Emerce 100 ‘kroont’ Geldvoorelkaar.nl tot de beste bedrijven in E-Business voor 2024

30-04-2024

Vrijdag 26 april verscheen de negentiende editie van de Emerce 100, een speciale uitgave met een vermelding voor Geldvoorelkaar.nl. Deze jaarlijkse publicatie, samengesteld door Emerce in samenwerking met Motivaction, geeft inzicht in hoe professionals werkzaam in online marketing, ICT en e-business de prestaties van dienstverleners in onze branche beoordelen.

Het is een eer om opnieuw te worden erkend in deze vooraanstaande lijst, die tot doel heeft de topbedrijven in de branche te identificeren. Geldvoorelkaar.nl is verheugd om opnieuw deel uit te maken van deze kopgroep. Het onderzoek, gebaseerd op een 7-puntsschaal, is een imago-onderzoek dat Geldvoorelkaar.nl een score van 5 punten heeft toegekend.

Ook dit jaar heeft Geldvoorelkaar.nl zich bewezen als toonaangevend platform in de wereld van e-business en online marketing. Wij blijven streven naar een zo’n optimaal mogelijk platform waar investeerders en ondernemers samenkomen om elkaar te ondersteunen en te groeien. Via crowdfunding brengen we groeiambities van MKB Nederland tot uiting en stimuleren we de economie. ‘’We zijn trots op deze mooie vermelding in de categorie crowdfunders, een prachtige prestatie die we alleen samen met het mooie toegewijde team van professionals bij Geldvoorelkaar.nl en vertrouwen van investeerders en geldnemers hebben kunnen bereiken,’’ zegt Ilse Nobel, CEO bij Geldvoorelkaar.nl.

Wat is de Emerce 100?
Sinds 1998 is Emerce het platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van online marketing, media, ICT en e-business. In de jaarlijks gepubliceerde Emerce 100 staat hoe deze beslissers de prestaties van hun leveranciers beoordelen. Respondenten beoordelen deelnemende bedrijven op vier criteria: kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Ze geven daarnaast de rangorde van belangrijkheid van de criteria aan. Hieruit volgt een berekening die leidt tot een totaalscore van een bedrijf. De Emerce 100 noemt alleen bedrijven met minstens vijftien beoordelingen en geeft opdrachtgevers houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche. Voor de genoemde bedrijven is het een mooie onderscheiding voor hun werk.

Meer weten?
De Emerce 100 van 2024 is hier te bekijken.