Geldvoorelkaar.nl wederom genomineerd voor de IEX Gouden Stier 2021

30-12-2021

Dit jaar heeft Geldvoorelkaar.nl drie toonaangevende prijzen in de zakelijke crowdfunding sector in ontvangst mogen nemen. Zo namen we de Gouden Stier voor beste crowdfundplatform 2020 in ontvangst, staan we in de Emerce Top 100 genoteerd als beste e-businessbedrijf in de categorie crowdfunding én wonnen we de Cashcow Award voor beste crowdfundplatform van 2021. Deze awards hebben we te danken aan onze loyale investeerders, zakenpartners en onze eigen medewerkers. We zijn dan ook verheugd dat Nederlandse Beleggers Geldvoorelkaar.nl wederom hebben genomineerd voor de Gouden Stier.

IEX heeft de genomineerden in de categorie: “Beste crowdfuningplatform’ bekend gemaakt. Ruim 4.400 beleggers, brokers vermogensbeheerders en private banks hebben hun stem laten horen en tussen de genomineerden zit Geldvoorelkaar.nl. We zijn uiteraard enorm trots op deze nominatie en danken onze investeerders en zakenpartners voor het vertrouwen in ons platform.

Begin 2022 wordt de winnaar gekozen door een onafhankelijke jury die bestaat uit verschillende specialisten uit de Nederlandse beleggingswereld. De jury beoordeelt welk crowdfundingplatform de meest onderscheidende prestatie heeft geleverd voor de Nederlandse beleggers en welk platform zich dan ook het crowdfuningplatform van het jaar 2021 mag noemen.

Dit is een mooie afsluiting van 2021 en namens het hele team van Geldvoorelkaar.nl danken wij u voor uw stem en wensen wij u hierbij een hele fijne jaarwisseling toe. Wij kijken alvast uit naar 2022.