Geldvoorelkaar.nl wint de Cashcow Award voor Beste Crowdfundplatform

15-10-2021

Vrijdag 15 oktober was het zover, de uitreiking van de Cashcow Awards vond plaats. Geldvoorelkaar.nl ging naar huis met de award in de categorie: Beste Crowdfundplatform. Medewerkers Wim Burger, Bram Anvelink en Femke Hansen togen naar de Beurs van Berlage in Amsterdam om bij de uitreiking aanwezig te zijn.

Mocht u niet bekend zijn met de Cashcow Awards. Deze awards zijn een toonaangevende prijs in de wereld van beleggen en investeren. Wat deze award onderscheidt van andere awards is dat de genomineerden niet zomaar uit de lucht zijn gegrepen. Deze worden geselecteerd door de duizenden beleggers die dagelijks Cashcow.nl raadplegen voor nieuws en beleggerstips. Daardoor beslissen zij dus welke beleggers- en investeringspartijen zich het hele jaar de ‘beste leerling van de klas’ mogen noemen.

De uitreiking vond plaats om 11:00 in een feestelijk aangeklede ruimte waarbij de winnaars het podium op werden geroepen. Wim Burger nam namens Geldvoorelkaar.nl de award in ontvangst:

Wim Burger: 'Het blijft bijzonder om een award in deze categorie mee naar huis te nemen. Het is niet zomaar een prijs, maar echt een erkenning van het platform en het harde werk wat we er elke dag met ons team en onze zakenpartners in steken. We zijn er dan ook trots op dat we Geldvoorelkaar.nl wederom het beste crowdfundplatform van Nederland mogen noemen. Dat hadden we trouwens niet kunnen bereiken zonder onze loyale investeerdersbase. Zij houden ons scherp en hebben na al die jaren nog steeds een blijvend en groeiend vertrouwen in het platform.'

We zijn als team Geldvoorelkaar.nl enorm dankbaar voor het winnen van deze prijs en willen u via deze weg bedanken voor uw stem én vertrouwen in ons platform.