De Nederlandse Franchise Vereniging verwelkomt Geldvoorelkaar.nl als Geassocieerd Lid

13-06-2023

Geldvoorelkaar.nl kondigt met trots aan dat het officieel is toegetreden als Geassocieerd Lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV). Deze prestigieuze vereniging heeft Geldvoorelkaar.nl warm ontvangen in haar gelederen. De toetsingscommissie van de NFV heeft ons als organisatie grondig geëvalueerd aan de hand van de kwaliteitscriteria die worden gesteld aan het Geassocieerd lidmaatschap.

Over NFV
De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland en vertegenwoordigt een groot aantal toonaangevende franchisegevers in diverse sectoren, zoals food, non-food, dienstverlening, horeca en gezondheidszorg. Naast het lidmaatschap voor franchiseorganisaties, biedt de NFV ook een geassocieerd lidmaatschap aan voor professionals die zich bezighouden met advies en financiering van franchisegevers en franchisenemers. Het toekennen van het geassocieerd lidmaatschap aan Geldvoorelkaar.nl is gebaseerd op onze bewezen franchisekennis, ervaring en functie.

Vooraanstaande speler
Met deze nieuwe mijlpaal versterkt Geldvoorelkaar.nl haar positie als een vooraanstaande speler binnen de franchisewereld. Het Geassocieerd Lidmaatschap bij de NFV biedt nieuwe kansen voor samenwerking, kennisdeling en netwerkmogelijkheden. Geldvoorelkaar.nl blijft zich inzetten om ondernemers in het MKB te ondersteunen en bij te dragen aan de groei en bloei van franchisegevers en franchisenemers in Nederland. Ilse Nobel, CEO van Geldvoorelkaar.nl reageert: "Met het Geassocieerd Lidmaatschap geven we structuur aan onze ambities in de franchisebranche. We merken dat investeerders zeer positief tegenover franchiseprojecten staan. De herkenbaarheid en kwaliteit van de formules spreekt de investeerder  aan. Daarnaast kunnen MKB ondernemers als franchisenemer met succes hun groei financieren. Tegelijkertijd merken we dat franchisegevers grote ambities hebben ten aanzien van innovatie en het doorontwikkelen van de formules. Hier is kapitaal voor nodig wat via de investeerders van Geldvoorelkaar.nl gefinancierd wordt. Mooi bijkomend resultaat is dat met het aanspreken van investeerders gelijk marketingkansen kunnen worden benut. Een echte win-win situatie". 

Nieuwe mogelijkheden
Het geassocieerd lidmaatschap van de NFV biedt Geldvoorelkaar.nl nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en uitwisseling van kennis binnen het franchisenetwerk. Als een betrouwbare partner in de financieringswereld zal Geldvoorelkaar.nl blijven bijdragen aan de groei en ontwikkeling van franchisegevers en franchisenemers in Nederland. ''Samen met onze intermediairs zullen wij een steeds groter aanbod van investeringskansen in bekende en minder bekende franchiseformules gaan funden. Zo hebben wij onlangs een aantal formules succesvol weten te funden in samenwerking met Henri Kreuger van Creditimpact. Wij zien het belang van dergelijke samenwerkingen en zetten in op een intensivering daarvan.'' aldus Wim Burger.

Foto v.l.n.r.: Wim Burger, Charlotte Oude Reimer en Ilse Nobel.