Ilse Nobel nieuwe CEO van Geldvoorelkaar.nl

09-05-2022

Per 9 mei treedt Ilse Nobel aan als de nieuwe CEO van Geldvoorelkaar.nl. Het platform gaat met haar de volgende groeifase in.

Ilse Nobel heeft eerder succesvol management- en directierollen vervuld bij verschillende financiële instellingen zoals IFN Finance, ING en ALFA Commercial Finance. De dynamiek en ontwikkelingen van de zakelijke crowdfundingsector spreken haar erg aan.

Ilse Nobel: “Mijn ambitie is om het grootste crowdfundingplatform van Nederland verder uit te bouwen, nationaal en internationaal.”

Geldvoorelkaar.nl blijft de huidige klantgroepen van investeerders, financieel adviseurs, MKB ondernemers en vastgoedbeleggers bedienen, maar zal aanvullend nieuwe kapitaalverstrekkers laten aansluiten op het platform. Het uiteindelijke doel is om alle investeerders een groot en divers aanbod van projecten te kunnen bieden en ook om het MKB en de vastgoedbranche nog beter te kunnen voorzien van een passende financiering. Inmiddels lopen hiervoor verschillende gesprekken met institutionele investeerders. Daarnaast zal de EU crowdfundingverordening zorgen voor consolidatie in de zakelijke crowdfundingmarkt. Een nieuwe fase met nieuwe kansen.

Edwin Adams zal betrokken blijven bij Geldvoorelkaar.nl. “Als co-founder en crowdfunding pionier is dit een mooi moment om het stokje over te dragen aan Ilse Nobel. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij, samen met het team, Geldvoorelkaar.nl verder kan brengen naar een volgende fase.”