De nieuwsbrief voor investeerders is uit

20-11-2020

De Geldvoorelkaar.nl nieuwsbrief voor investeerders is weer uit. Met deze keer de mogelijkheid om deel te nemen aan ons webinar met Willem Middelkoop, nieuwe investeringskansen en de accreditatie voor de BMKB-C regeling. Lees via de link de nieuwsbrief of bekijk direct de onderstaande nieuwsbrief.

Veel leesplezier gewenst!

Wordt de mail niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie
Webinar en nominatie Gouden Stier Award

In het kader van ons 10-jarig bestaan organiseren wij diverse events voor onze investeerders. Volgende week dinsdag staat voor u het webinar met Willem Middelkoop op de agenda. Al honderden investeerders hebben zich aangemeld voor het webinar. Uiteraard kunt u zich nog aanmelden voor het webinar met deze bijzondere gastspreker. U bent van harte uitgenodigd!

Geldvoorelkaar.nl behoort tot de Beste Keuze van IEX in de categorie Crowdfundingplatform en wij zijn genomineerd voor de Gouden Stier Award 2020! Begin december is de uitreiking van de Gouden Stier Award.

Verder presenteren wij u in deze nieuwsbrief graag de investeringskansen. Tot slot is Geldvoorelkaar.nl officieel geaccrediteerd voor de BMKB-C regeling, waardoor geïnvesteerd kan worden in leningen met staatsgarantie. Een mooie ontwikkeling!

Wij wensen u veel leesplezier!

Meld u aan voor het webinar met Willem Middelkoop en Edwin Adams

Heeft u zich al aangemeld voor het webinar op 24 november 20:30 uur? Geldvoorelkaar.nl organiseert speciaal voor al onze investeerders een webinar met een bijzondere gastspreker: Willem Middelkoop. Wij zijn volop bezig met het voorbereiden van het webinar en wij kijken ernaar uit om u te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van crowdfunding en economie.

Willem Middelkoop gaat u informeren over de (macro) economische ontwikkelingen op het gebied van o.a. rente, aandelen en edelmetalen. Ook zal Willem Middelkoop samen met Edwin Adams de rol van crowdfunding bespreken. Voordat het webinar begint, sturen wij u nog een e-mail met de live link waarmee u kunt inloggen.

Tot de 24e!

Meld u aan
Geldvoorelkaar.nl behoort tot de Beste Keuze Crowdfundingplatform van IEX en is genomineerd voor de Gouden Stier Award 2020

Geldvoorelkaar.nl behoort tot de Beste Keuze van IEX in de categorie Crowdfundingplatform. De Beste Keuze is onderdeel van de Gouden Stier Award die begin december wordt uitgereikt. Wij zijn benieuwd naar de uitslag!

Lees meer
Investeringskansen

Samson & Friet
Vanaf maandag 23 november 10:00 uur kan geïnvesteerd worden in dit project. De trotse oprichters van Samson & Friet zoeken financiering voor de opstart van hun ambachtelijke snackbar in Vinkeveen. Rente: 7% | € 90.000,- | 60 mnd. Interessant voor u? Bekijk de pitch.

Herontwikkeling De Clercqstraat 26H Amsterdam
Vanaf vrijdag 20 november 10:00 uur kan geïnvesteerd worden in dit project. Een ervaren journalist en documentairemaker zoekt financiering voor de verbouwing van zijn pand in Amsterdam! De ondernemer is van alle markten thuis en wil graag zijn winkelruimte duurzaam renoveren. Na de verbouwing wil hij een deel van de beschikbare ruimte (250 m2) gaan verhuren voor twee gastenverblijven. Rente: 5,5% | € 280.000,- | 60 mnd. Interessant voor u? Bekijk de pitch.

Ga naar alle projecten
Geldvoorelkaar.nl is geaccrediteerd voor de BMKB-C regeling

Geldvoorelkaar.nl is door de RVO geaccrediteerd om BMKB-C kredieten te verschaffen. Dankzij deze accreditatie kunnen investeerders nu investeren in leningen met staatsgarantie. Zij ondersteunen hiermee levensvatbare ondernemingen die getroffen zijn door corona. Dit is een belangrijke doorbraak in het Nederlandse financieringslandschap. Binnenkort zal het eerste project op Geldvoorelkaar.nl gepubliceerd worden. Houd u onze website in de gaten!

Lees meer
info@geldvoorelkaar.nl
085 - 2733 465
Facebook Twitter LinkedIn
Geen nieuwsbrief meer ontvangen? Stuur een mailtje met 'afmelden nieuwsbrief' naar info@geldvoorelkaar.nl