Geldvoorelkaar verkozen tot crowdfundingplatform van het jaar

02-11-2021

Geldvoorelkaar.nl heeft in de categorie crowdfundingplatform de prestigieuze IEX Gouden Stier Award. De Gouden Stier Award is een beloning voor beleggingsproducten en -diensten die goede prestaties laten zien en wordt sinds 2007 uitgereikt. Jaarlijks worden de partijen beloond, die in het afgelopen jaar volgens de Gouden Stier-jury opvallende positieve prestaties voor beleggers hebben geleverd. 

Hoe is de Gouden Stier Award winnaar bepaald?
De winnaar is bepaald door een vakjury bestaande uit onafhankelijke specialisten. De jury heeft alle genomineerde crowdfundingplatformen beoordeeld op de volgende belangrijke punten:

  • Marktaandeel
  • Performance
  • Investeringsmogelijkheden
  • Transparantie
  • Presentatie

Bij deze punten stond het belang van de gebruiker voorop.

Wat was de conclusie van de Gouden Stier vakjury?
Dit is wat de vakjury te zeggen had over de winnaar Geldvoorelkaar in het officiële juryrapport:
Geldvoorelkaar.nl vierde dit jaar zijn 10-jarig jubileum. Dat is op zichzelf geen reden om een Gouden Stier te winnen, maar het platform bevestigde zijn status als marktleider in een lastig jaar. Het online platform is afgelopen jaar bovendien mooi opgefrist en voorzien van een verbeterde ‘Mijn’-omgeving.

Ook werd Geldvoorelkaar in 2020 geaccrediteerd voor de BMKB-C regeling, waardoor het kan investeren in staatsgegarandeerde leningen, ter ondersteuning van door de corona crisis getroffen ondernemingen. Om die accreditatie te krijgen moet een crowdfundplatform institutioneel vermogen aantrekken. Deze financieringen worden nu verricht door een combinatiefonds dat bestaat uit 40% institutioneel geld en 60% crowdfunding-kapitaal. De combinatie van flexibiliteit in crisistijd en een geslaagde verbouwing van het online platform geven de doorslag: Geldvoorelkaar.nl is crowdfundingplatform van het Jaar.

Ook investeren in onze crowdfundingprojecten?
Heeft u interesse om te investeren in crowdfundingprojecten? Ga dan naar onze crowdfunding projecten en registreer uzelf als investeerder zodat u kunt investeren in MKB Nederland.

Bent u opzoek naar een goede financiering voor uw bedrijf?
Heeft u een bedrijf en bent u opzoek naar een zakelijke lening? Ga dan naar onze "financiering aanvragen"-pagina, registreer uzelf voor een account en vraag direct uw financiering aan, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.