Geldvoorelkaar.nl is ‘IEX De Beste Keuze’ crowdfundingplatform

04-12-2023

‘’De Nederlandse belegger heeft gesproken’’ aldus IEX.nl, marktleider in financiële platformen. De uitkomsten van het Nationale Beleggersonderzoek 2023 zijn bekend en de aanbieders van beleggingsproducten en – diensten die het best door de consument zijn beoordeeld, zijn daarbij genomineerd voor de IEX Gouden stier 2023. Geldvoorelkaar.nl behoort tot de genomineerden in de categorie Crowdfundingplatforms. In maart 2024 bepaalt een vakjury per categorie de winnaar van de Gouden Stieren.

Best beoordeelde partijen
Het ontstaan van het ‘IEX De Beste Keuze’ heeft tot doel het besluitvormingsproces voor individuele beleggers te vereenvoudigen door de best beoordeelde beleggingsproducten en -diensten in de markt te onderstrepen. Met een overweldigend aanbod van beleggingsproducten en -diensten is het kiezen van de juiste optie een uitdaging voor de individuele belegger. Daarom vertrouwt het initiatief op de evaluaties van meer dan 5.500 ervaren beleggers die brokers, crypto-beurzen, vermogensbeheerders, online beleggings-apps, crowdfundingplatforms en fondsverstrekkers beoordelen op verschillende criteria. De onderzoeksresultaten hebben een lijst opgeleverd van Beste Keuzes in negen categorieën, zoals bepaald door de veeleisende Nederlandse belegger.

Uitreiking IEX Gouden Stier Awards
Naast het verdienen van de titel Beste Keuze maken aanbieders van financiële producten kans op de IEX Gouden Stier Award. De prijsuitreiking staat gepland voor maart 2024, waar een vakjury de winnaars in elke categorie zal bekendmaken. Geldvoorelkaar.nl ziet deze erkenning door beleggend Nederland als een zeer gewaardeerde onderschrijving. ‘’Wat een mooie erkenning dat wij tot de best beoordeelde crowdfundingplatforms behoren volgens beleggers,’’ aldus Business Development Manager Wim Burger. ‘’Wij blijven doen wat we al vanaf 2011 doen en dat is de financierbaarheid van MKB Nederland bevorderen in samenwerking met duizenden beleggers. Innovatie, kwaliteit en de beste service zijn en blijven daarbij leidend.