Juli - Maand van de Duurzaamheid bij Geldvoorelkaar.nl

01-07-2019

De maand juli staat bij Geldvoorelkaar.nl in het teken van duurzaamheid.

geldvoorelkaar-duurzaam-lening-vastgoed

Inspelen op het Klimaatakkoord

Vorige week presenteerde het Kabinet Nederlands eigen Klimaatakkoord, waarin is vastgelegd welke maatregelen Nederland neemt om de (verdere) opwarming van de aarde tegen te gaan. Het Klimaatakkoord heeft voor iedereen gevolgen. Zo wordt gas duurder, maar gaan we minder betalen voor elektriciteit. Uiteindelijk moet iedereen overstappen op alternatieve energiebronnen.

Om een bijdrage te leveren aan de 'vergroening' van ons land, presenteert Geldvoorelkaar.nl de Duurzame Vastgoedlening. Deze leenvorm is technisch gelijk aan de reguliere Vastgoedlening, maar biedt een mooie korting aan duurzame vastgoedprojecten. Ondernemers en beleggers die een duurzaam pand (met een energielabel A, A + of A ++) via Geldvoorelkaar.nl financieren, krijgen 10% korting op de aanvangsfee.

Ook voor de verduurzaming van panden kunnen vastgoedondernemers bij Geldvoorelkaar.nl terecht. De aanschaf van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en dergelijke kunnen passend worden (mee) gefinancierd.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Als crowdfundingplatform vinden wij het belangrijk een bijdrage te leveren aan een groener Nederland. We werken immers iedere dag aan innovatie en vernieuwing (in de financieringsmarkt).

Wist u dat....

  • Geldvoorelkaar.nl is gevestigd in een gerenoveerd en verduurzaamd circulair pand in Veenendaal?
  • Dit pand is voorzien van warmtepompen en volledig gasloos is?
  • Onze accountmanagers elektrisch rijden?
  • En dat hun auto's worden opgeladen met groene stroom, afkomstig van zonnepanelen?
  • Geldvoorelkaar.nl werkt met een grote groep freelancers, zodat er brandstof wordt bespaard op woon-werkverkeer?
  • Onze kredietbeoordelaars in hun eigen regio werken, waarmee wederom brandstof wordt bespaard?

Project van de maand

In de Maand van de Duurzaamheid zetten wij graag het project Speedheat Zeist extra in het zonnetje als Project van de Maand. Speedheat levert energiebesparende, elektrische vloerverwarmingssystemen die passen in duurzame woningen. Wij leveren graag een bijdrage aan de groei van innovatieve, duurzame ondernemingen zoals Speedheat!