Geldvoorelkaar.nl is verkozen tot ‘Beste Crowdfundplatform van 2023!’

13-11-2023

Tijdens de BeleggersFair op vrijdag 10 november zijn de prestigieuze Cashcow Awards 2023 uitgereikt. Maar liefst 2.543 beleggers hebben hun stem uitgebracht. Zij verkozen welke financials in tien verschillende categorieën een award waardig zijn. Geldvoorelkaar.nl ontving de award in de categorie ‘Beste Crowdfundplatform 2023’.

Cashcow Award
De BeleggersFair-dagvoorzitter Roelof Hemmen heeft tijdens de opening in de Beurs van Berlage in Amsterdam aan 10 vooraanstaande financials een Cashcow Award 2023 mogen uitreiken. Waaronder aan het platform dat zich het Beste Crowdfundplatform van 2023 mag noemen: Geldvoorelkaar.nl. Onze CEO Ilse Nobel mocht de prijs in ontvangst nemen. ''Fantastisch! Wij zijn vereerd dat wij door investeerders zijn verkozen tot het allerbeste crowdfundplatform 2023," zegt CEO Ilse Nobel. "Ik wil graag iedereen bedanken die op ons gestemd heeft. Met deze prestigieuze publieksprijs zijn we gemotiveerder dan ooit om ons platform te blijven innoveren en nog meer interessante investeringskansen aan te bieden."

BeleggersFair
Tijdens het grootste beleggersevenement in Nederland: De BeleggersFair wordt een divers en breed programma voor zowel beginnende als gevorderde particuliere beleggers gepresenteerd. Er worden diverse plenaire sessies en masterclasses aangeboden om kennis bij te schaven of te verbreden. Dat resulteerde in een recordaantal bezoekers op de BeleggersFair: ruim 3.500 bezoekers. Tijdens een wandeling over de beursvloer was het voor beleggers bovendien mogelijk in gesprek te gaan met banken, vermogensbeheerders, adviseurs en diverse andere aanbieders van financiële producten waaronder Geldvoorelkaar.nl. "Het is erg waardevol gebleken om  zo veel investeerders deze dag gesproken te hebben,'' aldus Wim Burger, Business Development Manager bij Geldvoorelkaar.nl. "Uit de positieve reacties en interesse van investeerders bleek opnieuw dat crowdfunding wordt geadopteerd als een vast onderdeel van de beleggingsportefeuille."