch verzorgd. Ook kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein van VONK360.
  • U kunt kiezen voor deelname in de ochtend (09.30 uur – 12.30 uur) of de middag (13.30 uur – 16.30 uur) en kiezen tussen de data 2,  3 of 8 juni.

Bent u financieringsspecialist, accountant, of corporate finance adviseur? Meld u zich dan nu aan!

Hier kunt u zich aanmelden voor de cursus.


Wij zien uit naar uw komst!