Financieringsgilde Amsterdam ontvangt Geldvoorelkaar.nl Synergie Award

15-12-2023

Financieringsgilde Amsterdam is bekroond met de Geldvoorelkaar.nl Synergie Award voor het vierde kwartaal van 2023. Als erkenning voor hun opmerkelijke inspanningen en toewijding aan het succesvol begeleiden van zelfs de meest complexe financieringsaanvragen, ontvingen ze de gouden handdruk, inclusief een uitgebreid borrelpakket. De onderscheiding werd persoonlijk overhandigd door accountmanager Bram Anvelink en CEO Ilse Nobel aan Bob van Overloop en Marco de la Rie. De uitreiking vond plaats in het gloednieuwe kantoor van Financieringsgilde Amsterdam op het Zeeburgereiland.

Financieringsgilde Amsterdam
MKB ondernemers uit Amsterdam en omstreken kunnen voor allerhande financieringsoplossingen terecht bij Bob van Overloop en Marco de la Rie Financieringsgilde Amsterdam. Het duo heeft beide meer dan 25 jaren ervaring binnen de financiële sector en gaan met deze ervaring op zak ook de meer ingewikkelde financieringsaanvragen niet uit de weg. ‘’Ik werk al jaren met veel genoegen samen met Bob en Marco,’’ aldus Bram Anvelink. ‘’Het afgelopen kwartaal hebben wij met Financieringsgilde Amsterdam een mooie casus gestructureerd met een recreatiepark. Dit was een complexe aanvraag die maatwerk nodig had.’’ Bob van Overloop onderstreept dit: ‘’Het onderling kunnen sparren en meedenken in oplossingen voor de klant waren redenen om de financiering onder te brengen bij Geldvoorelkaar.nl. Op deze wijze is de financieringsaanvraag voor de klant toekomstbestendig gestructureerd en hier zijn wij en de klant erg tevreden over.’’

Geldvoorelkaar.nl Synergie Award
Ilse Nobel en Bram Anvelink waren welkom in het nieuwe kantoor van Financieringsgilde Amsterdam, een prachtige nieuwbouwlocatie in de sportheldenbuurt in Amsterdam op het zeeburgereiland. Bob van Overloop en Marco de la Rie verkregen de Geldvoorelkaar.nl Synergie Award voor hun buitengewone inzet het afgelopen kwartaal om samenwerking en impact voor MKB Nederland te realiseren. Zij ontvingen de Synergie Award, een trofee die twee handen schudt, wat de samenwerking en de synergetische voordelen die daaruit voortkomen symboliseert. Bob en Marco ontvangen naast deze samenwerkingsprijs, de erkenning en exposure ook een leuke attentie in vorm van een uitgebreide borrelplank. De Synergie Award wordt door Geldvoorelkaar.nl ieder kwartaal uitgereikt aan het intermediairskantoor dat op een opvallende of succesvolle manier impact heeft weten te maken.