Geldvoorelkaar.nl is FD Gazelle 2023

17-10-2023

Geldvoorelkaar.nl is FD Gazelle 2023 en behoort daarmee tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio Oost en categorie klein. Bij de feestelijke uitreiking op donderdag 23 november nemen wij de prestigieuze prijs in ontvangst. Ook maakt het Financieele Dagblad in Theater Amsterdam bekend wie de allersnelste groeiers per regio zijn. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 mln.), middelgroot (€2 mln. tot €10 mln.) en groot (€10 mln. en meer).

Voor de twintigste keer organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards, één van de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor de snelgroeiende bedrijven in Nederland (ten minste 20% groei). Daarin kwalificeren uitsluitend de bedrijven die bovengemiddeld groeien: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winstgevendheid. Door drie indicatoren te laten meewegen, krijgt de prijs een beter gebalanceerde basis stelt het FD.nl.

Wij zijn erg trots op deze erkenning aldus Ilse Nobel, CEO van Geldvoorelkaar.nl. ‘Met inspanningen van ons hele team, investeringen en innovatie van onze dienstverlening is het gelukt een sterke en duurzame groei te realiseren. Hierbij is en blijft voor ons het uitgangspunt om een transparant en gebruiksvriendelijk platform neer te zetten waar zowel investeerder als geldnemer op uitstekende wijze bediend worden’’. Bij Geldvoorelkaar.nl zijn we niet alleen toegewijd aan groei zegt Business Development Manager Wim Burger, maar vooral aan ‘het ondersteunen van investeerders en ondernemers bij het realiseren van hun financiële doelen en groeiambities’.