Kwaliteit voor kwantiteit

15-09-2021

Kwaliteit voor kwantiteit, een veelgehoorde uitspraak waar niet alleen ik maar ook het team van Geldvoorelkaar.nl helemaal achter staat. Iedere ondernemer kan bij ons, of het nu een MKB- of vastgoedondernemer is, een kredietaanvraag indienen. Maar dat betekent niet dat elke aanvraag gepubliceerd wordt. De aanvraag gaat eerst door een strenge screening, alvorens wordt besloten deze wel of niet te publiceren en aan u voor te leggen. Ongeveer 10% van de kredietaanvragen wordt uiteindelijk na screening gepubliceerd. Uiteraard houden we daarbij rekening met bepaalde ontwikkelingen en trends in de maatschappij.

Met het hele team werken we er elke dag hard aan om de kwaliteit van ons platform te waarborgen en te verbeteren. Met trots kunnen wij u dan ook melden dat we door beleggers genomineerd zijn voor een Cash Cow Award in de categorie: ‘Beste Crowdfundplatform’.

De voorgaande jaren hebben we al mooie prijzen in ontvangst mogen nemen. Zo wonnen we onder andere in 2020 de IEX Gouden Stier Award voor Beste Crowdfundingplatform en zijn we door Emerce in 2020 uitgeroepen tot beste e-business bedrijf in de categorie: ‘Crowdfunding’. In 2019 zijn we uitgeroepen tot marktleider ‘Crowdfunding’ en marktleider ‘Leningen’ door vergelijkingsplatform Crowdfundingcijfers.nl

De Cash Cow Award is een prijs die we graag willen toevoegen aan dit rijtje en daar hebben we uw hulp voor nodig. U beslist namelijk mee welk platform de award in ontvangst mag nemen. U kunt via deze link uw stem uitbrengen. U kunt uw stem uitbrengen tot zaterdag 9 oktober 2021 12:00. De winnaar van deze award wordt op 15 oktober bekend gemaakt tijdens de BeleggersFair in de Beurs van Berlage, Amsterdam.

Alvast bedankt voor uw steun!